آخه میدونی؟ كلاس داره...

Game Over

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
پاسخ : آخه ميدوني؟ كلاس داره... ١٨+...

به نظر من شاید یکی از دلایل این رفتارها اینه که همه جا ملت خودشون رو با استعدادهاشون نشون می دن یکی شنا یکی درس و یکی دیگه موسیقی یا هزار تا کار دیگه ولی متاسفانه تو ایران به خاطر نبود امکانات خیلی از این استعدادها کشف نمی شه و ملت مجبورن خودشون رو یه جور دیگه نشون بدن
البته این حرف مطلق نیست و این آرایش های خفن فقط برای دیده شدن نیست چون خیلی از این تیپ آدم هارو تو قشر بازیگر و فوتبالیست که اتفاقا خیلی معروف و شناخته شده هستن می بینیم

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از Game Over :
به نظر من شاید یکی از دلایل این رفتارها اینه که همه جا ملت خودشون رو با استعدادهاشون نشون می دن یکی شنا یکی درس و یکی دیگه موسیقی یا هزار تا کار دیگه ولی متاسفانه تو ایران به خاطر نبود امکانات خیلی از این استعدادها کشف نمی شه و ملت مجبورن خودشون رو یه جور دیگه نشون بدن
البته این حرف مطلق نیست و این آرایش های خفن فقط برای دیده شدن نیست چون خیلی از این تیپ آدم هارو تو قشر بازیگر و فوتبالیست که اتفاقا خیلی معروف و شناخته شده هستن می بینیم

تا یه حدی با شما موافقم و تا یه حدی مخالف

مثلا اینکه هر انسانی چه بزرگ چه کوچیک ( وچک رو کوچیک بخونید ها!! ) دنبال اینه که دیده بشه یه امر طبیعی و ذاتی است
ولی اینکه چون تو جامعه ی ما به دلیل شکوفا نشدن استعداد ها این مشکلات پیش میاد رو تا حدود کمی قبیل دارم
چون اگه کسی از خودش مطمئن باشه و تلاش کنه میتونه به هرچی که میخواد بر3 و دیده بشه و حتی اگه دیده نشه هم میتونه خودش از زندگیش لذت ببره و شاد باشه
چون اگه آدم بخواد با توجه به بقیه زندگی کنه آخرش افسرده میشه و داغون این رو مطمئن هستم و شما هم باشید

• لایک
امتیازات: Anit

Game Over

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

بالاخره شرایطی لازمه تا استعداد من توی یه رشته ی خاص شکوفا بشه
مثلا اگه من توی راگبی یا هاکی یا اصلا توی شنا استعداد داشته باشم ولی به خاطر نبود امکانات نتونم برم سراغش باید چه جوری خودم رو نشون بدم؟

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

بهزاد، با كل پستت موافقم، بجز موارد ١ و ٢
١؛ مقايسه با ديگر كشورها در چه مورد؟ براي ريشه يابي من به شخصه اكثرا از آمريكا مثال زدم چون هم با فرهنگ اكثريت مردمش آشنام و هم اينكه از نظر من الگويابي نادرست از فرهنگ اروپايي و آمريكايي ريشه اين مساله هست، بهرحال براي ريشه يابي هم كلا دست آدم توي مقايسات بازه
اما اگه منظورت قسمتيه كه پاكستان و مالزي و اندونزي و اردن و سوريه و... رو قياس قرار دادم؛ عده اي معتقدن اين كارها فقط بخاطر فشارهاي موجود هست، در اينجا من چند كشور رو كه شباهت هاي زيادي به ايران دارن رو مثال زدم ولي منظورم اين نيست كه الزاما از همه لحاظ شبيه ايرانن! فرهنگ ما مخلوطي از فرهنگ هاي پيش از اسلام و بدترين فرهنگ هاي ساير كشورها هست كه توسط سربازان منتقل شده

