آخه میدونی؟ كلاس داره...

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)
پاسخ : آخه ميدوني؟ كلاس داره... ١٨+...

مام یه چی بگیم

الان دو دلیل داره این کاراشون
1- چشم و همچشمی . این کاری به جنس مخالف نداره و فقط دخترای خاله زنک که میخوان مثلاً رو مد باشن و خفن و اینا بعد مثلاً میرن مدرسه اقدس میگه : اوا سمیه چقد خوشگل شدی !
بعد با همین جمله طرف خوشحال میشه ذوق میکنه هی تیپ ضایع میزنه که معمولاً تو ذوق میزنن .
اگه یکی همون اول بزنه تو سرش دیگه به این کارا ادامه نمیده

2- جلب توجه . گرچه بالایی هم زیرشاخه اینه ولی این عمومی تره
طرف میخواد پسرا دور و برش جمع شن ( البته اینو هیچکس تو آهنگاش میگه یاس هم بعضی آهنگاش بی شباهت نیست ) خیلی باحال باشه و خفن بازار و باز بره پز بده به باقی دخترا .
بعد راجع به پسرا چشم و همچشمی نیست . خود دوستم یه مدتی دنبال gf میگشت کلی پیگیری کرد . خوب چه دلیلی داره پسربچه 13 ساله دوست بخواد ( نمیخوام کلمش رو بگم ) ؟
برمیگرده به مد . و خالی کردن عقده .
این خوب تکراریه ولی باید بگم . آدم واسه هر چی نداره تلاش میکنه و حسرتش رو میخوره .
انقلاب واسه همین به وجود اومد و مخالفان عامه اون هم واسه آزادی اینکارو میکنن .

درضمن یه وقدار زیادی به خانواده بستگی داره اگه خانواده از همه چی منعش کنه خر سر یواشکی یا هرجوری شده منحرف میشه .
اگه خانواده ولش کنه همینجور میشه .
ولی اگه خانواده متعادل رفتار کنه اونوقت سالم تحویل جامعه داده میشه

یا اینکه طوری رفتار کنه که بچه خوشش بیاد
مثلاً خانواده ی من سخت میگیرن
ولی میدونم که واسه خودمه و این روشو دوست دارم
چقد حرف زدم!:

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

واسه اون دسته از دوستاني كه حوصله ندارن دو پست صفحه قبل من رو بخونن:

به نقل از GCD :
دليلش فقط نبود آزادي نيست
كشوراي ديگه اي هستن كه آزاديشون نصف ما هست، ولي نه دختراش اينجورين نه پسراش
عربستان، پاكستان، سوريه، مصر، اردن اينا كشورايين كه قوانين حاكم بر كشورشون سختگيرانه هست ولي مثل ما اينجوري نيستن
پست ٢٢ رو خوندي؟ نظر من اينه
و پست ٢٢:
به نقل از GCD :
علت اين امر چي هست؟
چند وقت پيش با يكي از هم كلاسي هام بحثي داشتم در اين مورد، به اين نتيجه رسيديم كه خوب اكثر فيلم هاي مشهور و جالب و... كه به دست ما رسيده فرقه هاي خاص و عقايد خاصي رو به تصوير ميكشه بنابراين جوون ايراني وقتي يه فيلم آمريكايي ميبينه كه يه نوجوون آمريكايي دبيرستاني موهاش سيخه، سيگار ميكشه، وقتي به سن قانوني نرسيده الكل مصرف ميكنه و... اين رو به عنوان زندگي واقعي يك آمريكايي تصور ميكنه و از اونجايي كه متاسفانه كشور ما با آمريكا و اكثر كشورهاي اروپايي رابطه بسته اي داره جوان ايراني نميتونه الگوي واقعي زندگي يك آمريكايي رو بفهمه و كل دانشش از آمريكا ميشه دود و سكس و الكل و موي سيخ كه اونم از چهارتا فيلم اقليتي قاچاق و گفته هاي پسرخاله عمه زن دايي مامان كه توي آمريكا زندگي ميكنه منحصر ميشه (حالا اين فلان فاميل كه تو آمريكائه هم نامردي نميكنه و همون فيلما رو ٤ تا ميزاره روش و با بيان اينكه همه جوونا تو آمريكا الكل مصرف ميكنن و دختر/پسربازي و موها سيخ و... جوون ايراني رو مطمئن ميكنن كه الگوي برداشتيش درسته)
در مورد دختربازي هم دختر و پسر آمريكايي اصولا رله ان و تو روابط عاديشون صميمي (اين صميميت لزوما رابطه عاطفي نيست و اون بحثش جداست) اما پسر ايراني وقتي اين صحنه رو ميبينه كه يه پسر با موي سيخ داره با ٤ تا دختر عادي حرف ميزنه چون توي ذهنيتش اينجور تعريف شده كه فقط gf/bf ميتونن با هم رله و صميمي باشن پس: موهاشو سيخ ميكنه و چندين رابطه عاطفي موازي برقرار ميكنه و به گمان خودش كار درستيه چون تو فيلم ديده
و بلعكس در مورد دخترا هم صادقه

