• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رنگ ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رنگ ها

یعنی چی؟یعنی من به یه رنگ می گم زرشکی و یه نفر دیگه می قرمز؟منظورتون اینه که توی رنگ های اصلی تفاوت نظر دیده می شه؟یه بار دیگه اگه میشه دلیلش رو بگید.

سوال اولیه این بود که ما رنگ ها رو کمی متفاوت می بینیم
خوب این کمی فکر نکنم زرشکی رو قرمز کنه یه بر عکس ولی خوب بالاخره رنگ یه پرتو با طول موج 6000آنگستروم رنگش با مثلاً یکی دیگه با طول موج 6010آنگستروم فرق میکنه دیگه .

به نقل از مرضیه :
هر پرتو نور تو هر محیط جدیدی که وارد بشه طول موجش فرق میکنه که این تفاوت با ضریب شکست محیط متناسبه و چون رنگ نور تابعی از طول موج نوره پس شاید به این دلیل باشه که افراد رنگ هارو کمی متفاوت میبینن.
یعنی چشمامون با هم فرق دارن؟

• لایک
امتیازات: Exe

به نقل از SANJIKA :
یعنی چشمامون با هم فرق دارن؟
آره، كل تاپيك در مورد همين هست! :دي
اما مشكل سر علتشه. اين كه چرا متفاوت مي بينيم با هم...مثلا ممكنه من يه قرمز واحد رو كمي تيره تر از يكي ديگه ببينم...

به نظر من اینکه به دلیل متفاوت بودن چشم های افراد مختلف رنگ هارو متفاوت میبینن غلطه... چون مثلا من ترکیب دو رنگ آبی و قرمز رو بنفش میبینم ... حالا فرز کنین آقای x رنگی رو که من بهش میگم بنفش ، زرد ببینه ... و آقای Y رنگی رو که من بهش میگم بنفش سبز ببینه...
حالا فرز کنین آقایون X , Y رنگ های قرمز و آبی رو هم یه رنگه دیگه ببینن... بعد اگه از منو x , y بپرسین که ترکیبه چه رنگ هایی میشه بنفش جواب های متناقش میدیم که این قضیه رو رد میکنه...

محمدحسین، فکر کنم با دقت نخوندی چیزایی که گفته شده رو. این که احتمالش خیلی خیلی کمه با این شدت تفاوت ببینن. مثلا بنفش رو زرد ببینن که این دو تا رنگ های مکملن و در تضاد کامل همدیگه هستن!
و این که میگی، در صورتیه که مثلا دو تا رنگ رو ثابت ببینن، اون وقت ترکیب اون دو تا رنگ رو متفاوت ببینن. اما در صورتی که رنگ های اصلی که حالا این جا نورهای اصلی هست رو هم متفاوت ببینن (زرد - سبز - قرمز)، اون موقع به این تناقضی که میگی نمی رسن. چون اصلا از پایه متفاوت می بینن که خب تو ترکیب ها مشکلی پیش نمیاد که متفاوت جواب بدن. همه ی رنگ ها هم یه اسم هستن. مثلا من زرد رو نارنجی می بینم، اما اون یکی زرد می بینه، ولی هر دوی ما بهش می گیم زرد و نمی تونیم تفاوتش رو متوجه بشیم.

به نقل از محمدحسین :
به نظر من اینکه به دلیل متفاوت بودن چشم های افراد مختلف رنگ هارو متفاوت میبینن غلطه... چون مثلا من ترکیب دو رنگ آبی و قرمز رو بنفش میبینم ... حالا فرز کنین آقای x رنگی رو که من بهش میگم بنفش ، زرد ببینه ... و آقای Y رنگی رو که من بهش میگم بنفش سبز ببینه...
حالا فرز کنین آقایون X , Y رنگ های قرمز و آبی رو هم یه رنگه دیگه ببینن... بعد اگه از منو x , y بپرسین که ترکیبه چه رنگ هایی میشه بنفش جواب های متناقش میدیم که این قضیه رو رد میکنه...

این کوررنگیه جونم!

به نقل از SANJIKA :
این کوررنگیه جونم!
نه بابا
احتمالا ً یارو از پشت کوه فرار کرده (اصلاً با محمد حسین نبودم )

مگه اينجوري نيست كه همه يه رنگيو ،‌همون رنگ ميبينن ! فقط رنگا تو ذهن آدم هاي مختلف به فركانس هاي مختلف تبديل ميشه و اون مقاله هه راجع به اينه كه همه يه فركانس خاص رو دوست دارن !‌ فقط مشكل اينجاست كه براي آدم هاي مختلف رنگ هاي مختلفي تبديل به اون فركانسه ميشه ؟! (اصلا مطمئن نيستم سعي كردم هرچي يادم مياد بگم !!!!!)

البته به اين يه ايرادي وارده !! پس چرا سليقه آدما عوض ميشه ؟!‌ يعني يه مدت سبز دوسداشته حالا آبي دوست داره ؟!!

اینایی که شما میگین فرضیست یا اثبات شده؟؟؟
میشه یه آزمایشی هم انجام داد.
یه رنگی رو (مثلا یه نوع قرمز)به چند نفر نشون بدیم و به هر کدوم کلی مداد رنگی با درجه قرمزیت متفاوت(:دی) بدیم بگیم رنگشو نشون بده. ببینیم هرکدوم رنگ های متفاوت نشون میدن یا نه؟؟

Back
بالا