٢؛ بستگي به فرد داره، و نوع گفتن
اگه فردي كه اين كار رو انجام ميده منطقي باشه، با بحث هاي منطقي ميپذيره
در غير اينصورت يا ميگه به تو چه يا ميگه دوست دارم يا ميگه حسودي و........
بهرحال بايد با هركسي مثل خودش حرف زد

گيم اور، با پاراگراف اولت كاملا موافقم، اما در مورد پاراگراف دوم؛ ميشه گفت بر ميگرده به همون چشم و هم چشمي (پارسا گفت) و ضمنا افراد مشهور هم ميخوان جلب توجه كنن! هر كسي نسبت به بقيه افراد هم رديفش ضعف هايي داره بهرحال

ميخوان = ممكنه بخوان

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

اول از همه در مورد صحبت گیم اور :

اگه کسی واقعا به چیزی علاقه داشته باشه و یا توش استعداد داشته باشه به هر طریقی که بتونه خودش رو به اون مقصود میرسونه،قبول دارم سخته ولی شدنیه

و البته کسی که به چیزهای مهم و سالمی اهمیت میده هیچ وقت حاضر نمیشه که به کارهایی که هیچ سود و یا نتیجه ای نداره تن بده

حالا در مورد صحبت فرشید خان ( اگه با اینکه گفتم فرشید مشکل داری بگو که دیگه اسم کوچیکت رو نگم )

یه سوء تفاهم کوچیک پیش اومده و ان هم اینجاست که من نگفتم که کلا مقایسه رو حذف کنیم، منظورم این بود که تا یه حد معقولی باید کاهشش بدیم و این هم همونطور که گفتم به دلیل فاصله ی فرهنگی و سایر جنبه هاست، وگرنه در کل مقایسه امر مفیدی و من فقط چون دیدم یه چند نفری دارن زیادی به کشورهای مختلف سرگرم میشن گفتم و در کل مواردی رو که شما مقایسه کردی به نظرم به جا بوده لازم

دومی رو متوجه نشدم راجع به چی میگی؟؟
اگه منظورت طرز برخورد با یه نفره که باید بگم من برحسب تجربه گفتم، یعنی چون اکثر افراد خیلی توجیه خاصی ندارن یا اصلا منطقی برخورد نمی کنن ( حتی در بیشتر موارد که پی به اشتباهشون میبرن ) با تکرار و اصرار بدتر میشه
ولی در کل ما خیلی دوستانه میتونیم از آشنایان و دوستان نزدیک شروع کنیم و اگر طرف آمادگی لازم رو داشت بیشتر براش توضیح میدیم تا متنبه بشه!!

Game Over

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

برادر من بحث اینه که تا موقعی که استعداد من کشف نشه نمی تونم برم دنبالش

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

1. آها خوب آره
٢. تو گفتي با گفتن ممكنه بدتر بشه، منم گفتم بستگي به آدمش داره، اگه كسي منطقي باشه قبول ميكنه اما بايد اخلاق طرف رو دونست

ببخشيد اگه دير جواب دادم/ميدم/خواهم داد
تايپ با موبايل سخته

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از بهزاد ن.م :
فکر کنم اسپم شه ولی خب حالا مگه چی میشه تو عمرم یه باز اسپم بدم!!!!!

اشتباه نکنید، من گفتم که زیاد گفتم واصرار بیش از حد و مطمئنا با یک بار گفتن به کسی بر نمی خوره

راستی حالا که شبه اسپم شده بزار بگم که : اینجا پیتزای ارزونتر از 2500 هم هست خواستی برات یکی بگیرم :)) :)) :)) :))
ميدوني؟ بعضيا هستن كه عمدا اين كارا رو ميكنن تا يكي بهشون يه توجهي بكنه، حالا اين توجه ميتونه گير دادن مامان باباي طرف باشه، ميتونه جلب توجه دخترا باشه، ميتونه برنامه هاي تلويزيون باشه، ميتونه هم اين باشه كه يه دوست حتي يك بار بگه اين خوب نيست و اون موقعست كه طرف با يكبار گفتن زمين و زمانو به هم پيچ و مهره كنه كه دوست دارم و به تو چه

