سیستم kick رباتهای فوتبالیست

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم
پاسخ : سیستم kick رباتهای فوتبالیست

به نقل از aghasina :
سلام

من حرف های حیدری رو کامل کنم چون با هم کار می کنیم

اولا برای تهیه اش باید برید امجد - فروشگاه کوئل(فکر کنم تانک اوراق می کنه!)

هسته اش هم از جنس برنج و فولاد ساخته شده که شما با ولتاژ دادن به دو سر سولو شاهد آن هستید که مغزی به داخل سولو کشیده می شود

برای راه اندازیش هم باید از مدار ...... استفاده کنید که 6 ولت رو میکنه 300 اینا
ما خودمون ازین استفاده کردیم که ازش جواب هم گرفتیم . البته یه زمان شارژ داره که ما قلقش رو بالا بردن ترانزیستور هاش درآوردیم که زمان شارژ رو پایین میاره(با همونقدرت)

فقط برای استفاده باید تغییراتی در سولونوئید بدید مثل سوراخ کردن و...

البته اینا توی ابعاد و قدرت های مختلف موجودند.ولی اینی که ما استفاده کردیم میتونه توپ استاندارد جونیور رو تا حدود 1 متر با شتاب پرت کنه و بقیش هم خوب میره

پنوماتیک قدرت بالایی داره ولی دنگ و فنگ زیاد داره.

سوال دیگه هم بود بفرمایید

امید بخشنده

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
دانشگاه
آزاد
رشته دانشگاه
نرم افزار

سلام دوستان
سیستم فنری هم هست ها!اونم جالبه ! در مورد بهتری بدتری هم اشتباهه که حرف بزنید، اگه سوالی هست در مورد این سیستم ها هنوز بگید که اگه تونستم کمکی کنم ....

جای قشنگی دارید ....
خسته نباشید

mazmaz

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
دانشگاه
University Of Debrecen
رشته دانشگاه
نرم افزار

اگه این آقا همان امید بخشنده ای باشه كه من میشناسم (‌كه گویا هست‌ ) بالاخره یه آدم حرفه ای تو این فروم پیداش شده.
ازش نهایت استفاده ی علمی رو ببرید!

امید بخشنده

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
دانشگاه
آزاد
رشته دانشگاه
نرم افزار

خواهش می کنم ، راستی سلونوید کاملا ارزانتره

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم

به نقل از امید بخشنده :
سلام دوستان
سیستم فنری هم هست ها!اونم جالبه ! در مورد بهتری بدتری هم اشتباهه که حرف بزنید، اگه سوالی هست در مورد این سیستم ها هنوز بگید که اگه تونستم کمکی کنم ....

جای قشنگی دارید ....
خسته نباشید
سلام خب همه برا سولو فنر میزارن. در ضمن منظورتون از " در مورد بهتری بدتری هم اشتباهه حرف بزنید" یعنی چه؟!؟!؟

جای ما قشنگه؟!؟!؟

امید بخشنده

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
دانشگاه
آزاد
رشته دانشگاه
نرم افزار

منظورم سیستم شارژ فنر ه که از موتور و فنر (معمولا حلقوی)استفاده می شه ..

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

ولی من اینطوری شنیدم که شارژ فنر بدترین سیستم وسلونوئید بهترینه!!
میشه لطفا درمورد سیستم شارژ فنر کمی توضیح بدید؟

امید بخشنده

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
دانشگاه
آزاد
رشته دانشگاه
نرم افزار

سلام،
هر کدوم از این سیستم ها خوبی ها بدی هایی دارن که به وجود اومدن،مثلا پنوماتیک کلا واسه این به وجود اومد که هم در حالی که قدرتش بالا بود برای جاهایی که نظافت هم مهم بود استفاده می شد،مثل کارخونه های مواد غذایی و سرعتش هم به نسبت هیدرولیک بالا بود ...
سیستم های سلونییدی رو وقتی می خرید می بینید که در جاهایی مثل ویدئو و دستگاه کپی استفاده می شه ... برای چی ؟ چون به سورس بادی احتیاج نداره.اینا همه کلی خوبه اما تو کارخونه ها چی ؟ مثلا یک سلونئید بزرگ که 1000 ولت چارج بشه بهتره یا یک سیستم بادی که در کل کارخونه لوله کشی شه ؟
اما در مورد ربوکاپ ...
1-مزیت های سلونید :
قابلیت کنترل ضربه،حجم کم،قدرت بالا (که نیوماتیک هم بهش می رسه واسه جونیور کافیه)
معایب:وجود ولتاژ بالا در مدار که باعث پیچیدگی های الکترونیک می شه،بارگیری مجدد در حدود حداقل 3 ثانیه یا ..
2-مزیت های پنوماتیک != معایب سلونئید و بالعکس

