آخه میدونی؟ كلاس داره...

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی
پاسخ : آخه ميدوني؟ كلاس داره... ١٨+...

به نقل از GCD :
تارا اين چيزايي كه تو بر اساس ديدن فيلم معيار گرفتي اصلا درست نيست! تو فيلم ديدي و من واقعيشو و به جرات ميگم اونجا اينطور نيست
توي آمريكا تو اگه به حريم خصوصي يك فرد (دختر يا پسر) تجاوز كني و مثلا دستت رو روي شونش بزاري محكومي
هيچ دختريو نميبيني كه در آن واحد به دو نفر بگه دوست دارم، در صورتي كه گوشي موبايل اكثر دختراي ايراني پر از دوست دارم هاييه كه در يك زمان به چندين مخاطب گفته شده

توي آمريكا پسري كه موهاشو سيخ ميكنه يا همجنسگراست يا به فرقه هايي تعلق داره
اما توي ايران متاسفانه واسه پسرا موي سيخ كلاسه و بدبختانه واسه دخترا ملاك

علت اين امر چي هست؟
چند وقت پيش با يكي از هم كلاسي هام بحثي داشتم در اين مورد، به اين نتيجه رسيديم كه خوب اكثر فيلم هاي مشهور و جالب و... كه به دست ما رسيده فرقه هاي خاص و عقايد خاصي رو به تصوير ميكشه بنابراين جوون ايراني وقتي يه فيلم آمريكايي ميبينه كه يه نوجوون آمريكايي دبيرستاني موهاش سيخه، سيگار ميكشه، وقتي به سن قانوني نرسيده الكل مصرف ميكنه و... اين رو به عنوان زندگي واقعي يك آمريكايي تصور ميكنه و از اونجايي كه متاسفانه كشور ما با آمريكا و اكثر كشورهاي اروپايي رابطه بسته اي داره جوان ايراني نميتونه الگوي واقعي زندگي يك آمريكايي رو بفهمه و كل دانشش از آمريكا ميشه دود و سكس و الكل و موي سيخ كه اونم از چهارتا فيلم اقليتي قاچاق و گفته هاي پسرخاله عمه زن دايي مامان كه توي آمريكا زندگي ميكنه منحصر ميشه (حالا اين فلان فاميل كه تو آمريكائه هم نامردي نميكنه و همون فيلما رو ٤ تا ميزاره روش و با بيان اينكه همه جوونا تو آمريكا الكل مصرف ميكنن و دختر/پسربازي و موها سيخ و... جوون ايراني رو مطمئن ميكنن كه الگوي برداشتيش درسته)
در مورد دختربازي هم دختر و پسر آمريكايي اصولا رله ان و تو روابط عاديشون صميمي (اين صميميت لزوما رابطه عاطفي نيست و اون بحثش جداست) اما پسر ايراني وقتي اين صحنه رو ميبينه كه يه پسر با موي سيخ داره با ٤ تا دختر عادي حرف ميزنه چون توي ذهنيتش اينجور تعريف شده كه فقط gf/bf ميتونن با هم رله و صميمي باشن پس: موهاشو سيخ ميكنه و چندين رابطه عاطفي موازي برقرار ميكنه و به گمان خودش كار درستيه چون تو فيلم ديده
و بلعكس در مورد دخترا هم صادقه

به نظرم تو درست تر میگی،پس حرفمو پس می گیرم :)

rezvan

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
مدال المپیاد
فیزیک.شیمی.زیست.عربی.ریاضی.ادبی.همگی...
رشته دانشگاه
مهندسی آبیاری گیاهان دریایی

درسته که فرهنگ جامعه و خانواده و فامیل و دوستان توی رفتار آدم تاثیر می ذاره و ممکنه کسی با دیدن یه سری فیلمایی به این فکر بکنه که خودش هم اینطور باشه ،ممکنه یه نفر کمبود محبت داشته باشه،ممکنه یه نفر نیاز به توجه داشته باشه،ممکنه به خودش مطمئن باشه که هیشکی نمی فهمه،ممکنه .......،هر چیزی ممکنه بهونه ی یکی هم سن و سال من و شما باشه واسه ی این کارها...ولی آدم باید به شعور خودش مراجعه کنه تا اونوقت به غلط بودن کارش پی ببره...مطمئن باشید اگه هر پسر قبل از این که بخواد به یه دختر شماره بده به وجدان و شعورش برگرده این کارو نمی کنه و همینطور یه دختر قبل از اینکه بخواد شماره رو بگیره یا بهش زنگ بزنه...