(نه خوب من ميني پيتزا نميخوام! بزرگ پپروني مخصوص :-")

hidden

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطان شهیدان
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
دارو

البته بخشی از این حرکتها واسه اعتراض ب نداشتن آزادی خاصیه ..
مثل بچه های ما ک واسه اعتراض امروز تی شرت استین کوتاه پوشیدن ( به قول معاون معضل مدرسه ماست :-&)

• لایک
امتیازات: Anit
  • شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

من زننده تاپيكم، اما نه صاحب تاپيكم نه ارث بابامه
بحث كنيد

هيدن به نظر من اين حركات توي جامعه كمتر با دليل اعتراض انجام ميشه، چون ارتباط متقابل با قانونگذارا نيست و در نتيجه بيهودست

rezvan

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
مدال المپیاد
فیزیک.شیمی.زیست.عربی.ریاضی.ادبی.همگی...
رشته دانشگاه
مهندسی آبیاری گیاهان دریایی

سلام.ببخشید واقعا شرمنده ام که دفعه ی قبل یهو کارتم تموم شد ...تا امروز هم وقت نکردم کارت بخرم...باز هم از تاخیر در پاسخ عذر خواهی می کنم...حالا میخوام در جواب حرف جنابGCD عرض کنم که درست می فرمایید...من از جنبه ی اعتقادی نگاه کردم و گفتم اگه آدم خودش بخواد کاری بکنه هزار جور بهونه واسش جور می کنه حتی اگه از نظر عقلانی کارش درست نباشه و حتی خودش هم اینو قبول نداشته باشه...در رابطه با وجدان هم با حرف آقای بهزاد موافقم ...در واقع یه جورایی نظرم عوض شد چون وجدان همیشه هم کاری که باید رو نمیکنه :D ... شاید این تموم شدن کارت هم یه دلیلی بود واسه اینکه بیشتر فکر کنم .در هر صورت بحث رو به انحراف نمی کشم...ممنون

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

راجع به حرکاتی که میگید اعتراض آمیزه :
اصولا اول باید یه عده جمع بشن یه نظری بدن بعد ملت شروع کنن به اعتراض کردن
یعنی تک تک که نمیشه اعتراض کرد باید به صورت متحد و گروهی این اعتراض ها به فرد مقابل رسانده بشه اگه میخواد تاثیر داشته باشه

حالا اینایی رو که گفتم بیاریم رو بحث خودمون :
اگه مثلا اعتراض به دولت و قانون و غیره باشه که فرشید درست میگه، یعنی رابطه ی مستقیمی نداره که بخواد اعتراض به حساب بیاد

و اگه به هر نحوی قبول کنیم که اعتراضه پس چرا هماهنگ نیستند؟؟
یعنی چرا هر کس هر روز یه مدل جدید اختراع میکنه؟؟

اگر درست جا نیفتاده این مثال رو گوش کنید :

تو تظاهرات که شرکت می کنید همه چندتا شعار خاص رو تکرار می کنید و هر کس هر شعاری که خواست رو که نمی ده
الان فکر کنم جا افتاد اساسی ، نه؟ در قابلمه رو هم که برداری می ببینی چه بوی خوبی هم داره :)) :)) :))

خب، من با اجازه همه میرم روی یکی از مشکلات راه :
یکی از مشکلات به نظر من اینه که کلا گیر دادن مد شده به شکل ناصحیح
یعنی به زبان ساده یکی از ابتدایی ترین مشکلات اینه که خیلی از افرادی که میخوان امر به معروف کنن راه درستش رو بلد نیستند
نظر بدید بحث گرم شه،لطفا!

