آخه میدونی؟ كلاس داره...

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
- "بدبخت كلاس داره! الان همه دخترا ميميرن واسه امو اونوقت تو عينهو دهاتيا ميگردي! بيا بريم من دوستم آرايشگره"
- "اون پسره بود تو پارك بهت محل سگم نميزاشت، بعد كه تو رفتي اومد خواست بهم شماره بده منم كنفش كردم اساسي"
- "ايول، ماشينو دودر كردي؟ آهنگو بزار حال كنيم" (حالا! همگي ميخوايم باهم بريم دختر بــازي...)
- "بعد از مدرسه با اين پسره قرار دارم بهرحال بايد خوشگل باشم ديگه! ميگن مايه داره..."

چيه؟ فكر ميكنيد براي چي اينا رو نوشتم؟ اين جملات براتون آشناست؟
بله، اينها چيزاييه كه هر روز ميشنويم و ميبينيم و ميگيم، ولي دليل اين كارا چيه؟ چرا پسر جامعه ما فقط بايد به فكر اين باشه كه يه دونه از سيخاي موش نخوابه كه مبادا جلو دختره كم بياره و فجيع تر اينكه دختر جامعه ما از پسري خوشش بياد كه از فرق سر تا نوك پا يك چيزش از لباس و پيرايش و رفتار و اخلاق به آدميزاد نرفته؟
چرا يك دختر دانش آموز ايراني بايد با انواع لوازم آرايش موجود در بازار خودش رو رنگ كنه و بره هي تو پارك ول بچرخه؟
چرا پسر اين مملكت بايد ساسي مانكن رو با صداي بلندي كه از فرط بلنديش خودشم نميفهمه آهنگه چيه روي ماشيني كه بي اجازه خونواده سوار شده بزاره و توي خيابونا ول بچرخه و به دخترا تيكه اندازي كنه؟
وجود دارن اينجور آدما، تو كشور، توي شهر شما، توي سمپاد و حتي در همين سايت هستن آدمايي كه هنوز نيومده به هرچي دختر ميبينن پ.خ ميدن و سعي در مخ زني

...

به كجا ميرويم؟ خودمان را چه ميكنيم؟ آن دختري كه هنوز ١٢ سال را پر نكرده روزي دو قوطي كرم پودر مصرف مي كند تا سياهي چهره آفتاب سوخته اش را پنهان كند از چه كسي انتقام ميگيرد؟ از مملكت به بهانه نبود آزادي؟ از دوستاني كه دم از bf هاي خيالي خود ميزنند؟ يا از خود كه زير باورهاي غلطش گم شده؟ از خود انتقام ميگيرد كه به پايان كار نمي انديشد؟

به كجا ميرويم؟ با پسري كه پولهاي توجيبي اش را صرف سيخ كردن موهايش مي كند با اين هدف كه به يك دختر شماره بدهد و فردا پيش دوستانش با دختربازي در ١٣ سالگي پز بدهد چه مي كنيم؟

آن دختر پانزده ساله اي كه با ديدن پسرهاي ولگرد بيكاره و سيگاري در خيابان ها، شادي اذعان مي دارد به چه فرنودي بر اين باور رسيده؟

واي بر ما! واي بر ما و بر مملكتي كه هدف از رابطه عاطفي تنها كلاس گذاشتن است و مقدار دوست داشتن ارتباط مستقيم دارد با فرستادن شارژ

وااسفا بر كشوري كه دغدغه دانش آموزان خردسالش را جنس مخالف تشكيل ميدهد و كودكي در راهنمايي زير نيمكت درس موبايلش را بيرون آورده با لبخندي غرور آميز اس ام اس هاي شب قبل دختري را به دوستش نشان ميدهد

وا مصيبتا از سرزميني كه راه زندگي دختر و پسر جوانش را ساسي مانكن تعيين كند و علت انجام ندادن تكليف مدرسه ديدن جومونگ باشد

هيهات كه ما خود را ميكشيم، بيراهه را در پيش گرفته ايم و زندگي خود را در موي سيخ و زنجير طلا گنجانده ايم، واي كه ديدن عنوان ١٨+ مهر تاييدي شده بر بازديد از يك تاپيك

زنهار كه دختر و پسر جامعه ما چون گربه پست و چو خوك بي وجدان شده اند
حيواناتي پست تر از حيوانات

به يزدان كه گر ما خرد داشتيم، كجا اين سرانجام بد داشتيم

* نوشته حاضر پيامد يك بيخوابي ٢٤ ساعته هست، تعجبي نكنيد اگر كمي در هم ريخته بود چون من الان هيچي حاليم نيست

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : آخه ميدوني؟ كلاس داره... ١٨+...