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

وجدان چيزيه كه ما تعريفش كرديم
معيار مسلم خرد هر فرده كه متاسفانه با پيش فرض ها و عقده ها و باورهاي غلط جامعه ديگه بعنوان مرجع استفاده نميشه و بحث هم سر همينه

amirfardanian

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد یک مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
تلگرام
اینستاگرام

یه سری از حرفات درسته
اما یه سریشو اصلا قبول ندارم !
به هرحال تمام اینا یه روند صعودی داشته که دلیل اصلیش هم نبود ازادیه !
ببین دختری که نمی تونه با یه لباس خیلی ساده بگه من خوشتیپم و باید به زور مانتو و روسریو چادر بپوشه ! مجبوره هر هنری داره تو همون صورتش پیاده کنه ! اگه بره لباس بخره که بدردش نمی خوره ،میره دو قوطی کرم پودر بزنه !
من مخالف این کار هستم ولی به خیلیاشون حق میدم !
دخترای 14-15 ساله غربیو نگاه کن ! یه ذره آرایش ندارن ! اما الان بچه 9 ساله آرایش می کنه ! دلیلش زوره ! اجباره ! نبود آزادیه ! وقتی بابای دختره زور می کنی که تو باید چادر سرت کنی ! دختره هم برای این که بتونه اینو هضم کنه ،میره پیش دوستاش می گه من n تا دوس پسر دارم !
اینا همش ریشه در اندشه های ما داره
اصلا چرا راه دور بریم ! یه پسر اگه موهاشو سیخ می کنه ،به ما چه ؟ ازادی یعنی همین ! دلش خواسته موهاش اونطوری باشه !
ما فقط می تونیم بگیم این مدل مو زیبا تره اما نمی تونیم تحمیل کنیم که موهای تو بده یا زشت شدی ! مهم اینه که اون پسر احساس خوبی داره !

rezvan

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
مدال المپیاد
رشته دانشگاه

به نقل از GCD :
وجدان چيزيه كه ما تعريفش كرديم
معيار مسلم خرد هر فرده كه متاسفانه با پيش فرض ها و عقده ها و باورهاي غلط جامعه ديگه بعنوان مرجع استفاده نميشه و بحث هم سر همينه
وجدان فقط تعریف ما نیست وجدان در هر فردی وجود داره به نظر من عقده اصلا وجود نداره این یه ساخته ی ذهنه یه جورایی تلقین یا شاید هم بهونه ا ی برای توجیح هر کار نادرست...ولی با باور های نادرست جامعه در مواردی موافقم

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از **R3zv@n** :
وجدان فقط تعریف ما نیست وجدان در هر فردی وجود داره به نظر من عقده اصلا وجود نداره این یه ساخته ی ذهنه یه جورایی تلقین یا شاید هم بهونه ا ی برای توجیح هر کار نادرست...ولی با باور های نادرست جامعه در مواردی موافقم
اتفاقا وجدان تلقينيه و هيچ ربطي به غرايض نداره
من نوعي اگه بزنم آدم بكشم كلي عذاب وجدان ميگيرم
اما اگه يه جاني و تروريست حماس بياد صدها آدمو قتل عام كنه عين خيالش نيست

كلا هرچيزي كه براي ما بد شناخته شده باعث شكلگيري وجدانمون ميشه

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

امير تمام حرفاتو بجز چهار خط آخر قبول دارم و حرف منم همينه
ولي مشكل اين نيست كه يك پسري موهاشو سيخ كرده، مشكل اينجاست كه چرا اين كار رو انجام ميده؟ و دليلش فقط نبود آزادي نيست
كشوراي ديگه اي هستن كه آزاديشون نصف ما هست، ولي نه دختراش اينجورين نه پسراش
عربستان، پاكستان، سوريه، مصر، اردن اينا كشورايين كه قوانين حاكم بر كشورشون سختگيرانه هست ولي مثل ما اينجوري نيستن
پست ٢٢ رو خوندي؟ نظر من اينه

كساني كه ميگين وجدان باطنيه و عقده تلقين، لطفا مطالعات و مباحث فرويد رو در اين زمينه مطالعه كنين! off topic هم نرين

× 2 ارسال متوالی ترکیب شد !

rezvan

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
مدال المپیاد
رشته دانشگاه

به نقل از Dr.Eniac :
اتفاقا وجدان تلقينيه و هيچ ربطي به غرايض نداره
من نوعي اگه بزنم آدم بكشم كلي عذاب وجدان ميگيرم
اما اگه يه جاني و تروريست حماس بياد صدها آدمو قتل عام كنه عين خيالش نيست

كلا هرچيزي كه براي ما بد شناخته شده باعث شكلگيري وجدانمون ميشه
تروریست حماس ! :-? (تناقض داره :D) رو کاری ندارم ولی من اینطور فکر نمیکنم قدرت تشخیص خوب و بد رو خدا در وجود همه قرار داده که اونو با کمک گرفتن از عقلش تشخیص میده ولی عمل به خوب با مراجعه به وجدانه ... منم میشناسم دخترها و حتی پسرهایی رو که اینکار رو انجام میدن ولی میدونم که همشون میدونن کارشون خوب نیست پس عقل و شعورشون کار میکنه ... ولی اینکه بهش عمل میکنن ممکنه خلاف شعورشون باشه ممکن هم هست برای خودشون توجیحی بیارن ...

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

خانم رضوان ما علمي بحث ميكنيم، پس لطفا "فقط" از نظريه هاي اثبات شده استفاده كن و تحليل هاي شخصي رو جامع و علمي ارائه بده
چيزهايي مثل خدا، وجدان و... از لحاظ علمي اثبات نشده و در بحث بي اعتبار هستن

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از **R3zv@n** :
تروریست حماس ! :-? (تناقض داره :D) رو کاری ندارم ولی من اینطور فکر نمیکنم قدرت تشخیص خوب و بد رو خدا در وجود همه قرار داده که اونو با کمک گرفتن از عقلش تشخیص میده ولی عمل به خوب با مراجعه به وجدانه ... منم میشناسم دخترها و حتی پسرهایی رو که اینکار رو انجام میدن ولی میدونم که همشون میدونن کارشون خوب نیست پس عقل و شعورشون کار میکنه ... ولی اینکه بهش عمل میکنن ممکنه خلاف شعورشون باشه ممکن هم هست برای خودشون توجیحی بیارن ...
نه ببين علم خدايي و اين حرفا همش كشكه
ميگم يه پسر يا دختري هست كه مامانش بهش ميگه پسرم يا دخترم اگه بري اين كارو بكني شيرمو حلالت نميكنم
خب با اين كار يه وجدان شكل ميگيره
پسره يا دختره تا ميرن دنبال اين كارا ياد حرف مامانه ميفتن

ولي يه پدر و مادر اينكاره رو در نظر بگير
به بچشون چيي نگفتن و بچه هم ميره دنبال اين كارا و از انجامش خيييلي هم خوشحاله و هيچ چيزيش به نظرش بد نمياد
در اين مورد هيچ وجداني براي اين كار شكل نگرفته

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نظر من اینکه شما به سمت یه چیزی به خاطر حرف یه نفر که واسش ارزش قائلی یا ازش میترسی نری وجدان نیست

وجدان یعنی اینکه شما با وجود آزادی کامل بین خوب و بد ، خوب رو انتخاب میکنی
یا بهتر بگم طرف بد نمی ری چون خودت با عقل خودت می فهمی که اون کار بالاخره یه جایی به مشکل بر میخوره

در مورد اینکه بعضی ها میگن نبود آزادی و ... تا یه حدی موافقم ولی نه اینکه دیگه تمام تقصیر ها رو گردن مملکت و فرهنگمون بندازیم

یه نفر گفته های من رو مورد نقد و بررسی قرار بده لطفا!!

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

بهزاد من به شخصه حرفاتو قبول دارم، بخصوص در مورد نبود آزادي و فرافكني
و اگه منظوزت اينه كه وجدان در حقيقت همون خرد هست، حرفي كاملا علميه و قبلا من هم ذكر كردم كه "وجدان" رو "ما" تعريف ميكنيم و چيزي جدا از تفكر انسان نيست

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

چه سرعتی
فکر نمی کردم به این سرعت مورد نقد و بررسی قرار بگیرم،دستت درد نکنه

ولی یه چیزی : اگه به طور دقیق تر بخوایم بررسی کنیم وجدان یه چیزی بین احساس و خرد است یعنی صرف هیچ کدوم نمی تونه تعریف خوبی براش باشه

اگه شک دارید الان قانع می کنمتون :

مثلا یه کاری از لحاظ عقلانی درست است، مثل اینکه به هر کسی که گدایی می کنه نباید پول داد و امثالهم ولی خیلی وقت ها دلمون می سوزه و باز هم کمک میکنیم یعنی احساسمون و اگه کمک نکنیم با وجود اینکه کار درستی کردیم ولی هر چند به مدت کمی باشه ولی توی همون مدت کوتاه هم به خودمون میگیم این همه گدا خب این هم روش مگه چی میشد کمکش میکردم

یا مثال های دیگه که اگه یکم فکر کنید حتما بهتر از اینی که من گفتم به فکرتون می رسه

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

خوب وقتي احساس و عقل با هم تركيب ميشن در مورد يك عمل، ميشه وجدان
اما مثلا الان وقتي در مورد كاري صحبت ميكنيم كه اصلا (= در اصل) خوب نيست، وجدان يعني زماني كه عقل يه چيزيو بررسي ميكنه و وقتي نتيجه مخالف عمل بدست مياد احساس بصورت ناخوشايند تحريك ميشه كه اين حالت وجدان ناميده ميشه
حالا ميزانش بر ميگرده به عقايد، پيشفرض ها، عرف، تبليغات و...

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از GCD :
خوب وقتي احساس و عقل با هم تركيب ميشن در مورد يك عمل، ميشه وجدان
اما مثلا الان وقتي در مورد كاري صحبت ميكنيم كه اصلا (= در اصل) خوب نيست، وجدان يعني زماني كه عقل يه چيزيو بررسي ميكنه و وقتي نتيجه مخالف عمل بدست مياد احساس بصورت ناخوشايند تحريك ميشه كه اين حالت وجدان ناميده ميشه
حالا ميزانش بر ميگرده به عقايد، پيشفرض ها، عرف، تبليغات و...

دقیقا!

خوب حالا خیلی بحث رو به انحراف نمی کشونم
حالا الان باید ببینیم چرا این عقل ما که بعدا باعث تحریک احساس ما میشه و به اصطلاح عذاب وجدان میگیریم چرا قبل از این عمل ما رو از اون کار دور نمی کنه؟؟؟!!!
یا شاید عقل وظیفه ی خودش رو به خوبی انجام میده ولی نفسمون باز هم کار خودش رو میکنه و باعث تیاهی تصمیم عقل میشه؟

خیلی فلسفی شد به نظرم به قیافم نمی خوره از این تیپ حرف ها! :)) :-[ ???