روي اين علل بحث و فكر كنيد

نمك و نيمافو:
من هيچوقت به دخترا مزيتي بيشتر از پسرا ندادم و اتفاقا به نظرم اين مصونيت بيهوده اي كه دخترا از عرف بدست آوردن محو بشه
اگه دقت كني هميشه مساوي انتقاد كردم

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

آهان راجع به کشوورای دیگه
من ترجیح میدادم اونجاها بودم
چون خوشحالن
از قدیم بدبخت بودن پس الانم راضین
اونا یکی مثل اسپارتاکوس مسخوان تا پاشه و یه حرفی بزنه . یعنی فشارشون قد فشار رو برده هاست
ولی ایرانی جماعت خیلی پرتوقعه
پس خوب نیست مقایسه بشه با باقی کشورا
بعد اینکه ما از همون اول فشار رومون نبوده . ولی اینا از همون اول یه فشار خیلی سنگینی بوده که نمیتونستن به شورش برای بهتر شدن و یا عقده ای بازی های ماست
در ضمن این کارای ما که خودشون چه جوری میکنن یه مقداری هم به خاطر مخالفت با دولته که البته ازش سو استفاده میشه

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

دوستي كه گرما دوست نداري (پارسا): نكته واقعا مهمي گفتي كه من فراموش كرده بودم
چشم و هم چشمي آفتيه كه افتاده بين دخترا بيشتر
كنترل خانواده ها و... هم شديدا مهمه، اگه بخوايم ريشه يابيش كنيم بر ميگرده به پز روشنفكري و مباحثي كه قصد دارم جداگونه توي تاپيك "آخه ميدوني؟ كلاس داره... ٢" بزارم
مورد دوم هم خيلي خوب بود، ممنون

* در مورد پست شماره ٥٠ *

amirfardanian

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد یک مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از GCD :
امير تمام حرفاتو بجز چهار خط آخر قبول دارم و حرف منم همينه
ولي مشكل اين نيست كه يك پسري موهاشو سيخ كرده، مشكل اينجاست كه چرا اين كار رو انجام ميده؟ و دليلش فقط نبود آزادي نيست
كشوراي ديگه اي هستن كه آزاديشون نصف ما هست، ولي نه دختراش اينجورين نه پسراش
عربستان، پاكستان، سوريه، مصر، اردن اينا كشورايين كه قوانين حاكم بر كشورشون سختگيرانه هست ولي مثل ما اينجوري نيستن
پست ٢٢ رو خوندي؟ نظر من اينه

