کوزت
کوزت
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3 مشهد
- شهر
- مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
رشد قد
من صفحه هام بسته نشده
گف قرص کلسیم بخور و بپر
من صفحه هام بسته نشده
گف قرص کلسیم بخور و بپر
نه آخه من هر آدمِ قد بلندی که دیدم ، پاهاش نسبتا" بزرگ بودن. امّا خیلی از آدم ـایِ اطرافم هستن که سایزِ پاشون بزرگِ ، امّا قدشون کوتاهه ! کلا" سوالم این بود که ینی اگه یکی سایزِ پاش بزرگ باشه ، احتمالش هس که قد ـش ام اگه تا الان زیاد بلند نبوده ، تا 18 سالگی بلند بشه !؟به نقل از Dorna :خب به نظر خیلی طبیعی میاد که داشته باشه
سایز پا تقریبن برابر با مچ تا آرنجه؛که خب هر چی قدت بلند تر باشه بیشتره دیگه!
با ورزش کردن شاید بشهبه نقل از نرگس³ :من پیشِ یه دکتره رفتم ، بم قرص آهن و زینک و یه چیز دیگه داد بعد گف اینا تموم شد بیا عکس بگیریم از دستت ! عکس گرفتیم گفـ بسته شده
چیکار کنم ؟ ینی جورِ دیگه ای بلند نمیشه قد آدم ؟
من یک کتاب داشتم توش نوشته بود تا 40 سالگی حتا میشه قدتون رو افزایش بدین فقط به یه شرط!به شرط اینکه قدتون از اون حد اکثرش که بیشترین قدی هست که میتونید داشته باشید کمتر باشه.به نقل از نرگس³ :من پیشِ یه دکتره رفتم ، بم قرص آهن و زینک و یه چیز دیگه داد بعد گف اینا تموم شد بیا عکس بگیریم از دستت ! عکس گرفتیم گفـ بسته شده
به نقل از Dorna :خب به نظر خیلی طبیعی میاد که داشته باشه
سایز پا تقریبن برابر با مچ تا آرنجه؛که خب هر چی قدت بلند تر باشه بیشتره دیگه!
به نقل از کورت³ :من پیشِ یه دکتره رفتم ، بم قرص آهن و زینک و یه چیز دیگه داد بعد گف اینا تموم شد بیا عکس بگیریم از دستت ! عکس گرفتیم گفـ بسته شده
به نقل از Dorna :من یک کتاب داشتم توش نوشته بود تا 40 سالگی حتا میشه قدتون رو افزایش بدین فقط به یه شرط!به شرط اینکه قدتون از اون حد اکثرش که بیشترین قدی هست که میتونید داشته باشید کمتر باشه.
تو اون کتاب فرمولی که باهاش اون حداکثر قد "برای یه دختر"حساب میشه رو اینجوری نوشته:
(قد پدر +قد مادر+قد مادربزرگ پدری در سن جوانی +قد مادربزرگ پدری در سن جوانی+قدر پدربزرگ پدری در سن جوانی+قد پدربزرگ مادری در سن جوانی)/6 × 0.92+11.4
برای یه پسر هم اینجوری:
(قد پدر +قد مادر+قد مادربزرگ پدری در سن جوانی +قد مادربزرگ پدری در سن جوانی+قدر پدربزرگ پدری در سن جوانی+قد پدربزرگ مادری در سن جوانی)/6 × 1.08+14
اگه قدت کمتر از چیزیه که از این فرمول به دست میاد با ورزش های کشش میتونی قدت رو بلند کنی.ولی نهاز طریق افزایش طول استخوان ها!از طریق صاف کردن موج های ستون فقرات !
آره آره ویرایش شد!به نقل از MissMarvelous :خب اون مچ تا آرنج و سایز پا به نظر من ربطی به قد ندارن چون مثال نقضشو خیلی زیاد دیدم
توجیه علمی هم واسش پیدا نکردم حالا اگه کسی میدونه بگه...
دقیق نمیدونم بلند میشه یا نه ولی معمولا وقتی از مچ دست عکس میگیرن تا سن استخوانی ملوم شه اگه صفه ها بسته باشن دکتر میگه دیگه بلند نمیشه...
درنا فک کنم قسمتای رنگیو اشتباه نوشتی...
میگم این فرمولو یکی امتحان کنه من واسه خودم امتحان کردم اشتباه در اومد...
حالا قد پدربزرگو اینارو تقریبی بذارین ببینین عدد قابل باور در میاد یا نه...!
عزیزم برای افزایش قد اگه هنوز صفحه ی رشدت بازه 2 تا چیز هست که اگه انجام بدی ظرف 1ماه بلند می شی بدجور:به نقل از Dr.Eniac :يه سؤالي خيلي وقته كه ذهنمو مشغول كرده
به نظر شما راهي براي افزايش قد بعد از بلوغ هست ؟ (هنوز صفحه هاي رشذد بسته نشده)
من چندروز پيش دكتر بودم كه هرجور شده 10 سانت ديگه قدم بلند بشه (الان قدم 176 )
كلي التماس كردم
گفت بايد بري از صفحه هات عكس بگيري تا ببينم بسته شدن يا نه !
خدا رو شكر هنوز جاي اميذواري بود
گفت با چندتا قرص و دارو ميشه يه كارايي كرد
اما گفتم ننويس به شك افتادم حسابي
نكنه عوارض داشته باشه ؟؟؟ (دكتر گفت مگه ميشه قرصي بدون عوارض باشه ؟؟ )
حالا شما چي ميگين ؟ راه ديگه اي سراغ دارين ؟
ستون فقات من كاملا موجي شده (البته نه در اون حد)
به نظرتون ميشه با تمريناي ورزشي صافش كرد تا قد بلندتربشه ؟؟
واسـه مـن اونـقدری مهـم نیـس که بـخوام واسـش قـرصُ اینـا بـخورم ، به نـظرمم قـدم خـوبـه ؛به نقل از پری ناز :بعد یه سوال چرا اینقدر قد واستون مهمه؟
خو من فک کنم قد دخترا تا 170خوبه دیه...به نقل از پری ناز :دیگه واسه دخترا عجیبه که مثلا بخوان قدشون 180 باشه.الان قد متوسط حدودای 160 هست که خیلیا دنبال اینن که از این بلندتر بشن.من یکیو می شناسم که به خاطر اینکه دختر عموها و دختر عمه هاش ازش بلندترن هرروز داره حرص میخوره میگه که وای من کوتوله ام بدبختم نرماله قدش.
حتی بعضی از پسرایی که قدشون بیش از حد بلنده اعتماد بنفسشون میاد پایین چون می بینن که همه با تعجب راجع به قدش نظر میدن و فکر میکنه که آدم نرمالی نیست.