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

شدید موافقم
مثل خودم . دوستم دنبال دوست میگشت من میخواستم متقاعدش کنم و رجوعش دادم به سمپادیا (گرچه نیومد )
به خاطر اینکه من بلد نیستم متقاعدش کنم که نباید اینکارو بکنه .
یه نصیحت اشتباه خیلی تو افکار آدم تاثیر میذاره

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

بهزاد: ^-^
به نظر من دلیل اصلی این مشکلات جوگیریه!و دریافت نادرست فرهنگ از کشورهای دیگه که فرشیدم اون اولا اشاره کرد
با گیر دادن زیاد موافق نیستم.چون بالاخره اولش یه چیزی بوده که گیر دادن و نهی از منکر شرو شده دیگه.ما باید ببینیم اون اول چه اتفاقی افتاده.ینی جوونای ما چرا یهو این طوری شدن؟
چند وقت پیش داشتیم ویدیوی عروسی تقریبا 10و12 سال پیشو می دیدم،مردیم از خنده و تعجب!!!که چقد تو این 10 سال فرهنگ ما عوض شده،نوع لباس پوشیدنا چقد عوض شده،اخلاق ها چقد عوض شده و ...
به نظرم از وقتی ماهواره باب شد،این مشکل پیش اومد.نظر شما؟

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

البته "امر به معروف" با هشدار فرق داره؛ در "امر به معروف" (اسم خاص) طرف جوونو ميبينه، ديالوگ هاي زير رد و بدل ميشه:
حاجي: واي واي خدا مرگت دهد انشاالله با آن قيافه شيطاني با ننجون شمر محشور شوي آمين
جوون: اه بابا ولمون كن توهم... تو برو با ريش و پشمت زندگي كن، اصلا حالا كه اينطور شد دفعه ديگه ١٠ برابر الان تيپ ميزنم ميام

البته من ميدونن تو منظورت نصيحت بود، اينو همينجوري گفتم

بهرحال براي نصيحت من يه سناريو در نظر دارم كه به بهانه پرسيدن يه چيزي (ساعت، آرايشگاهي كه طرف رفته و...)
ميشه مثلا اول با يه حالت مشتاق به مثلا لباسي كه طرف پوشيده بريم جلو و يكي دوتا سوال در مورد فروشگاهش، قيمتش و… بپرسيم، بعد كاملا طبيعي بگيم مثلا خوب براي چي بايد اين لباسه رو پوشيد؟ تو واس چي پوشيدي؟ تا جايي كه من ميدونم تو فلان جا فلان گروه خاص اين لباسو ميپوشن و... (لباسو گفتم كه نگين گير داده به مو)

در كل نميدونم فهميدين چي نوشتم يا نه، ولي بهرحال

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

به نقل از تـــــــــــارا :
بهزاد: ^-^
به نظر من دلیل اصلی این مشکلات جوگیریه!و دریافت نادرست فرهنگ از کشورهای دیگه که فرشیدم اون اولا اشاره کرد
با گیر دادن زیاد موافق نیستم.چون بالاخره اولش یه چیزی بوده که گیر دادن و نهی از منکر شرو شده دیگه.ما باید ببینیم اون اول چه اتفاقی افتاده.ینی جوونای ما چرا یهو این طوری شدن؟
چند وقت پیش داشتیم ویدیوی عروسی تقریبا 10و12 سال پیشو می دیدم،مردیم از خنده و تعجب!!!که چقد تو این 10 سال فرهنگ ما عوض شده،نوع لباس پوشیدنا چقد عوض شده،اخلاق ها چقد عوض شده و ...
به نظرم از وقتی ماهواره باب شد،این مشکل پیش اومد.نظر شما؟