ببین قواین عربستان خیلی خیلی سختگیرانست ! واقعا اجباره !بدتر از اینجا
نمی دونم عربستان رفتی یا نه (منم نرفتم ) اما از هرکی میره می پرسم ! ببین همه میگن اگه ساعت 12 شب بری بیرون دیگه زنای دستفروش پوشیه ندارن دیگه اینقدر پوشیده نیست چون اونوقت شب دیگه پلیس بهش,ن گیر نمی ده
من تو حرفام خیلی کلی گفتم دلیل اینکه من همه چیو از ازادی می بینم اینه که محدودیت عقده میارن ! ببین محدودیت و کمبودتوجه باعث میشه جوون ها کلاس بذارن یا موهاشونو سیخ کنن ، باور کن 99 درصدشو به خاطر جلب توجه ! حتی دخترها ! اگه وقتی باباهه میاد خونه به دخترش بگه چقدر خوشگل شدی ! خانواده محرم اسرار دختر باشن ! دختر هیچ نیازی به دوس پسر نداره !
خیلی از دخترا و پسرا به جنس مخالف پناه میارن ! یه سطل آشغال احساسات پیدا می کنن ! اینا همش ریشه در عدم آزادی و نوع تفکر ما داره
من نمی گم تفکر ما بده ، بلعکس در زمان خودش عالی بوده اما آپدیت نشده ،با دنیای جدید سازگار نیست

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

موافقم، اما فعلا بايد بجاي اينكه از تاريكي شكايت كنيم شمعي پيدا و روشن كنيم
به نظر تو چه ميشه كرد با همين شرايط؟

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

به نقل از امـیــــر :
ببین قواین عربستان خیلی خیلی سختگیرانست ! واقعا اجباره !بدتر از اینجا
نمی دونم عربستان رفتی یا نه (منم نرفتم ) اما از هرکی میره می پرسم ! ببین همه میگن اگه ساعت 12 شب بری بیرون دیگه زنای دستفروش پوشیه ندارن دیگه اینقدر پوشیده نیست چون اونوقت شب دیگه پلیس بهش,ن گیر نمی ده
من تو حرفام خیلی کلی گفتم دلیل اینکه من همه چیو از ازادی می بینم اینه که محدودیت عقده میارن ! ببین محدودیت و کمبودتوجه باعث میشه جوون ها کلاس بذارن یا موهاشونو سیخ کنن ، باور کن 99 درصدشو به خاطر جلب توجه ! حتی دخترها ! اگه وقتی باباهه میاد خونه به دخترش بگه چقدر خوشگل شدی ! خانواده محرم اسرار دختر باشن ! دختر هیچ نیازی به دوس پسر نداره !
خیلی از دخترا و پسرا به جنس مخالف پناه میارن ! یه سطل آشغال احساسات پیدا می کنن ! اینا همش ریشه در عدم آزادی و نوع تفکر ما داره
من نمی گم تفکر ما بده ، بلعکس در زمان خودش عالی بوده اما آپدیت نشده ،با دنیای جدید سازگار نیست
این جمله ی آخرت عالی بود
عالی بوده . خاستن آپدیتش کنن گند زدن بهش
یعنی یه ترکیب ناشیانه با دنیای غرب
و غربزدگی همواره مشکل بزرگ جوونای ماست
به نقل از GCD :
شمع هم این که ...
میدونی از دست ما کار بزرگی بر نمیاد
باید قدرت داشته باشی . بتونی تبلیغ کنی
راهکاره بهتر زوره
راهکار بهترتر هم ریشه کن کردن از بیخه
این نسل که از دست رفته
نسل جدیدو بهش یاد بده

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از GCD :

فرشید جان می دونی این قضیه شبیه چی می مونه ؟!!
این که این شمعی که برای از بین بردن تاریکی روشن شده ... افتاده و همه جا رو به آتیش کشیده !!! :)

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از Kinder :
فرشید جان می دونی این قضیه شبیه چی می مونه ؟!!
این که این شمعی که برای از بین بردن تاریکی روشن شده ... افتاده و همه جا رو به آتیش کشیده !!! :)
اونوقت اين شمعه = ؟
مشكل ريشه يابي شد تا حد زيادي، نوبت به اصلاح شخصي و راه حله

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از GCD :
اونوقت اين شمعه = ؟
مشكل ريشه يابي شد تا حد زيادي، نوبت به اصلاح شخصي و راه حله

تاریکی = نبود آزادی
شمع = آزادی
آتش سوزی هم که مشخصه !!!