همه ی اینایی که میگی چای خود ولی کو گوش شنوا

هر کس رو که میای ارشاد کنی ( از دوستای خودت ها!! غریبه که جای خود داره ) یه بهونه میاره و قضیه رو ماست مالی میکنه میره پی همون کار مجددا
بعضی وقت ها میبینم تنها راهی که می مونه اینه که همین دوستانمون هم به یکی از داستان های صفحه ی حوادث تبدیل بشن ( البته امیدوارم قیل از تبدیل شدن به یکی از اون داستان ها سر به راه بشن )

• لایک
امتیازات: hk hk

khoshi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
مدال المپیاد
تلاش!

من نه موهام سیخه،نه ساسی مانکن گوش میدم،نه دختر بازی میکنم
ولی از اینا زیاد دیدم،دوستم باشه مرامی و منطقی بهش گفتم نکن ولی ...

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی
+18

به نقل از GCD :
هيهات كه ما خود را ميكشيم، بيراهه را در پيش گرفته ايم و زندگي خود را در موي سيخ و زنجير طلا گنجانده ايم، واي كه ديدن عنوان ١٨+ مهر تاييدي شده بر بازديد از يك تاپيك

به نقل از Sp¤iled GIRL! :
‏*‏+۱۸ روالان دیدم‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏‏*‏
‏(‏باور کنین الان دیدما وگرنه خودمو لو نمیدادم که پست بزنم...:‏(‏‏(‏‏)‏.

به نقل از GCD :
اين پست +١٨ نيست، +١٨ اشاره داره به قسمت آخر متن

من اصولاً اسپم نمی دم !
اما باید یک نکته رو خدمتتون عرض کنم !

الان دیگه برای همه ی بچه های سایت که حداقل یک ماه فعالیت داشتند جا افتاده که عبارت « +18 » تنها برای جلب توجه بیشتر، جذب خواننده و یا مطالب "سرکاری" در عنوان ها به کار می ره وگرنه در صورتی که واقعاً مطلب +18 باشه، به سرعت حذف می شه و من و شما فرصت نمی کنیم حتی ببینیمش !!! :)

معیار شخصی من برای بازدید از یک تاپیک جدید، تنها نویسنده ی اون تاپیک هست !
چرا که هر چه نویسنده باتجربه تر، جاافتاده تر و همچنین جذاب تر باشه، مطمئناً اشتیاق خواننده برای خواندن مطلب و درک اون هم بیشتره !
البته عنوان و محتوا کلی و ظاهری تاپیک هم بی تاثیر نیست ! :)

در مورد خود مطلب هم، فقط می تونم بگم متاسفم !
ما مجاب هستیم تا حقایق رو بپذیریم ... و این هم، یک حقیقت تلخه ...

kosarb

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
قم و اصفهان و تهران

:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

به نقل از Kinder :
ما مجاب هستیم تا حقایق رو بپذیریم ... و این هم، یک حقیقت تلخه ...

برا ی شما متاسفم !چرا باید این حقایق رو بپذیریم
باید تغییرشون بدیم

elahe

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ١
شهر
بندرعباس

خوبه...
تا باشه این بی خوابی ها و نوشته های تلخ..!
خیلی دیگه همه چی از حد و مرزش گذشته!دیگه کم کم داره تبدیل ب یه قانون میشه ..ب یه عرف!
اون موقع ک راهنمایی بودیم یکی دوره این مباحث بود توو گروهامون راش نمیدادیم طردش میکردیم تا حالیش شه و برگرده ب هویت اصلیش(هرچند خیلی ها هم بودن ک هویت اصلیشون همین بود)
حالا ک دبیرستانیم اونان ک اگه ببینن ما یکمی زیادی ب قول خودشون املیم محلمون نمیدن!
افتضاح همه چی..
همه جا!