سیستم فنر .. =>> اگر در مورد سیسیتم فنر سوالی هست یا عکس واضح نیست بفرمایید ......
1260321720.jpg

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم

به نقل از امید بخشنده :
1-مزیت های سلونید :
قابلیت کنترل ضربه،حجم کم،قدرت بالا (که نیوماتیک هم بهش می رسه واسه جونیور کافیه)
معایب:وجود ولتاژ بالا در مدار که باعث پیچیدگی های الکترونیک می شه،بارگیری مجدد در حدود حداقل 3 ثانیه یا ..
2-مزیت های پنوماتیک != معایب سلونئید و بالعکس

نبابا . 3 ثانیه؟!؟!!؟

دیلیش رو ما به یک رسوندیم با یک ضربه پر قدرت و یه ضربه متوسط در یک ثانیه.

در ضمن کلا خیلی نسبت به پنوماتیک بهتره. پنوماتیک هی باید توش فوت کنن(همون باد زدن خودمون) که آدم رو سرویس میکنه. جدیدا پول دار ها با موتور باد ازین کارا میکنن. (اصفهانی ها)!!

امید بخشنده

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
دانشگاه
آزاد
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نظر من يک ضربيه خوب اصلاً معياره خوبی نيست.ميتونيد بگيد چند ولت چند فاراد ، اين جور که شما از کارات تعريف ميکنی بايد ديدنی باشه ربوتاتون،بدين ما small size با اينا شرکت کنيم ديگه :)،ياد آوری خاطره کردين،اولين فوت کننده برقی رو خودم خريدم اون موقع با احسان نقشينه،يادش به خير

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم

درسته . ضربه معیار خوبی نیست . چون ضربه دارم تا ضربه.ولی خب سیستم های مکانیکیمون تو مسابقات بهم ور شد .(البته یه ذره سره کیسه رو شل کرده بودن قم هم رتبه می آورد!!). برنامه نویسی مون بدون ایراد بود . اما موتور هایی که عامل اجرای حرکات روبات بودن سوختن . 4 تا در جا!!!موتور 15 تومانی!!!!! ببنید چقدر داریم بیچارگی میکشیم!!

بعععععععععععععععععع

تازه الان داریم یه مدار براش میبندیم تا بالای 2kv بره توی یه خازنی هایی(محرمانه!شرمنده نمیتونم بگم). دیگه این یکی کولاکه!!
تو میدل سایز که خودتون باید سولوتون رو بپیچید. فکر کنم پارسال فقط بچه های ام آر ال داشتند 6 ماه سولو میپیچیدند. (به فنای عاجل رفتند!!!)

امید بخشنده

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
دانشگاه
آزاد
رشته دانشگاه
نرم افزار

2 kv بله ، درسته ، من سمپادی زياد ديدم و زياد باهاشون کار کردم ، شاگردم زياد داشتم،اما شما کلا انگار علمه الکترو نيک و کامپيوتر رو ترکوندی و جای پرفوسور های دنيا رو هم گرفتی بله،انشا الّله که بشه کارا جلو بره،فروتن باش برادر يا زکات علم رو بده ما هم ياد بگيريم کمی.ولی در کل 2kv رو کوتاه بيا،البته شايد ظرفيت پايينه(خازن البته) ... اگر هم ترک های بورد رو خودتون ميزنيد[به استناد پست اتو] در ايران اپن يادم باشه به داورا بگم مراقب باشن.ولی کلاً اولين قدم يادگيری بلد نبودن که اگه شما بلدين که ديگه اين قدم رو رد کرده و قدمی در پيش نداريد.

