peihaghi
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- امیر کبیر
- رشته دانشگاه
- مکانیک (ساخت تولید)
پاسخ : آخه ميدوني؟ كلاس داره... ١٨+...
مام یه چی بگیم
الان دو دلیل داره این کاراشون
1- چشم و همچشمی . این کاری به جنس مخالف نداره و فقط دخترای خاله زنک که میخوان مثلاً رو مد باشن و خفن و اینا بعد مثلاً میرن مدرسه اقدس میگه : اوا سمیه چقد خوشگل شدی !
بعد با همین جمله طرف خوشحال میشه ذوق میکنه هی تیپ ضایع میزنه که معمولاً تو ذوق میزنن .
اگه یکی همون اول بزنه تو سرش دیگه به این کارا ادامه نمیده
2- جلب توجه . گرچه بالایی هم زیرشاخه اینه ولی این عمومی تره
طرف میخواد پسرا دور و برش جمع شن ( البته اینو هیچکس تو آهنگاش میگه یاس هم بعضی آهنگاش بی شباهت نیست ) خیلی باحال باشه و خفن بازار و باز بره پز بده به باقی دخترا .
بعد راجع به پسرا چشم و همچشمی نیست . خود دوستم یه مدتی دنبال gf میگشت کلی پیگیری کرد . خوب چه دلیلی داره پسربچه 13 ساله دوست بخواد ( نمیخوام کلمش رو بگم ) ؟
برمیگرده به مد . و خالی کردن عقده .
این خوب تکراریه ولی باید بگم . آدم واسه هر چی نداره تلاش میکنه و حسرتش رو میخوره .
انقلاب واسه همین به وجود اومد و مخالفان عامه اون هم واسه آزادی اینکارو میکنن .
درضمن یه وقدار زیادی به خانواده بستگی داره اگه خانواده از همه چی منعش کنه خر سر یواشکی یا هرجوری شده منحرف میشه .
اگه خانواده ولش کنه همینجور میشه .
ولی اگه خانواده متعادل رفتار کنه اونوقت سالم تحویل جامعه داده میشه
یا اینکه طوری رفتار کنه که بچه خوشش بیاد
مثلاً خانواده ی من سخت میگیرن
ولی میدونم که واسه خودمه و این روشو دوست دارم
چقد حرف زدم!:
مام یه چی بگیم
الان دو دلیل داره این کاراشون
1- چشم و همچشمی . این کاری به جنس مخالف نداره و فقط دخترای خاله زنک که میخوان مثلاً رو مد باشن و خفن و اینا بعد مثلاً میرن مدرسه اقدس میگه : اوا سمیه چقد خوشگل شدی !
بعد با همین جمله طرف خوشحال میشه ذوق میکنه هی تیپ ضایع میزنه که معمولاً تو ذوق میزنن .
اگه یکی همون اول بزنه تو سرش دیگه به این کارا ادامه نمیده
2- جلب توجه . گرچه بالایی هم زیرشاخه اینه ولی این عمومی تره
طرف میخواد پسرا دور و برش جمع شن ( البته اینو هیچکس تو آهنگاش میگه یاس هم بعضی آهنگاش بی شباهت نیست ) خیلی باحال باشه و خفن بازار و باز بره پز بده به باقی دخترا .
بعد راجع به پسرا چشم و همچشمی نیست . خود دوستم یه مدتی دنبال gf میگشت کلی پیگیری کرد . خوب چه دلیلی داره پسربچه 13 ساله دوست بخواد ( نمیخوام کلمش رو بگم ) ؟
برمیگرده به مد . و خالی کردن عقده .
این خوب تکراریه ولی باید بگم . آدم واسه هر چی نداره تلاش میکنه و حسرتش رو میخوره .
انقلاب واسه همین به وجود اومد و مخالفان عامه اون هم واسه آزادی اینکارو میکنن .
درضمن یه وقدار زیادی به خانواده بستگی داره اگه خانواده از همه چی منعش کنه خر سر یواشکی یا هرجوری شده منحرف میشه .
اگه خانواده ولش کنه همینجور میشه .
ولی اگه خانواده متعادل رفتار کنه اونوقت سالم تحویل جامعه داده میشه
یا اینکه طوری رفتار کنه که بچه خوشش بیاد
مثلاً خانواده ی من سخت میگیرن
ولی میدونم که واسه خودمه و این روشو دوست دارم
چقد حرف زدم!: