شایعه بسازیم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به‌نظرشما کدوم شایعه بهتره که انتخاب بشه و روش کار بشه؟ [با توجّه به این پست.]

• رای‌دهندگان
    25
  • Poll closed .
پاسخ : شایعه بسازیم

آره بابا یه چی بگید که ساید ایفکت نداشته باشه..
به نظرم مربوط به خود سم÷اد باشه..مثلا بگید از اون جایی که باشگاه و سمپاد ادغام شدن ..المپیاد فقط سمپادی میگیره

امسال همراه با امتحان هايي 5 نمره تستي هم ميدن تا جونتون حال بياد ;D

امسال قراره امتحانای ترم همش هماهنگ سمپاد باشه :o :-"

به نقل از خبر گزاري ايسنا از تاريخ 9 ارديبهشت 1391 اينترانت (اينترنت ملي) جايگزين اينترنت بين المللي خواهد شد.

میگن نتایج کنکور اومده من شریف قبول شدم :-"

فردا به علت انتخابات مرحله ی دوم مجلس تعطیله
به افتخا نماینده ها که باعث تعطیلی شدن <:-P
هورا <:-P

قراره یارانه ها رو بردارن فقط به افراد زیر 18سال توی خونواده ها همون مبلغ به عنوان پول تو جیبی داده بشه! ;D
البته توسط دولت خدمتگذار!!!

سوالات امتحانات نهایی پایه سوم دبیرستان لو رفته و از سایت برنا ، قابل دانلود می باشد ...! ;;)

شایعه شده تا یک سال آینده هیچگونه معافیت سربازی نخواهیم داشت :| (به دلیل اماده باش کشوری و خطر جنگ با آمریکا)

این واقعیته!! اما می دونی چیه؟ اینکه شایعات بایدم از جنس واقعیات باشن! :P

ممنان که همچین تاپیکی دارید که اطلاع رسانی کنیم این اخبار مهمو. (یعنی هنوزم دارم به واقعی بودنش اصرار می ورزم!)

شایعه درست کردن کاره سختی نیست شایعه پخش کردن کاره سختیه

به نقل از s.l.v.n :
شایعه درست کردن کاره سختی نیست شایعه پخش کردن کاره سختیه

اگه همگی پایه باشن اصلاً هم سخت نیست ! ;D

شما صفحه اول همین تاپیک رو بخون این همه راه...

به نظر من اگه بلند هم باشه مشکلی نیست اما شایعه ش باید خیلی خفن باشه ;D

سوالات امتحانی ترم دوم فرازنگان بجنورد به فروش میرسد ;D ;D ;D

یه خبر خیلی مهم :
همین الآن یکی از معلمامون اسداد بهم ، گفت که خیلی سریع هر چه سریع تر شماره سوالایی که تو مرحله 2 بهشون جواب ناقص دادم + یه خلاصه ای از ایدم رو برای باشگاه بفرستم ، گفت حتما هم باید پست پیشتاز باشه تا مطمئن باشی همین امروز دستشون میرسه .
گفت امروز روز تصحیح دوباره برگه هاس و تصمیم گرفتن به کسایی که راه های جدید دادن ، حتی اگه ناقضه ، نمره کامل بدن ، اگه سریع بفرستی ، شانس قبولیت بالاتر میره . چون اگه دو تا ایده شبیه هم ببینن ، به اونی که اول دیدن نمرخ کامل می دن .
البته می دونم که احمقانه س که دارم بهتون می گم ولی خب نمی تونم هم ببینم که دوستای این جا قبول نشن .
عجله کنید !

*غلط های املایی احساس عجله رو تو آدما تشدید می کنه و آدما حس می کنن خبر واقعی تره !

همی الان یه ایمیل از اوباما به دستم رسیده بود که خیلی محرمانست B-)
بهم گفت قرار در آینده ای نه چندان دور به ایران حمله کنه :-ss

هم شایعه س ، هم طرف بدجور میره تو دیوار !! مث خودم ! ;D
میتونین واسه دوستاتون اس کنین ، البته بگم که ، باید لحنتون جدی باشه !
خبر فوری !
هم اکنون مطلع شدیم که اسطوره موسیقی و آواز ایران ، استاد شجریان ، بعد از مدتیکه در بیمارستان به دلیل عارضه قلبی بستری بودند ، هم اکنون درگذشت . از همین رو به پاس قدر دانی از زحمات این استاد عالیقدر ، فردا تجمعی از طرفداران این استاد ، ساعت 8:30 در ... ( یه جا تو شهرتون ) گرد هم می آیند ، تا تسلای خاطر بازماندگان این استاد گرانقدر باشند و از زحمات این عالیقدر تشکر به جای آورند. ;D

به نقل از INTREPID :
خبر فوری !
هم اکنون مطلع شدیم که اسطوره موسیقی و آواز ایران ، استاد شجریان ، بعد از مدتیکه در بیمارستان به دلیل عارضه قلبی بستری بودند ، هم اکنون درگذشت . از همین رو به پاس قدر دانی از زحمات این استاد عالیقدر ، فردا تجمعی از طرفداران این استاد ، ساعت 8:30 در ... ( یه جا تو شهرتون ) گرد هم می آیند ، تا تسلای خاطر بازماندگان این استاد گرانقدر باشند و از زحمات این عالیقدر تشکر به جای آورند. ;D
مشهدیا بگن پارک ملت!!! آخه هرچی میشه دانش آموزی یا دانشجویی بخوان تجمع کنن میرن پارک ملت!!!!

به نقل از Death Angel :
مشهدیا بگن پارک ملت!!! آخه هرچی میشه دانش آموزی یا دانشجویی بخوان تجمع کنن میرن پارک ملت!!!!
خیلی خوبه ، کرمانی ها هم میتونن بگن میدون کوثر !! ;D

مدیرعامل دومینو برادر مدیر عامله میهنه ;D :)) ;)
شطرنجیش کنید تبلیغ نشه
چه شایعه ای ساختن بی صفتا ~X(

به نقل از INTREPID :
خبر فوری !

دارم فک میکنم اگه این رو بخوام تو یاهو یا اف بی پخش کنم در صورت لو رفتن چقد فحش خواهم خورد... 8-^ چیکار کنیم یعنی...؟ 8-^

Back
بالا