Dizzy
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3
- شهر
- کرج
- مدال المپیاد
- کامپیوتر
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- شهرسازی
پاسخ : آخه ميدوني؟ كلاس داره... ١٨+...
به نظرم تو درست تر میگی،پس حرفمو پس می گیرم :)
به نقل از GCD :تارا اين چيزايي كه تو بر اساس ديدن فيلم معيار گرفتي اصلا درست نيست! تو فيلم ديدي و من واقعيشو و به جرات ميگم اونجا اينطور نيست
توي آمريكا تو اگه به حريم خصوصي يك فرد (دختر يا پسر) تجاوز كني و مثلا دستت رو روي شونش بزاري محكومي
هيچ دختريو نميبيني كه در آن واحد به دو نفر بگه دوست دارم، در صورتي كه گوشي موبايل اكثر دختراي ايراني پر از دوست دارم هاييه كه در يك زمان به چندين مخاطب گفته شده
توي آمريكا پسري كه موهاشو سيخ ميكنه يا همجنسگراست يا به فرقه هايي تعلق داره
اما توي ايران متاسفانه واسه پسرا موي سيخ كلاسه و بدبختانه واسه دخترا ملاك
علت اين امر چي هست؟
چند وقت پيش با يكي از هم كلاسي هام بحثي داشتم در اين مورد، به اين نتيجه رسيديم كه خوب اكثر فيلم هاي مشهور و جالب و... كه به دست ما رسيده فرقه هاي خاص و عقايد خاصي رو به تصوير ميكشه بنابراين جوون ايراني وقتي يه فيلم آمريكايي ميبينه كه يه نوجوون آمريكايي دبيرستاني موهاش سيخه، سيگار ميكشه، وقتي به سن قانوني نرسيده الكل مصرف ميكنه و... اين رو به عنوان زندگي واقعي يك آمريكايي تصور ميكنه و از اونجايي كه متاسفانه كشور ما با آمريكا و اكثر كشورهاي اروپايي رابطه بسته اي داره جوان ايراني نميتونه الگوي واقعي زندگي يك آمريكايي رو بفهمه و كل دانشش از آمريكا ميشه دود و سكس و الكل و موي سيخ كه اونم از چهارتا فيلم اقليتي قاچاق و گفته هاي پسرخاله عمه زن دايي مامان كه توي آمريكا زندگي ميكنه منحصر ميشه (حالا اين فلان فاميل كه تو آمريكائه هم نامردي نميكنه و همون فيلما رو ٤ تا ميزاره روش و با بيان اينكه همه جوونا تو آمريكا الكل مصرف ميكنن و دختر/پسربازي و موها سيخ و... جوون ايراني رو مطمئن ميكنن كه الگوي برداشتيش درسته)
در مورد دختربازي هم دختر و پسر آمريكايي اصولا رله ان و تو روابط عاديشون صميمي (اين صميميت لزوما رابطه عاطفي نيست و اون بحثش جداست) اما پسر ايراني وقتي اين صحنه رو ميبينه كه يه پسر با موي سيخ داره با ٤ تا دختر عادي حرف ميزنه چون توي ذهنيتش اينجور تعريف شده كه فقط gf/bf ميتونن با هم رله و صميمي باشن پس: موهاشو سيخ ميكنه و چندين رابطه عاطفي موازي برقرار ميكنه و به گمان خودش كار درستيه چون تو فيلم ديده
و بلعكس در مورد دخترا هم صادقه
به نظرم تو درست تر میگی،پس حرفمو پس می گیرم :)