تو دیگه چرا چشات می چرخه؟به نقل از پژمان ::-\ :-\
بله اژه ای افتخار می کنه که اولین دبیرستانه ایرانه که روی سیستم نیوماتیک(پنیوماتیک خودمون) سرمایه گذاری کرده .به نقل از Omi:D :نه پسرم.اصلش نیومانیکه ... pneumatic که P خونده نمی شه و غلط باب شده ...
در مورد نیوماتیک هم بدونید که اولین تیم اسپادانا بود و ما هم اول اسپادانا .. پس می دانیم که چیست ...
این پیام از طرف یه نفر دیگس که عضو نیست:به نقل از شواليه سبز :فرقشون اينه كه يكيش مستقيمه اون يكيش مستقيم نيس!!!
آخه اينم سواله ؟!!!
شايد منظورتو درست متوجه نشده باشم!!!!!!!
به نقل از شواليه سبز :اوه اوه من يه چيز ديگه فك كرده بودم در ضمن مادر نزاييده كسي كه بخواد به من توهين كنه !!!!
دقيقا هميني كه گفتن فرقش بود يعني يا بايد يه طرف سلو رو سوراخ كردو مستقيم زد يا با اهرم كوبوند پشت توپ!!!
متشکرمبه نقل از yavari :جواب:
شوت مستقیم :به تماس خطی کیکر که ترجیحا سنولید می باشد می گویند(هیچ اهرم یا وسیله رابطی که در انتقال اندازه و جهت نیرو تغییر ایجاد کند وجود ندارد).
شوت غیر مستقیم: در این نوع شوت سعی در استفاده از اهرم و یا هر چیز دیگری که باعث تغییر اندازه و جهت نیرو شود می باشد.
نمونه یکی از این تغییرات همان اهرم هایی است که اکثر تیم های فوتبالیست دانش اموزی بر روی سنولید های خود به کار می برند.
به نقل از emy :سلونوئید چی کار کنیم تا شوت مستقیم بزنه.