اصلاح در حال حاضر ناممکنه ! همه ی این ها به زمان نیاز داره ! بدون گذشت زمان، کاری از دست کسی بر نمی آد !
اگر آزادی همگانی اعلام بشه ... شاید تا 10 سال مردم حتی لباس هم نپوشن !!!!! :-[
اگر به طور مطلق این آزادی رو بگیرند، عقده ها انباشته می شه و حتی ممکنه به انقلاب های فرهنگی کشیده بشه ... !!!
و اگر هم اوضاع رو به حال خودش بگذارند تا به همین صورت ادامه پیدا کنه، این رفتار ها و عقده ها به عادت و یک مُد تبدیل و نسل به نسل منتقل می شه ! :)

باید مرحله به مرحله جلو رفت ... شاید ده ها سال طول بکشه ... اما این تنها راه حل ممکنه ! :)
گرچه فکر نمی کنم با وجود این حکومت این کار هم امکان پذیر باشه !!! احساس می کنم تا همین جاشم زیادی پیش رفتن !!!!!!!!!! (;

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

منم كه نميگم شب با شكم پر بخوابيم فردا جامعه بشه آمريكا
همين مرحله به مرحله، گام به گام
الان بايد از كجا شروع كنيم؟

(بقيه خوابن؟)

Game Over

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

کار خیلی سختسه
بزرگتر از ما ها توش موندن
باور کنید همش به خاطر بالا رفتن سن ازدواج از یه طرف و افزایش محرکات جنسی از طرف دیگه است که هر دوتاش غیر قابل کنترله
ولی یه چیزی بگم که به نظر من هر پسر مو سیخ سیخی یا هر دختر آرایش کرده ای این کار رو فقط برای جلب توجه جنس مخالف انجام نمی ده

amirfardanian

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد یک مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
تلگرام
اینستاگرام

هرچی فک می کنم راه حل کوتاه مدت به ذهنم نمی رسه
اما شروعش من وتوئیم
اگه ما مثه آدم باشیم جامعه با همون روندیکه خراب شد شروع می کنه درست شدن اا با سرعت آهسته تر !
اما باید یه راه حل بنیادین هم پیدا کنیم

به نقل از Game Over :
کار خیلی سختسه
بزرگتر از ما ها توش موندن
باور کنید همش به خاطر بالا رفتن سن ازدواج از یه طرف و افزایش محرکات ج ن س ی از طرف دیگه است که هر دوتاش غیر قابل کنترله
ولی یه چیزی بگم که به نظر من هر پسر مو سیخ سیخی یا هر دختر آرایش کرده ای این کار رو فقط برای جلب توجه جنس مخالف انجام نمی ده
سخته که خیلی سخته اما راهیکه باید رفت...
تصحیح می کنم بزرگتر از ماها توش ر.... و بعد توش موندن !
شاید به طور غیر مستقیم برای این کار نباشه اما ریشه ای روانشناسیشو اگه پیگیری کنی همشون میرسه به همین جا !

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

نظرتون در مورد صحبت منطقي با اين افراد چيه؟
اگه توي دوستامون كسي رفتار نابهنجار داره باهاش صحبت كنيم، بگيم علل اين كارها چيه و سعي كنيم به راه راست هدايتشون كنيم (!)