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

خيلي وقتها عرف، عقده و عقيده جلوي تفكر رو ميگيرن
طرف ميدونه كار اشتباهيه اما انجام ميده، چون عرف و عقيده اش ميگه اين كار رو بكن
الگو برداري اشتباه كه توضيح دادم فكر رو گول ميزنه

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از GCD :
خيلي وقتها عرف، عقده و عقيده جلوي تفكر رو ميگيرن
طرف ميدونه كار اشتباهيه اما انجام ميده، چون عرف و عقيده اش ميگه اين كار رو بكن
الگو برداري اشتباه كه توضيح دادم فكر رو گول ميزنه
اينا ربطي به وجدان مجدان نداره اينا همه عقده است
از بچگي گفتن دختر و پسر بايد تفكيك بشن برا همين ملت نميدونن بايد چيكار كنن و عقده اي بار ميان و اين كارا رو ميكنن

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از namak :
اينا ربطي به وجدان مجدان نداره اينا همه عقده است
از بچگي گفتن دختر و پسر بايد تفكيك بشن برا همين ملت نميدونن بايد چيكار كنن و عقده اي بار ميان و اين كارا رو ميكنن

احساس میکنم شما زیادی داری مسئله رو گنده میکنی، همش که عقده نیست
با برهان خلف براتون اثبات میکنم که هم از درس ها دور نشیم و هم یه تفاوتی ایجاد کنیم :

فرض میکنیم که بر اثر عقده باشه، پس باید بعد از مدتی این عقده فروکش کند و یا به بیان دیگر طرف دل زده از این کارها شود
ولی پس چرا کسی از این کارا دل زده نمی شه یا بهتره بگم کمتر کسی بعد از تجربه ی این کارا ازش فاصله میگریه و زندگی صحیحش رو انجام میده

بنابراین فرض خلف باطل و درستی حکم برقرار است!!
پس دیدید که همش یه عقده بر نمیگرده، و در ضمن چرا همه عقده ای نمی شن؟؟؟مگه بقیه همین شرایط رو نداشتن؟؟؟

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

نمك، پست هاي شماره ٢٢ و ٣٢ توي صفحه قبل رو بخون

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از بهزاد ن.م :
احساس میکنم شما زیادی داری مسئله رو گنده میکنی، همش که عقده نیست
با برهان خلف براتون اثبات میکنم که هم از درس ها دور نشیم و هم یه تفاوتی ایجاد کنیم :

فرض میکنیم که بر اثر عقده باشه، پس باید بعد از مدتی این عقده فروکش کند و یا به بیان دیگر طرف دل زده از این کارها شود
ولی پس چرا کسی از این کارا دل زده نمی شه یا بهتره بگم کمتر کسی بعد از تجربه ی این کارا ازش فاصله میگریه و زندگی صحیحش رو انجام میده

بنابراین فرض خلف باطل و درستی حکم برقرار است!!
پس دیدید که همش یه عقده بر نمیگرده، و در ضمن چرا همه عقده ای نمی شن؟؟؟مگه بقیه همین شرایط رو نداشتن؟؟؟
چون اين عقده از بچگي بوده يك تجربه ي شيرينه(البته برا بعضيا) انسان يك موجوديه كه اصلا قانع نميشه به هيچي قانع نيسته انسان هميشه بيشتر ميخواد
چرا اين عقده فروكش نميكنه؟ چون يك عقده ي چند ساله است
چرا تو اين كشور هاي ديگه از اين چيزا نيسته؟
چون ملت ميرن با هركي چه هم ج ن س و چه غير هم ج ن س ارتباط بر قرار ميكنن و اينا عقده نميشه
شما گفتي چرا همه عقده اي نميشن
البته كه به خانواده ي طرف هم بستگي داره
بعضي از خانواده ها ميان خيلي نسبت به اين مسايل(ميدونم اشتباه نوشتم) سختگيرترن
اون بچه ها عقده اي بار ميان ولي نه بعضي از خانواده ها يكم كمتر گير ميدن اون بچه ديگه عقده نداره كه تا يك دختر استين بالا زده چشاش اينطوري بشه :-\
يكي از دوستام الان ازدواج كرده خانوادشم از اون خانواده هاي تعصبي هستن اين اقا 2ساله ازدواج كرده ميره دختر ...
ابنا همش عقده ي كه از طرف اجتماع بر مردم وارد ميشه

بالا