nozhan

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
شرکت در المپیاد فیزیک
دانشگاه
پشت کنکوری
رشته دانشگاه
مکانیک رو دوست دارم

سلام بر اقای بخشنده
من که هر چی فکر کردم شما رو به یاد نیوردم اما اقای نقشینه رو چرا به یاد اوردم.
ما الان تو سنولئید به مشکل بر خورد کردیم.جنس هسته شما در مرکز سنولئیدهاتون چیه؟
بهترین باطری 12 ولت با امپر بالا چیه؟
با نویز سنولئید باید چی کار کرد؟رو کامپس اثر می زاره؟

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم

به نقل از nozhan :
سلام بر اقای بخشنده
من که هر چی فکر کردم شما رو به یاد نیوردم اما اقای نقشینه رو چرا به یاد اوردم.
ما الان تو سنولئید به مشکل بر خورد کردیم.جنس هسته شما در مرکز سنولئیدهاتون چیه؟
بهترین باطری 12 ولت با امپر بالا چیه؟
با نویز سنولئید باید چی کار کرد؟رو کامپس اثر می زاره؟

سلام
ببخشید آقای بخشنده که من جواب میدم. شما جواب ناقصم رو تکمیل کنید.

جنس هسته اکثریت سولو ها از برنج هستش(بده یه تراشکاری یه ذره برات میسابن نشون میدن)
بهترین باتری های الان هم لیتیوم پلیمر هستند با هر اندازه و ولتاژ و آمپر.

در ضمن بهتره بگین نویز مداره های ولتاژ . ولی چون ما مدارمون رو دور تر از سیستم کنترلمون زدیم (ترک هاشو)یعنی روی برد بود ولی جدا. اصلا نویز نداشتیم. ولی آقای بخشنده باید در این باره خیلی توضیح بدن. فکر کنم با خازن بشه یه کارایی کرد. سره راهه خروجی های ولتاژ. البته جدا از خازن ذخیره.

البته در این حدی نیستم که نصیحت کنم ولی تا میتونید سیستم های کنترل و قدرتتون رو از هم جدا کنید تا کمترین نویز رو رو مدار داشته باشید.

ببخشید زیادی حرف زدم
به نقل از امید بخشنده :
2 kv بله ، درسته ، من سمپادی زياد ديدم و زياد باهاشون کار کردم ، شاگردم زياد داشتم،اما شما کلا انگار علمه الکترو نيک و کامپيوتر رو ترکوندی و جای پرفوسور های دنيا رو هم گرفتی بله،انشا الّله که بشه کارا جلو بره،فروتن باش برادر يا زکات علم رو بده ما هم ياد بگيريم کمی.ولی در کل 2kv رو کوتاه بيا،البته شايد ظرفيت پايينه(خازن البته) ... اگر هم ترک های بورد رو خودتون ميزنيد[به استناد پست اتو] در ايران اپن يادم باشه به داورا بگم مراقب باشن.ولی کلاً اولين قدم يادگيری بلد نبودن که اگه شما بلدين که ديگه اين قدم رو رد کرده و قدمی در پيش نداريد.

چرا داورا مراقب باشن؟!؟در ضمن من یه چیزایی از الکترونیک بلدم ولی دیگه نه اونقدر که بترکونم.

چه قدمی؟!؟!؟

nozhan

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
شرکت در المپیاد فیزیک
دانشگاه
پشت کنکوری
رشته دانشگاه
مکانیک رو دوست دارم

به نقل از aghasina :
سلام
ببخشید آقای بخشنده که من جواب میدم. شما جواب ناقصم رو تکمیل کنید.

جنس هسته اکثریت سولو ها از برنج هستش(بده یه تراشکاری یه ذره برات میسابن نشون میدن)
بهترین باتری های الان هم لیتیوم پلیمر هستند با هر اندازه و ولتاژ و آمپر.

در ضمن بهتره بگین نویز مداره های ولتاژ . ولی چون ما مدارمون رو دور تر از سیستم کنترلمون زدیم (ترک هاشو)یعنی روی برد بود ولی جدا. اصلا نویز نداشتیم. ولی آقای بخشنده باید در این باره خیلی توضیح بدن. فکر کنم با خازن بشه یه کارایی کرد. سره راهه خروجی های ولتاژ. البته جدا از خازن ذخیره.

