• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع khashayar fn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

بنده آشنا دارم ;D
تو مجتمع تک !دوستان مشهدی هرکی خواست پ.خ بده من آدرسشو بهش بدم ;Dتخفیف هم بهتون میدن اگه بگید من معرفی کردم B-)

خوب ! با توجه به مهم بودن شدید این موضوع من این موضوع رو مهم می کنم !! حالا یه سوال !!! :-"

حالا بگین نظرتون راجع به5010 Dell Inspiron چیه؟؟ به نظرم خیلی عالیه نظرتون رو بگین چون می خوام نوت بوکم رو عوض کنم!!! B-)
این خیلی عالیه چون قیمتش خوبـــــــه 950 تومانه! و امکاناتشم خیلی خوبه مثلا ، i5 هست و گرافیکش هم خوبه !! و رم 4 هم داره و هارد 500 ، 15 اینچه و...

نظرتون رو بگید ممنون میشم... ;D

به نقل از شـــایــان M پرور!!! :
خوب ! با توجه به مهم بودن شدید این موضوع من این موضوع رو مهم می کنم !! حالا یه سوال !!! :-"

حالا بگین نظرتون راجع به5010 Dell Inspiron چیه؟؟ به نظرم خیلی عالیه نظرتون رو بگین چون می خوام نوت بوکم رو عوض کنم!!! B-)
این خیلی عالیه چون قیمتش خوبـــــــه 950 تومانه! و امکاناتشم خیلی خوبه مثلا ، i5 هست و گرافیکش هم خوبه !! و رم 4 هم داره و هارد 500 ، 15 اینچه و...

متاسفم بابت تاخیر در جوابا. مدتی درگیر مشکلات زندگانی و درس بودیم.

نوب بوک خیلی خوبیه با توجه به اینکه قیمتش الان کمترم شده. اگر رنج قیمتی بگی شاید گزینه های بهتری هم بشه پیشنهاد کرد. ولی در کل برای قیمت های زیر یه تومن با توجه به امکانات و قیمتش گزینه بسیار خوبیه.

به نقل از khashayar fn :

تقریبا هیچ کدوم. عمده نت بوکایی که در ایران هست یا قاچاقی میاد یا با گارانتی از دوبی میاد که در ایران توسط شرکت هایی مثل سازگار ارقام و امرتات و... دوباره گارانتی داخلی میشه. وقتی این شرکت های سفارش میدن از یک مدل، خودشون قطعات رو با توجه به سود بیشتر و بازار کمی دستکاری میکنن یعنی مدل های سفارشی میگیرن. واسه همینم ممکنه لپتاپی که تو میگی کمی با قطعات مدل شرکتیش تفاوت داشته باشه. در خارج از ایران که هر کس میتونه لپتاپ خودش رو در هر مدلی سفارشی کنه. در ایران هم به شکل محدودش امکان پذیره. بنابراین این قطعاتی که شما در یک مدل خاص می بینی دیفالته. ممکنه شرکتهای که وارد میکنن تغییراتی بدن توش. اون چیزی که من گذاشتم بازار خودمون بود و احتمالا تو پایتخت میتونی پیداش کنی.

به نقل از شـــایــان M پرور!!! :

از لحاظ کارایی نسبتا خوبه و من تازگی یکیشو واسه خواهرم خریدم مشکلی باهاش نداشته اما یه مشکلی کوچولو داره که اکثر لپ تاپ های دل دارن اونم گرمای زیادیه که تولید میکنه :) اما چیزه نگران کننده ای نیست :)

به نقل از Naughty :
ميخوام واسه رندرينگ
يه سيستم جديد ببندم
حداكثر بودجه 1.5
اين مورد نظر خودمه، چه شكليه؟؟
core i7 930
sapphire 5830
3 channel = 6 gb 1600
power green gp 685
case fusion
hdd kaviar blue
odd pioneer dvd rw
يه مادربرد خوب با يه مانيتور led برام بنويسيد
مرسي

اینا رو تغییر بده.
core i7 950
AMD Radeon 6870 یا radeon 5850

فقط مادربوردتو طوری بخر که بتونی بعدا یکی دیگه کارت گرافیک از همین مدلا رو بخری باهاشون کراسفایر کنی. اگر اینکارو بکنی خیلی پرفورمنسش بالاتر میره.

به نقل از محمد رضا صابرنژاد :
از لحاظ کارایی نسبتا خوبه و من تازگی یکیشو واسه خواهرم خریدم مشکلی باهاش نداشته اما یه مشکلی کوچولو داره که اکثر لپ تاپ های دل دارن اونم گرمای زیادیه که تولید میکنه :) اما چیزه نگران کننده ای نیست :)

خرجش یه فن ده تومنیه.

به نقل از سعید آرزومند :
اینا رو تغییر بده.
core i7 950
AMD Radeon 6870 یا radeon 5850

فقط مادربوردتو طوری بخر که بتونی بعدا یکی دیگه کارت گرافیک از همین مدلا رو بخری باهاشون کراسفایر کنی. اگر اینکارو بکنی خیلی پرفورمنسش بالاتر میره.

سعید جان ;)

قیمتاشم لطفا... (حداکثر بودجه 1.5)

مادربرد gigabyte

P55 UD4

cpu CORE I7 870 ;D :(( :((

به نقل از Naughty :
سعید جان ;)

قیمتاشم لطفا... (حداکثر بودجه 1.5)

مادربرد gigabyte

P55 UD4

cpu CORE I7 870 ;D :(( :((

قیمتاش متغیره هروقت خواستی بری بگیری بپرس دیگه. مثلا آی سون 950 حدود 320 تومنه.
6870 هم یه مدلشو دیدم زیر 350 تومن بود.
مادر بوردم هر وقت قطعات دیگت قطعی شد، باید انتخاب کنی. فقط این ویژگی که قابلیت کراس فایر داشته باشه خیلی مهمه.

• لایک
امتیازات: hk hk

آقا با 1.5 میلیون بهترین لپ تاپی که می شه خرید چیه؟؟

به نقل از mra1375 :
آقا با 1.5 میلیون بهترین لپ تاپی که می شه خرید چیه؟؟
سری EA,EB لپ تاپ هایVaio رو ببین

Back
بالا