- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
بچه ها اسپم ندید
نه برا مردای ایرانی 170 عهتوی کشورهای مختلف ، متفاوته
ولی میانگین قدی ایرانیا ، نسبت به جهان متوسط بود
فک کنم برا مردا چیزی حدود ۱۷۶_۱۷۸ باشه
يه سؤالي خيلي وقته كه ذهنمو مشغول كرده
به نظر شما راهي براي افزايش قد بعد از بلوغ هست ؟ (هنوز صفحه هاي رشذد بسته نشده)
من چندروز پيش دكتر بودم كه هرجور شده 10 سانت ديگه قدم بلند بشه (الان قدم 176 )
كلي التماس كردم
گفت بايد بري از صفحه هات عكس بگيري تا ببينم بسته شدن يا نه !
خدا رو شكر هنوز جاي اميذواري بود
گفت با چندتا قرص و دارو ميشه يه كارايي كرد
اما گفتم ننويس به شك افتادم حسابي
نكنه عوارض داشته باشه ؟؟؟ (دكتر گفت مگه ميشه قرصي بدون عوارض باشه ؟؟ )
حالا شما چي ميگين ؟ راه ديگه اي سراغ دارين ؟
ستون فقات من كاملا موجي شده (البته نه در اون حد)
به نظرتون ميشه با تمريناي ورزشي صافش كرد تا قد بلندتربشه ؟؟
یه شوآف به عنوان اضافه کنین
×رفع اسپم:
تا چند سالگی افزایش قد میتونه رخ بده؟
میتونم با ورزش یکی دوسانت به قدم اضافه کنم؟؟؟
اگه میشه با چه جور ورزشی؟؟!
قبله عالم اعلیحضرت مطهری کبیر قدشون چنده ؟؟؟بچه ها اسپم ندید
باید بزنم توی زوقت که شیر باعث افزایش کلسیم نمیشه که هیچ باعث کاهش کلسیم هم میشهنه برا مردای ایرانی 170 عه
برا ستون فقرات موجی راهی سراغ ندارم حرکات اصلاحیشو تو نت بسرچ
ولی برا افزایش قد میتونی مثلا روزی 4 لیوان شیر بخوری ک کلسیم موردنیاز بدنت تامین شه
تمرینای کششی و اصلاحیم خیلی موثره
اگه از هورمون و... استفاده نکنی بهتره صفحاته رشدو می بنده
تمام -.-
الان حرف نصف دکترا رو زیر سوال بردی دیگه؟باید بزنم توی زوقت که شیر باعث افزایش کلسیم نمیشه که هیچ باعث کاهش کلسیم هم میشه
شیر خون رو اسیدی میکنه و بدن برای دوباره متعادل کردن اسید خون به کلسیم استخوان ها پناه میبره و اون ها رو حل و وارد جریان خون میکنه تا محیط رو دوباره خنثی کنه در نهایت کلسیم حل شده از استخوان ها توسط کلیه ها دفع میشن
قطعا اینطوره البته بیشتر پزشک های ایرانی ( واقعا معلوم نیست تو این کشور این حجم از پزشک باسواد رو ما از کجا آوردیم. رفتم پیش دکتری که بالاترین ویزیت رو توی شهر داره و مردم تو مطبش صف میبندن برگشته به من میگه کلسیمتو از کجا میاری )الان حرف نصف دکترا رو زیر سوال بردی دیگه؟
ادعای خیلی بزرگیه و فکر کنم به منبع معتبر نیاز داشته باشیم.باید بزنم توی زوقت که شیر باعث افزایش کلسیم نمیشه که هیچ باعث کاهش کلسیم هم میشه
شیر خون رو اسیدی میکنه و بدن برای دوباره متعادل کردن اسید خون به کلسیم استخوان ها پناه میبره و اون ها رو حل و وارد جریان خون میکنه تا محیط رو دوباره خنثی کنه در نهایت کلسیم حل شده از استخوان ها توسط کلیه ها دفع میشن
این مطلب رو چندی پیش خوندم الان پیدایش نمیکنم میگردم منبعش رو هم برات میابمادعای خیلی بزرگیه و فکر کنم به منبع معتبر نیاز داشته باشیم.
مثلا چرا برای متعادل کردن خون بدن یهو میپره سر کلسیم استخوان ها؟ ماده دیگه ای نیست اصلا؟
یه کم خارج از توضیحات شخصی کنی حرفت رو و یه منبع معتبر بدی ممنون میشم.
چون واقعا مهمه اعتبارِ این ادعا.
دقت کن. additional!a significant 9% increase in risk was observed in men for each additional glass of milk consumed per day during teenage
years
ad‧di‧tion‧al S3 W2 / əˈdɪʃ ə nəl / adjective
more than what was agreed or expected SYN extra :
باید بری دکتر برات عکس بنویسه بری از مچ دست و اینا عکس بگیری فکر کنم میگن تراکم استخوان مطمئن نیستم بعد عکس نشون دکتر بدی بهت میگه صفحات رشدت بسته شده یا نهاز كجي بفهميم رشد نميكنيم ديكه[كيبورد عربيست]
منم شنیدممن در مورد قرص ال ارژنین شنیدم ،نظری دارین ؟