دوست من از همونا خورد الان ماكارونيه نخوربه نقل از Dr.Eniac :بچه ها این مکملای سولفات روی و کلسیوم رو من جواب نداده تا الان![]()
به نقل از راضيه :دوست من از همونا خورد الان ماكارونيه نخور
احتمال داره سفره هاي قديتون بسته شده باشد در اون صورتبه نقل از Dr.Eniac :ماکارونی بودن رو میشه درست کرد ، قد از این سن بگذره دیگه نمیشه![]()
به نقل از آبجي مرضيه :احتمال داره سفره هاي قديتون بسته شده باشد در اون صورت
.
.
.
.
.
اميدي نيست![]()
به نقل از آبجي مرضيه :احتمال داره سفره هاي قديتون بسته شده باشد در اون صورت
.
.
.
.
.
اميدي نيست![]()
وا براچي من اميدوار شم من كه نميخوام ديگه بلند شمبه نقل از راضيه :ولي خوب مامان باباش هم متوسطن خوب اونم متوسط ميشه ديگه فوقش 4 5 سانت با قرص اونم با عوارض- 3 4 سانت هم خودش جا داره چون هنوز سنش كمه در مجموع 7 8 سانت الان اميدوار شدي؟؟؟![]()
![]()
جدي گفتم
خطاب به دكتر:
اگه عوارض اين قرصا به سادگي برطرف ميشدن الان 90 درصد مردم ميخوردن از بنده گفتن بود از تو نشنيدن
...
اونو گفتم نه تو روبه نقل از آبجي مرضيه :وا براچي من اميدوار شم من كه نميخوام ديگه بلند شم
20 الي 22 اينا فكر كنم.به نقل از Dr.Eniac :عوارضشو به تن میرم
یعنی من 7-8 سان دیگه رشد میکنم؟؟؟؟؟؟؟
آخجـــــــــــــــــــون !توپ بیارین دانک بزنم
یه سوال دیگه ، پسرا تا چند سالگی رشد میکنن ؟
رشد محسوس تا 18-رشد میلیمتری تا حدود 21 سالبه نقل از Dr.Eniac :عوارضشو به تن میرم
یعنی من 7-8 سان دیگه رشد میکنم؟؟؟؟؟؟؟
آخجـــــــــــــــــــون !توپ بیارین دانک بزنم
یه سوال دیگه ، پسرا تا چند سالگی رشد میکنن ؟
به نقل از *sarina * :اگه دلیل قد نکشیدن کمبود روی یا کلسیم باشه تاثیر دارن وگرنه اونقدر محسوس تاثیر نمیذارن...البته روی چیز خوبیه مصرفش(اگه با آب زیاد باشه)ضرر نمیرسونهرشد محسوس تا 18-رشد میلیمتری تا حدود 21 سال
رژيمش اونجوري كه ميفكري نيبه نقل از Dr.Eniac :گفت رژیم غذایی من گفتم جون مادرت همین یکیو بیخیال شو
ولی فکر نکنم 20 سانت باشه ها ! جان خودم اگه 10 سانت دیگه بلند شم نیشابور تا تهرانو میدوم
تاثیر رژِیم غذایی چقدره ؟ میتونه اونقدرا تاثیر گذار باشه ؟
آخه پروتئین و کلسیوم خیلی مصرفم بالاست فکر نکنم تو رژیم ازون بیشتر بدن
آره ، ظاهرا دلیل بالند نشدن من این نیست !
همون ستون فقراتم درست بشه منو بسه![]()
به نقل از راضيه :رژيمش اونجوري كه ميفكري ني