سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات

این جا یه سری بحث شده.

به نقل از نسترنّگار :
من نمیگم چرا تبلیغ نمیکنید یا بیایید و تبلیغ کنید! میگم به سوال این فرد با این رویکرد جواب بدید که منظور سمپادیا باشه
به نقل از hupaa :
يك سوال داشتم : من خودم نويسنده وبلاگ هستم و به صورت رايگان از خدمات وبلاگ نويسي استفاده ميكنم و يك صفحه براي خودم در فضاي مجازي دارم و در مورد سايت ميدانم كه مديران سايت ها بايد ماهانه مبلغي را واريز كنند تا سايتشون هم چنان باقي باشد و تقريبا هم مثل وبلاگ ها كار ميكنند. پس فايده داشتن سايت چيه؟چيزي كه گير مدير سايت نمي ياد؟

ببخشید یه سوال ;D
از کجا بفهمیم کی قراره شب نشینی بذارن؟ :-/

به نقل از hani.gh :
ببخشید یه سوال ;D
از کجا بفهمیم کی قراره شب نشینی بذارن؟ :-/
شبا میری تو انجمن گفت و شنود بعد هی ریفرش میکنی تا بیاد ;D :-" البته شایدم نیومد
میتونی با یکی از مدیراش هم هماهنگ کنی و بپرسی ازش

به نقل از Ali-Death Angel :
شبا میری تو انجمن گفت و شنود بعد هی ریفرش میکنی تا بیاد ;D :-" البته شایدم نیومد
میتونی با یکی از مدیراش هم هماهنگ کنی و بپرسی ازش
خب از قبل باید بگن دیگه! آخریش کدوم بود؟ از دو هفته قبل تا حالا بوده؟

آدما خیلی جاها خیلی پول‌ها خرج میکنن و خیلی کارها میکنن که بابتش درآمد و سودی هم ندارن. مثلا اونایی که به خیریه ها کمک میکنن یا مثلا NGO تشکیل میدن و ...

آقا یه توجهی هم به ما بکنین !
من هم رفتم توی پیشنهاد ایجاد انجمن گفتم هم واسش تاپیک جدا زدم هیشکی جوابمو نمیده !
مدیران محترم !
چرا نمیرید این تاپیک ما (گروه مکانیک) رو نمیخونید ؟!

به نقل از P8rya.Kh :
فک کنم تنها چارش این باشه که یه کلمه ی تقریبا کلیدی از پست طرف یادت باشه بعد اونُ جستجو کنی
اینجوری تعداد پستایی که باید بین اونا دنبال پستِ طرف بگردی خیلی کمتر میشه به نظرم :-"

بعد یه سیستمی هم نمیتونن تعبیه کنن که بشه ! نه ؟ :-"[nb]الآن از صدام که معلومه به در میگم دیوار بشنوه ! :-" نیست ؟ ;;)[/nb]

خب اگه دنبال پست شخص خاصی هستید یک کار دیگه هم که میشه کرد اینه که برید داخل ارسال هاش دنبال اون پست بگردید :-?
نمیشه؟ :-"

میشه کرد این کارو !
اما خب مثلا اگه تاپیک قدیمی باشه ، باید زیاد بگردی ;D
بعد تو همون تاپیکم میشه بگردی پیدا کنی ، اما دقیقا مشکلش اینه که باید زیاد بگردی ;D
میخوام ببینم نمیشه کاری کرد که نگردی ؟ :-"
یا کم بگردی :-"

به نقل از P8rya.Kh :
فک کنم تنها چارش این باشه که یه کلمه ی تقریبا کلیدی از پست طرف یادت باشه بعد اونُ جستجو کنی
اینجوری تعداد پستایی که باید بین اونا دنبال پستِ طرف بگردی خیلی کمتر میشه به نظرم :-"

البته اگه تعریفتون از کم این نباشه :-" :-" """:-"[nb]با تشکر از آقای خ ! :دی[/nb]

به نقل از نگین . :
خب اگه دنبال پست شخص خاصی هستید یک کار دیگه هم که میشه کرد اینه که برید داخل ارسال هاش دنبال اون پست بگردید :-?
نمیشه؟ :-"
آخه گاهی اوقات پست طرف خیلی قدیمیه...بعد ولی اونقدر هم قدیمی نیست ک توی 2 3 صفحه ی آخر باشه...بعد بخوای بری تو ارسالاش اگه ارسالاش زیاد باشه پدرت در میاد...
راه حل پوریا(من؟ ;D :-")بهترینه...برو اسم طرف رو با تاپیک مورد نظر سرچ کن...میاره واست