WORM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
برق

بازم اين چيزا كه شما نوشتي خوبه كلاس زبان ما كاملا به اين شكله :
معلم به يكي از شاگردا : چرا مشروب نميخوري؟
شاگرد : بابام نميذاره
معلم : خوب يواشكي بخور .
يه شاگرد ديگه : تيچر ما رفتيم پارتي مشروباش خوب نبود وا3 همين ما قبلش خورديم بعد رفتيم پارتي.
منم كه چشام از حدقه زده بود بيرون :-\ نميدونستم چي بگم اينارو به راه راست بكشونم .
واقعا خيلي مثال تاسف بار ديگه ميشه زد و به نظر من همش به خاطر اينه كه اين كشور هيچوقت اجازه نداده كه ادما بدي چيزيو به چشم ببينن و هميشه چيزاي بدو تو خفا نگه داشته وا3 همينم تو كوچكترين فرصتي كه به هر دليلي اين چيزا از تو خفا در بيان همه ازش استقبال ميكنن.(ببخشيد حوصله ندارم توضيح بدم)

محمد!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی1 تهران
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مهندسي صنايع

و من متاسفم برای هممون
چرا که به جرءات میگم تنها 2-3 نفر از کل پایه ما هستن که تا حالا تو فکرش نرفته باشن
مشکل از فرهتنگ ماست
چرا باید اینطور باشیم؟
آیا 40 سال پیش هم پدران ما اینطور بودن؟ با اینکه بابای من و یک دختر دیگه ممکن بود تو یه نیمکت میبودند
اما ما اینطور از آب در اومدیم

• لایک
امتیازات: Dizzy

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

چطور جلوشو بگیریم؟این فقط مشکل ما نیست.آمریکام همینه

محمد!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی1 تهران
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مهندسي صنايع

به نقل از تـــــــــــــــــــارا :
نه
دخترای آمریکایی نمیرن ولگردی، نمیرن کلی کرم و ... به خودشون بمالن، نمیرن با ر پسری رفیق شن و .... خیلی کار های دیگه نمیکنن

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از قاصدک :
:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
برا ی شما متاسفم !چرا باید این حقایق رو بپذیریم
باید تغییرشون بدیم

من هم بلدم حرف بزنم !!! اگر می تونید درستش کنید !!! کسی جلوتون رو نگرفته !!!!! :)

اونجا مردم آزادن ... از این عقده ها درونشون به وجود نمیاد !!! :)

در ضمن، اگه باز قراره برید تو بحث "آمریکا اینجور" و "آمریکا اونجور" ... بگید من دیگه به این تاپیک نیام !!! :rolleyes:

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از BAX :
نه
دخترای آمریکایی نمیرن ولگردی، نمیرن کلی کرم و ... به خودشون بمالن، نمیرن با ر پسری رفیق شن و .... خیلی کار های دیگه نمیکنن

شما یه ذره به فیلماشون دقت کن،به همین برنامه ها و شو هاشون،من جلو مامانم نمی تونم ببینم!
به نقل از Kinder :
من هم بلدم حرف بزنم !!! اگر می تونید درستش کنید !!! کسی جلوتون رو نگرفته !!!!! :)

اونجا مردم آزادن ... از این عقده ها درونشون به وجود نمیاد !!! :)

در ضمن، اگه باز قراره برید تو بحث "آمریکا اینجور" و "آمریکا اونجور" ... بگید من دیگه به این تاپیک نیام !!! :rolleyes:

جک میگی برادر من؟اینا از این عقده ها ندارن؟فقط تو برنامه هاشونو ببین و دقت کن!
واقعیته دیگه.من اصلا ضد آمریکا نیستم.منظورم اینه که این مشکل جهانیه.البته شاید از نظر اونا مشکل نباشه ولی خب از نظر ما و با توجه به فرهنگ ما اینا مشکله

elahe

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ١
شهر
بندرعباس

شاید مشکل ب یه اسم باشه ولی کلا محتوای مشکل ما با اونا فرق میکنه ..
ما از کمبود و حصار های الکی دورمون ب این نقطه رسیدیم..
اونا از زیادی و آزادی های الکی..!
مال ما دیگه تبدیل شده ب یه بیماری ولی برای اونا تفریحشون!
در ضمن اونا شاید 50% کاراشون در خفا باشه مال ما 100%..
پس مقایسه نکنید!

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از الهـــــــــه :
شاید مشکل ب یه اسم باشه ولی کلا محتوای مشکل ما با اونا فرق میکنه ..
ما از کمبود و حصار های الکی دورمون ب این نقطه رسیدیم..
اونا از زیادی و آزادی های الکی..!
مال ما دیگه تبدیل شده ب یه بیماری ولی برای اونا تفریحشون!
در ضمن اونا شاید 50% کاراشون در خفا باشه مال ما 100%..
پس مقایسه نکنید!