Game Over

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

باور کن نیست
من خودم یه پسرم که همیشه موهام سیخ سیخیه و با این که تا حالا چند موقعیت خوب داشتم ولی طرفش نرفت
من به همون دلیل موهام رو سیخ سیخ میزنم که شما احتمالا موهات رو بالا می زنی یا یه وری میزنی

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

باور كنم چي نيست؟

خوب تو چرا موهاتو سيخ ميزني مثلا؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از GCD :
نظرتون در مورد صحبت منطقي با اين افراد چيه؟
اگه توي دوستامون كسي رفتار نابهنجار داره باهاش صحبت كنيم، بگيم علل اين كارها چيه و سعي كنيم به راه راست هدايتشون كنيم (!)
اصلا نميشه صحبت كرد
امروز زنگ دوم با بچه ها رفتيم بيرون مدرسه كه يه ساندويچي به تن بزنيم
از شانس مزخرفمون دانشگاه آزاد جلو مدرسمونه
تا چش نديد پديد اين بكس ناخلف افتاد به اون چهاتا دختر مسيرشون يهو عوض شد منم گفتم برين به جهنم آدماي ديوونه
حرف ميزني ميگن جوونيم اقتضاي سنمونه اصلا به تو چه !!
نميدونم آخرش ميخوان به چي برسن
يعني ميدونم ولي ميگم بعدش . ديگه ته تهش قراره چي بشه ؟؟

واقعا در كف اين جماعت كوته فكر موندم كه نميدونن الان تو چه سنين ، چيكار بايد بكنن ، به كجا بايد برسن.......

به نقل از Game Over :
باور کن نیست
من خودم یه پسرم که همیشه موهام سیخ سیخیه و با این که تا حالا چند موقعیت خوب داشتم ولی طرفش نرفت
من به همون دلیل موهام رو سیخ سیخ میزنم که شما احتمالا موهات رو بالا می زنی یا یه وری میزنی

مسئله فقط مو نيست
مسئله عواقب بعدشه
كلا مدل مو اشكالي نداره ولي بعضيا داد ميزنن كه قيافشونو برا همين كارا عوض ميكنن

يه جمله هم بگم :D
ميگن رضا شاه يه نسلي تربيت كرد كه بر عليه ظلم پسرش انقلاب كردن
محمدرضا نسلي ساخت كه رفتن جنگيدن
حالا نسل امروز اونايين كه ميرن زير ابرو برميدارن....

واقعا جاي تاسفه [-(

Blest Girl

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1391
رشته دانشگاه
هوش مصنوعی و رباتیک

به نقل از BAX :
آیا 40 سال پیش هم پدران ما اینطور بودن؟ با اینکه بابای من و یک دختر دیگه ممکن بود تو یه نیمکت میبودند
اما ما اینطور از آب در اومدیم
تو یه تاپیک دیگه هم گفتم،مردم ایران همیشه مخالف حرفی که بهشون گفته میشه عمل میکنن،وقتی رژیم بود تظاهرات پشت تظاهرات که حجاب و غیره و غیره باشه؛الان شلوغ میکنن برای اینکه دقیقا همونایی که اون موقع ارزش بود الان به ضد ارزش تبدیل شده...
جای تاسف ِ واقعا.....

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

در مورد راه حل:
ما خودمون پارسال (و سه سال قبلش البته) 7 نفر تو کلاس داشتیم که یه گروه بودن و اکثرشون درس نمی خوندن و ازین تریپا که لوازم آرایش بیارن مدرسه و بشینن با هم چرت و پرت بگن و ...
هر چی باهاشون حرف زدیم و ... (حتی به کتک کاریم رسیدیم! :-") دیدیم جواب نمی ده.حالا توجیهشون جالبه!!!می گفت ما فرقمون با شما اینه که می خوایم از زندگیمون لذت ببریم ولی شما همش درس می خونید :-w !!!ینم بگم که معمولا این آدما یه گروهن و تو این گروهام معمولا تعدادی خط می دن،بقیه هم جو گیر می شن و دنبال اونا راه میفتن.اونایی که خط می دن،معمولا قابل برگشت نیستن ولی اون عده ساده رو می شه برگردوند.
خلاصه امسال وقتی فهمیدیم سر گروهشون رفته تجربی،نشستیم زیر پای بقیشون و هی از ریاضی تعریف کردیم،الانم اومدن ریاضی و از هم جدا شدن.تقریبا هم 50درصد پیش رفت داشتن،هم اخلاقی و هم درسی.به همین سادگی!