اینم میتونه علت باشه ولی علت اصلی گیر دادن زیادیه!یعنی: 30%ماهواره+60%گیر دادن زیادی=90%از فساد جامعه(یه دلایلی دیگه ای هم هست که اثر گذاری کمتری دارند)
ببینید اگه از روز اول طبق اصل ضرر حداقلی پیش میرفتند الان این اتفاقات نمی افتاد.یعنی چی؟یعنی اینکه اگه خیلی گیر نمیدادند(گیر میدادند ولی کم)خیلیا دیگه از این کارا نمیکردند.البته باید گفتش که بله یه تعداد دیگه ای کارشون خیلی راحت تر میشد(اینا همون ضررات حداقلیه) ولی اگر یه تعداد کمی به فساد کشیده بشند بهتره یا تقریبا" همه جوونا؟
در ضمن یه اصل(حالا به این گیر ندید که اصل نیست یا قانونه یا فرضیه اس!)دیگه ای هم هست که میگه:
هر چی که مردم رو محدود تر کنی مردم حریص تر میشند.
فکر کنم جمله بالا تقریبا" لپ کلام تایپیک بود تا الان.
خوشحال میشم نظرتون رو درباره حرفای من بدونید.

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از GCD :
البته "امر به معروف" با هشدار فرق داره؛ در "امر به معروف" (اسم خاص) طرف جوونو ميبينه، ديالوگ هاي زير رد و بدل ميشه:
حاجي: واي واي خدا مرگت دهد انشاالله با آن قيافه شيطاني با ننجون شمر محشور شوي آمين
جوون: اه بابا ولمون كن توهم... تو برو با ريش و پشمت زندگي كن، اصلا حالا كه اينطور شد دفعه ديگه ١٠ برابر الان تيپ ميزنم ميام

البته من ميدونن تو منظورت نصيحت بود، اينو همينجوري گفتم

بهرحال براي نصيحت من يه سناريو در نظر دارم كه به بهانه پرسيدن يه چيزي (ساعت، آرايشگاهي كه طرف رفته و...)
ميشه مثلا اول با يه حالت مشتاق به مثلا لباسي كه طرف پوشيده بريم جلو و يكي دوتا سوال در مورد فروشگاهش، قيمتش و… بپرسيم، بعد كاملا طبيعي بگيم مثلا خوب براي چي بايد اين لباسه رو پوشيد؟ تو واس چي پوشيدي؟ تا جايي كه من ميدونم تو فلان جا فلان گروه خاص اين لباسو ميپوشن و... (لباسو گفتم كه نگين گير داده به مو)

در كل نميدونم فهميدين چي نوشتم يا نه، ولي بهرحال

من بقیه رو نمی دونم ولی وقتی یکی غیرمستقیم می خواد نصیحتم کنه،به صورت ناجوری قاطی می کنم :-" ولی اگه مستقیم بگه مشکلی ندارم!
و بعضی ها هم برعکسن.پس به نظرم این جواب نمی ده

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

ميلاد طبيعتا موافقم و اينها نكاتيه كه چندين بار توي تاپيك بهش اشاره شده و تاييدم شده! مساله اينجاست كه الان با اين شرايط بايد چه كار كرد؟

تارا خوب بابا تو چيت مثل بقيست؟ :D :rolleyes: :-"

ولي كلا بازم ميگم: واسه نصيحت اول بايد طرفو شناخت

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

معلومه
خوب کلاً نصیحت آزاردهندس
به شرطی که واقعاً دلیل داشته باشه

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

به نقل از GCD :
ميلاد طبيعتا موافقم و اينها نكاتيه كه چندين بار توي تاپيك بهش اشاره شده و تاييدم شده! مساله اينجاست كه الان با اين شرايط بايد چه كار كرد؟

تارا خوب بابا تو چيت مثل بقيست؟ :D :rolleyes: :-"

ولي كلا بازم ميگم: واسه نصيحت اول بايد طرفو شناخت

راه حل:این قدر به ملت سخت نگیرند.البته آزادی رو کم کم بدند وگرنه کشور رو به معنی واقعی به گند کشیده میشه!!!
البته مطهری(مدیریت) درست میگه تویه امضاش:
هرچقدر بیشتر که میگذره اصلاح بنیادی اینجا سخت تر میشه...

بالا