من مدل لپتاپ معرفی نمیکنم فقط میگم چی میخواید.
خوب من رشتتون رو متوجه نشدم اگه علوم کامپیوتر هست معمولا تو دوران دانشجویی جمعا 8 ساعت برنامه نویسی نمیکنند کلا.
یک برنامهنویس چی میخواد:
۱- من میگم یه صفحه کلید خوب! این مهمترین عضو لپتاپ واسه برنامهنویس واقعی هست نه گرافیک مهمه نه رم نه سیپییو نه کیفیت صدا و ...! شما عمرا تو طول زندگیت برنامهای بنویسی که رم کم بیاره.

باید صفحهکلیدی باشه که بشه عاشقش شد.مچ ها خوب بشینن و دست روش راحت باشه.اگه تو تایپ آماتور هستید و هنوز مجبورید به صفحهکلید نگاه کنید سعی کنید صفحهکلیدش دارای نور پسزمینه مناسب باشه البته این باعث نشه که تایپ ده انگشتی یاد نگیرید چون از ضروریات هست.ضمنا صدای صفحه کلید خیلی مهمه.چون به قول معروف «شب دراز است و قلندر(برنامهنویسا) بیدار!» پس باید صداش کم باشه اگه تو خوابگاه میمونید نباید صدای تایپتون هم اتاقیتون رو اذیت کنه.کلا دکمه هاش نرم باشه.
۲- سبک باشه یا بزرگ باشه؟! این انتخاب سختیه و باید خودتون انتخاب کنید ولی من بزرگ بودن رو انتخاب می کنم هر چند باید سختی حملش رو تحمل کنید.ولی من دوست دارم جای بیشتری تو صفحه نمایش داشته باشم شاید بخاطر ضعیف بودن چشمم.
۳-باتری مهم هست! باتری مهمه چون اگه بخواید جدی برنامهنویسی کنید معمولا نیاز به باتری برای اجرای اسلاید در کلاس و گروهها و ... خواهید داشت.
۴-اینجا جای رم هست! اولویت چهارم به نظرم با رم هست.رم 6 گیگابایتی انعطاف ریخت و پاش در پروسه ها رو بهتون میده.
۵-کیفیت صفحه نمایش و مقدار نورش چیزی نیست که قابل چشم پوشی باشه مطمئن شید نور کافی و کیفیت کافی داره قراره چند سال بهش نگاه کنید پس به چشماتون فکر کنید.
۶-اگه گیمر نیستید نگران کارت گرافیک نباشید کارت گرافیک های هیبریدی که قابلیت سوییچ از بایوس رو دارن بهترین انتخاب هستن و البته باید بین انویدیا و ایامدی هم انتخاب کنید ، من در این حالت میگم کیفیت انویدیا به جهنم من متن باز بودن ایامدی رو انتخاب میکنم.
۷-قابلیت virtulizing machine داشته باشه چون امکان داره نیاز داشته باشید سیستم عامل های زیادی رو به صورت مجازی بالا بیارین.
۸-هازد: شما نمیتونید یه هارد 750 گیگابایتی رو با برنامهنویسی پر کنید مگه اینکه بخواین کالکشن فیلمهای مرلین مونرو رو نگه دارین! یه توصیه 750 گیگا بایت بیشتر از کافی هست.اما بین ssd و hdd مطمئنا اساسدی رو انتخاب کنید چون صدای کمتر و سرعت بیشتر میده و حرارت کمتر تولید میکنه و میزاره مچمون خنک باشه.
۹-همهی چیزهایی که بهتون گفتم رو فراموش کنید و با توجه به جیب مامان و بابا اولین لپتاپ مناسب رو بخرید.برنامهنویس های حرفهای بهونه گیر نیستن.خوب من کامپیوترهای قدیمی سایت دانشگاه رو ترجیح میدم چون به یه شبکه وصل هست که میشه هر چی مینویسید رو همون لحظه رو شبکه تست کنید.
*در مورد مارک من اچپی رو دوست دارم چون پول تجملات و زیبایی اپل رو ندارم.ولی هر لپتاپی باشه ترجیحا یه توزیع لینوکس مثل اوبونتو رو با ویندوز دوال بوت کنید.هکر های واقعی ابزار های واقعی میخوان!
*یه چیزه دیگه بدنهی آلمینیومی بهتر هست هر کس جز این بگوید چرت میگوید.
*تاچ اسکرین و تاچپد و بقیه چیزا بیاهمیت هستند من که خودم ترمینال رو باز میکنم تاچپد رو غیر فعال میکنم وقتی میخوام تمرکز کنم!