لپ مطلب:آدم باید از خودش شروع کنه و بعدشم به افراد ساده ای که تحت تاثیر دوستان،فامیل،اجتماع و ... قرار گرفتن و این کارا رو انجام میدن ،کمک کنه.
(شرمنده به خاطر جمله بندی مزخرف! :D)

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

بابا ما 2 روز نیومدیم نت ببین چه خبر شده

البته جای خوشحالی داره چون واقعا اکثر نظرات بر خلاف جاهای دیگه ای که از این بحث ها پیش میاد جنبه ی منطقی خودش رو حفظ کرده و هیچ کس از هیچ قشری از روی تعصب حرف نمی زنه، به جز تک و توک

حالا با اجازه یه برداشت بکنم و چند تا حرف بزنم :
اول از همه : من این همه ابتکار به خرج دادم تنوع ایجاد کردم تو پست دادن هیچ کس به جز جناب GCD به ما حال نداد ( برهان خلف،پست شماره 45 تو صفحه 3 )
حالا اون به کنار بریم سر اصل مطلب :
راجع به کسایی که میخوان با کشورهای دیگه مقایسه انجام بدن من موافق نیستم
البته فکر نکنید که کلا مخالف مقایسه ام ها!! توی این بحث به نظرم مناسب نیست و یا حداقل هنوز زوده
دلیلم هم اینه که فرهنگ ما با کشورهای دیگه از زمان های بسیار دوری تفاوت های خاص خودش رو داشته و برای همین هم میگم که هنوز زوده که مخصوصا تو این مسائل بخوایم مقایسه کنیم

بحث دوم اینکه وقتی یه نفر یه کاری میکنه که یه جورایی میگیم مشکل داره ( که متاسفانه الان داره برعکس میشه ) نباید برخورد شدید ببینه وگرنه نتیجه عکس میده
در ضمن اصرار پی در پی و زیاد هم میتونه منفی باشه!!

راجع به بحث دیرینه ی از خود شروع کردن باید بگم که تو این مسئله جوابگو نیست، چون فقط کسایی میان این حرف رو میزنن و عملی میکنن که خودشون اصلا از این کارا نمیکنن و یا خیلی به ندرت و احتمال 0.000001%

یه بحث هم مونده که همون عقده است، گفته شده که عقده ی چند ساله است و انسان کلا قانع پذیر نیست برای همین این کارا ادامه داره
من مخالفم به نظر من مشکل از عزت نفس و اعتماد به نفسه
اون کسی که میاد لباس ناجور و عجق وجق میپوشه و یا کسی که آرایش های آنچنانی و موهای سیخ و غیره میزاره ماله اینه که دیده بشه
شاید کلید اول این دیده شدن ها با سگ شروع شده باشه
یعنی چندین وقت پیش ملت میرفتن یه سگ پشمالو خوشگل میخریدن و باهاش میرفتن تو خیابون( اینکه میگم چندین قت پیش برای اینکه الان از مد افتاده و کمتر کسی به دلیل دیده شدن سگ میخره و ... )
حالا الان مدلشون فرق کرده با آراستن های متفائت این کار رو انجام میدن
حالا دور نشیم، این کسی که میخواد دیده بشه یعنی فکر میکنه که نمی تونه با هیچ کار دیگه ای ملت رو به تحسین و یا جلب توجه به خودش وادار کنه
پس یه مشکلی تو اعتماد به نفس یا عزت نفس داره

برای اینکه خیلی پست طولانی شد عذر خواهی میکنم
توجه : لطفا تمام پست من رو با دقت بخونید و حتی یک واو جا نندازید و نظزاتتون رو منتقل کنید خیلی مهمه بدونم نظر بقیه راجع به حرفام چیه،ممنون

بالا