البته با تشکر از آقای ع :-"
اما 3 تا نتیجه برای mgh-nano حرف بزن میاره ;D که 2 تای دیگه هم مشابه همین پستی ان که توی تصویر هست ;D[nb]به طور مثال البته ;D امتحان کردم ، نشده :-"[/nb]

به نقل از mgh-nano :
البته با تشکر از آقای ع :-"
اما 3 تا نتیجه برای mgh-nano حرف بزن میاره ;D که 2 تای دیگه هم مشابه همین پستی ان که توی تصویر هست ;D[nb]به طور مثال البته ;D امتحان کردم ، نشده :-"[/nb]
والا من ک قبلا امتحان کرده بودم درست بود :o :(
اصلا مهم نیست ک :-"گذشته ها گذشته خب :-" :-"پست های حل مهمه :-" /m\

به نقل از mgh-nano :
میشه کرد این کارو !
اما خب مثلا اگه تاپیک قدیمی باشه ، باید زیاد بگردی ;D
بعد تو همون تاپیکم میشه بگردی پیدا کنی ، اما دقیقا مشکلش اینه که باید زیاد بگردی ;D
میخوام ببینم نمیشه کاری کرد که نگردی ؟ :-"
یا کم بگردی :-"

البته اگه تعریفتون از کم این نباشه :-" :-" """:-"[nb]با تشکر از آقای خ ! :دی[/nb]
شما میتونید از جستجوی سایت استفاده بکنید. توی قسمت بر اساس کاربر اسم اون فرد رو بنویسید.

به نقل از محمّد :
آدما خیلی جاها خیلی پول‌ها خرج میکنن و خیلی کارها میکنن که بابتش درآمد و سودی هم ندارن. مثلا اونایی که به خیریه ها کمک میکنن یا مثلا NGO تشکیل میدن و ...
وقتی آدما این جور جاها پول خرج میکنند یه هدفی دارند.مثلا کمک به قشر نیازمند و رضای خدا و یا تغییر در یک رفتار اجتماعی و بازم منجر به بهبود شرایط زندگی مردم میشه..اما هدف سایت اون قدر ها هم جدی نیست که بشه گفت شبیه اون هاست.. 8-^

به نقل از M A S U M E :
وقتی آدما این جور جاها پول خرج میکنند یه هدفی دارند.مثلا کمک به قشر نیازمند و رضای خدا و یا تغییر در یک رفتار اجتماعی و بازم منجر به بهبود شرایط زندگی مردم میشه..اما هدف سایت اون قدر ها هم جدی نیست که بشه گفت شبیه اون هاست.. 8-^
رسیدن ب کار اجتماعی 100 نفر مهمتر است یا وادار کردن 10000نفر از سمپادی های کشور ب تفکر...
متاسفم براتون اگه کار این سایت رو کوچک میشمارید... :|

من میگیرم خودمو میزنم ها !
منم یه چرتی اون بالا گفتم !
هیچ کس به یه ورش هم حساب نکرد !

این چیه؟ ;D
ینی فایدش چیه؟!

خطا یا خطاهای زیر به هنگام ارسال شما بوجود آمد:
زمان ارسال برای شما پایان یافته است. لطفا کمی صبر نموده و مجددا سعی کنید
پوریا : Time out :-"
خودم: ینی چی خُب؟؟!

به نقل از پـــوریــا ل.(ع) :
بعضی از سایتا خدماتی که میدن فقط برای معروفیتشونه و بعد از معروف شدن کسب درامدشون شروع میشه مثلا سایت میهن دانلود با اینکه موظوعات و نرم افزار های مختلفی داره در کنار این هم از تبلیغاتی که توی سایتش داره و هم از ایمیل های تبلیغاتی و پیشنهاد خرید وسایل توی ایمیل هاش درامد داره
اکثر سایت های معروف از تبلیغات پول خوبی در میارن مخصوصا فارس kids که کلا میشه گفت لابه لای تبلیغاش اهنگ و موزیک ویدیو و... واسه دانلود داره :دی
اگر جواب سوالتون رو گرفتید که هیچ در غیر اینصورت لطفا بحثتون رو توی یکی از ادرس های زیر ادامه بدین :)

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,92339.0.html

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,58466.320.html
متشكر از پاسختون . پس ميشه نتيجه گرفت كه اگر سايت هيچ تبليغي نداشته باشه پس هيچي عملا بدست نمي آورد؟

به نقل از hupaa :
متشكر از پاسختون . پس ميشه نتيجه گرفت كه اگر سايت هيچ تبليغي نداشته باشه پس هيچي عملا بدست نمي آورد؟
از لحاظ مادی بله!

Back
بالا