البته در این حدی نیستم که نصیحت کنم ولی تا میتونید سیستم های کنترل و قدرتتون رو از هم جدا کنید تا کمترین نویز رو رو مدار داشته باشید.
سلام سینا جان دوست عزیزم,مطالب پایین رو بخون تا ملطفت بشی!
هسته سنولئید باید فولاد1020 باشه یا steel 1020 این خاصیت مغناطیسیش بیشتر از برنجه.
خود سنولئد بر اثر شار ناگهانی, امواج مغناطسی رو به وجود می اره که وقتی داری با فرکانس بالا کار می کنی تو مدارات اختلال ایجاد می کنه و اصلا تو بردهای فرکانس بالا وجود نویز گیر اجباریه و جدا از امواج الکترومغناطیس عمل می کنه و یکی از بهترین راه کنترل امواج اخلال گر الکترومغناطیس اینه که دور سنولئید رو با پارچه ضد الکترومغنایس بپوشونی.
باتری های لیتیم-پلیمر یک گروه از انواع باتری هان و خودشون انواع و اقسامی دارن که توضیحش وقت گیره در کل نسبت به درصدشون شماره های متفاوتی دارن من اون شماره ای رو می خواستم که امپرش بالا باشه.

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم

اطلاعات جالبی بود . ممنون

ولی ما بچه بی پولا میریم از کوئل سولو میخریم . شما از .... :D. حتما یه تفاوت هایی هایی از قبیل فولاد و برنج داره دیگه!!!!

بازم ممنون

امید بخشنده

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
دانشگاه
آزاد
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از nozhan :
سلام بر اقای بخشنده
من که هر چی فکر کردم شما رو به یاد نیوردم ....
برادر جان ما در حدی نيستيم که شما ما رو به ياد بياريد هم مدرسه اي جان ....:)
ما هم يکی که دوست داره دوستاش رو اگه بتونه کمک کنه ، همين ...
در مورد سوالات بايد بگم که اولاً ياد بگيريم با هم درست صحبت کنيم (ملطفت و ...) دوماً سعی کنيم علمی حرف بزنيم
کلاً هسته که وحی منزل نيست که 1020 باشه کلاً آقا سينا اگه اون هسته داخله سولنيد های آمده رو ديدن و گفتن برنج که اون برنج نيست آقا سينا جان،کلاً بهترين جنس ها جنس ها يين که خاصيت فرو مغناطيس داشته باشنکه معمولاً در آهن هايی که سيليس بلا دارن پيدا ميشه جنس استيل هم اگه باش ضربه زده بشه ميبينيد که بعد مدتی آهن ربا ميشه...
در مرده باطری هم بايد بگم که ما از باطری های پليمری استفاده ميکنيم جزيياتی هم نداره فقط بايد c يا ظرفيت که در باطری های پليمری مطرحه بالا باشه که بگيم بهتره واسه کار شما ...
در مورد نوفه(Noise) هم بايد بگم که روش های نوفه گيری بسيارند که اگه خواستيد در قسمت الکترنيک بحث خواهد شد فقط بايد بگم که مدار ها بايد از هم ايزوله شن که آسيبی وارد نشه ، ايزوله کردن هم با اپتو کوپلر و مدارتی از اين قبيل ...

امید بخشنده

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
دانشگاه
آزاد
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از aghasina :
سلام
چرا داورا مراقب باشن؟!؟در ضمن من یه چیزایی از الکترونیک بلدم ولی دیگه نه اونقدر که بترکونم.
پسر جان 2 کيلو ولت ميدونی زياده ؟ ميدونيد برقه >؟گفتم مگر اينکه خازن پايين باشه که به درده هيچ کس نميخوره .... با منطق و علم صحبت کنيم .....

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم

خیلی فاز داد. یکی از داور ها روبات رو سره بازی با اسپادانا برداشت . از قرار قسمت های ولتاژش بود . یهو دیدیم روبات رو پرت کرد. فهمیدیم عین نیش مار دستشو زده . خیلی حال کردیم

امید بخشنده

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
دانشگاه
آزاد
رشته دانشگاه
نرم افزار

با اسپادنا چند چند شد بازی ؟ :D