- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب 1
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر - علوم تصمیم و دانش
پاسخ : مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ
پیشنهادام اینا هستن ولی به صورت کلی cpu سری U نگیرید(مدلشو مینویسن معمولا) نه که بد باشه ها! مصرف انرژیشون خیلی کم میشه ولی کاراییشونم به نسبت کم میشه! گرافیک چون خیلی مهم نیست کاری نداریم ولی خب سیستمی که دارید اینقدر خرجش میکنید اصولا گرافیکشم خوبه (جز اینکه اپل باشه ) رم هم از 4 بیشتر باشه بهتره یا میتونید 4 بگیرید یه بهش رم اضافه کنید.
msi
lenovo E531
اگر پیدا کنید، z5070 با اون سی پی یو که گفتم هم خوبه!
من به شخصه کلا محصولات اپل رو انتخاب نمیکنم چون هزینه خیلی زیادی رو الکی میگیرن! اون صفحه مات رو هم میتونید توی مغازه ها بپرسید، با همون کانفیگا شاید صفحه براقشم پیدا بشه!
من کانفیگ اون لپتاپی که گفتید رو نمیدونم، ولیاین یا این گزینه های خوبی هستن!
به نقل از Jok3r :)) :سلام به همه
اگه كسي كمك كنه ممنون ميشم
يه لپ تاپ واسه يه دانشجو ليسنانس مهندسي كامپيوتر...
قيمت هم دو رو وراي 3 تومن
بعد اهل بازي هم نيستم خيلي...
پيشاپيش متشكر
به نقل از فاطمه خانوم :یکی هم به من یه لپ تاپ حدود سه تومن که سبک باشه معرفی کنه و مناسب برای مهندسی کامپیوتر.
خودم نظرم رو ایسوسN551 بود اما هم قیمتش یکم بالاست و هم سنگینه.
کسی نظر دیگه ای نداره؟
پیشنهادام اینا هستن ولی به صورت کلی cpu سری U نگیرید(مدلشو مینویسن معمولا) نه که بد باشه ها! مصرف انرژیشون خیلی کم میشه ولی کاراییشونم به نسبت کم میشه! گرافیک چون خیلی مهم نیست کاری نداریم ولی خب سیستمی که دارید اینقدر خرجش میکنید اصولا گرافیکشم خوبه (جز اینکه اپل باشه ) رم هم از 4 بیشتر باشه بهتره یا میتونید 4 بگیرید یه بهش رم اضافه کنید.
msi
lenovo E531
اگر پیدا کنید، z5070 با اون سی پی یو که گفتم هم خوبه!
به نقل از Lily Delicated :خب حالا من بین مک بوک ایر 2015 و لنوو تینک پد موندم. کاملا با هم متفاوتن!یکی کانفیگ عالی با وزن 2.5 کیلو حدودا و صفحه مات و باطری متوسط. اون یکی فوق العاده سبک با کانفیگ قانع کننده و صفحه براق.
من به شخصه کلا محصولات اپل رو انتخاب نمیکنم چون هزینه خیلی زیادی رو الکی میگیرن! اون صفحه مات رو هم میتونید توی مغازه ها بپرسید، با همون کانفیگا شاید صفحه براقشم پیدا بشه!
به نقل از قـاصـدکـــ :یک و نیم در نظر دارم هزینه کنم . ولی خُب سبک بودنش و اینا برام مهم تره . استفاده ی حرفه ای هم نمی خوام بکنم ، در حد کارای معمول ِ دانشجویی مثلاً . ( مهندسی نیست رشته م )
من کانفیگ اون لپتاپی که گفتید رو نمیدونم، ولیاین یا این گزینه های خوبی هستن!