کاملا حرفتو می پذیرم ولی منظورم چیز دیگه ایه.منظور اینه که همه ماها داریم به پوچی می ریم.مشکل فقط مال کشور ما نیست.ممکنه دلیل فرق داشته باشه.اونا از افراط به این جا رسیدن،ما از تفریط.ولی صورت مسئله و مشکل یکیه.هیچ راه حلیم براش نیست.خود آدم باید عاقل باشه تا به این جاها کشیده نشه.

elahe

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ١
شهر
بندرعباس

کاملا حرفتو می پذیرم ولی منظورم چیز دیگه ایه.منظور اینه که همه ماها داریم به پوچی می ریم.مشکل فقط مال کشور ما نیست.ممکنه دلیل فرق داشته باشه.اونا از افراط به این جا رسیدن،ما از تفریط.ولی صورت مسئله و مشکل یکیه.هیچ راه حلیم براش نیست.خود آدم باید عاقل باشه تا به این جاها کشیده نشه.
چه را راه حلی براش نیست!
کم کم دیگه..!
یهو ک نمیشه مشکلات و حل کرد!
همین ک از خودمون شروع کنیم م3 اینک نصف راه و رفتیم!
ب نظره من اونا راحت تر دارن برای رفع مشکلشون بهونه میارن ولی ما نمیتونیم!
چون همه چه ی ما فرهنگ و تمدنمون!

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

ببينيد، اين مشكل ربطي به كشور و فرهنگ نداره ( خيلي نداره) . اين يه كشش فطري هست. اصلا چيزيه كه از روز اول كه انسان افريده شده همراهش بوده ، شايد وسيله اي براي ازمايش!

اتفاقا 40 سال پيش هم چنين چيزايي بوده. بريد بپرسيد. حتما ميفهميد حرفمو
قديما هم اينا بوده، اما خب هر دوره اي با توجه به سطح ارتباطات و ... حدش فرق داشته!!
و متاسفانه خيلي كم هستن ملت هايي كه تونستن خودشونو كنترل كنن... #-o

و متاسفانه تر از اون!! اينكه امروز ما داريم بي بند و باري رو ميبينيم توي كشور هاي غربي، اما اسمش رو ميزاريم آزادي
اسمش رو ميزاريم عقده اي نبودن!!

سیما

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
همدان
دانشگاه
ایشالا که شهید بهشتی :)
رشته دانشگاه
داروسازی

به نظر من همه چیز به خود آدم بستگی داره.
آره واسه منم ماشین وای میسه شده پرادوشم وای میسه (در صورتیکه حجابم واقعا معمولیه) اما این منم که تصمیم میگیرم سوار شم یا نه. آره به منم تو خیابون تیکه میندازن حتی وقتی با مامانمم اما این خودمونیم که اینا رو بهمونه میکنیم واسه صد جور کار. نمیدونم تا حالا رفتین به وبلاگ "ندا زنی 14 ساله" یا نه؟ اما من که رفتم شبش انقد گریه کردم که چشام قرمز شد. چرا دختر بچه چهارده ساله ما که باید عنوان وبش درس و خوشی باشه این باشه و این که توی وبش واسه عملش پول بخواد؟ این که حرف از فرار از خونه و خود کشی بزنه؟ فقط بخاطر غریزه ی یه پسر عوضی و این دختر ساده و بدبخت. متاسفم واسه ایران که فرداشو قراره جوونایی مثه ندا و امثال اون بسازه.

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

تارا اين چيزايي كه تو بر اساس ديدن فيلم معيار گرفتي اصلا درست نيست! تو فيلم ديدي و من واقعيشو و به جرات ميگم اونجا اينطور نيست
توي آمريكا تو اگه به حريم خصوصي يك فرد (دختر يا پسر) تجاوز كني و مثلا دستت رو روي شونش بزاري محكومي
هيچ دختريو نميبيني كه در آن واحد به دو نفر بگه دوست دارم، در صورتي كه گوشي موبايل اكثر دختراي ايراني پر از دوست دارم هاييه كه در يك زمان به چندين مخاطب گفته شده

توي آمريكا پسري كه موهاشو سيخ ميكنه يا همجنسگراست يا به فرقه هايي تعلق داره
اما توي ايران متاسفانه واسه پسرا موي سيخ كلاسه و بدبختانه واسه دخترا ملاك

علت اين امر چي هست؟
چند وقت پيش با يكي از هم كلاسي هام بحثي داشتم در اين مورد، به اين نتيجه رسيديم كه خوب اكثر فيلم هاي مشهور و جالب و... كه به دست ما رسيده فرقه هاي خاص و عقايد خاصي رو به تصوير ميكشه بنابراين جوون ايراني وقتي يه فيلم آمريكايي ميبينه كه يه نوجوون آمريكايي دبيرستاني موهاش سيخه، سيگار ميكشه، وقتي به سن قانوني نرسيده الكل مصرف ميكنه و... اين رو به عنوان زندگي واقعي يك آمريكايي تصور ميكنه و از اونجايي كه متاسفانه كشور ما با آمريكا و اكثر كشورهاي اروپايي رابطه بسته اي داره جوان ايراني نميتونه الگوي واقعي زندگي يك آمريكايي رو بفهمه و كل دانشش از آمريكا ميشه دود و سكس و الكل و موي سيخ كه اونم از چهارتا فيلم اقليتي قاچاق و گفته هاي پسرخاله عمه زن دايي مامان كه توي آمريكا زندگي ميكنه منحصر ميشه (حالا اين فلان فاميل كه تو آمريكائه هم نامردي نميكنه و همون فيلما رو ٤ تا ميزاره روش و با بيان اينكه همه جوونا تو آمريكا الكل مصرف ميكنن و دختر/پسربازي و موها سيخ و... جوون ايراني رو مطمئن ميكنن كه الگوي برداشتيش درسته)
در مورد دختربازي هم دختر و پسر آمريكايي اصولا رله ان و تو روابط عاديشون صميمي (اين صميميت لزوما رابطه عاطفي نيست و اون بحثش جداست) اما پسر ايراني وقتي اين صحنه رو ميبينه كه يه پسر با موي سيخ داره با ٤ تا دختر عادي حرف ميزنه چون توي ذهنيتش اينجور تعريف شده كه فقط gf/bf ميتونن با هم رله و صميمي باشن پس: موهاشو سيخ ميكنه و چندين رابطه عاطفي موازي برقرار ميكنه و به گمان خودش كار درستيه چون تو فيلم ديده
و بلعكس در مورد دخترا هم صادقه

Backstreetman

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
shahid beheshti
شهر
borujerd

چرا آمریکا رو الگو قرار دادین؟! درسته که شاید حداکثر 1% آمریکاییا موهاشونو سیخ کنن ولی چرا ما باید چشممون "زیبایی"رو موی بلوند و چشم آبی ببینه؟

"تفکر" خرابه که "عمل"خراب میشه. شعار نمیدم ولی زیادی بیگانه پرست شدیم. تفکر اکثر آدمای موفق غربی بر پایه ی " I Love I" قرار داره. انگار از چیزایی که خدا بهمون داده ناراضی ایم!

میگن خارجیا 10 تا دوست دارن 1 GF ایرانیا 1 دوست هم به زور دارن ولی 10-20 تا GF

خداییش اگه با جنس مخالف حرف بزنیم( مثلا در زمینه ی درس) چه چیزایی به فکرمون میاد؟ حتی اگه واسه یه لحظه به جنسیت آدمی که رو به رومونه فکر کنیم باز راهو اشتباه رفتیم.

به نظر من میشه...:

1. گشت ارشادو انداخت دور که جرات داشته باشی "دوستی" رو مثلا بادختر خاله ات تجربه کنی. شناختن جنس مخالف ماها رو آماده تر میکنه برای ایجاد رابطه ی صحیح. از مهم ترین زمینه های ایجاد این شناخت نبود ترسه.

2. مسایل جنسی باید برای بار اول از طریق پدر و مادر به فرزند منتقل بشه , تجربه های روانشناسی اینو اثبات کرده.

3. اگه رفیقمون گفت بیا یه دوری بزنیم چندتا چیز خوب ببینیم , بگیم نه .

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

متاسفانه توی ایران من اگه با یه دختر چت کنم دیگه همه بهم میگن خاک بر سرت دوست دختر داری؟ #-o
پسر حیا ت کجا رفته
خجالت نمی کشی با دختر غریبه میچتی؟
اینجوریه که مثلا یه پسر/دختر بیشتر تحریک میشه بره دنبال این کارا
ولی اگه اون شخص آزاد باشه دیگه اونجوری که الان هست نمیشه دیگه
یه مثال بزنم براتون:
توی کانکشن های یاهو من خواهر دوستم که از خودم هم دو سال بزرگتره بود
حالا پسر دایی من اینو دیده بود اومده میگه ا علی فهمیدم دوست دخترت کیه حالا این کار رو جلوی همه میکنه به نظرتون من باید چی کار کنم؟ #-o [-(

بالا