من نمیگم چرا تبلیغ نمیکنید یا بیایید و تبلیغ کنید! میگم به سوال این فرد با این رویکرد جواب بدید که منظور سمپادیا باشهبه نقل از نسترنّگار :این جا یه سری بحث شده.
به نقل از hupaa :يك سوال داشتم : من خودم نويسنده وبلاگ هستم و به صورت رايگان از خدمات وبلاگ نويسي استفاده ميكنم و يك صفحه براي خودم در فضاي مجازي دارم و در مورد سايت ميدانم كه مديران سايت ها بايد ماهانه مبلغي را واريز كنند تا سايتشون هم چنان باقي باشد و تقريبا هم مثل وبلاگ ها كار ميكنند. پس فايده داشتن سايت چيه؟چيزي كه گير مدير سايت نمي ياد؟
شبا میری تو انجمن گفت و شنود بعد هی ریفرش میکنی تا بیادبه نقل از hani.gh :ببخشید یه سوال
از کجا بفهمیم کی قراره شب نشینی بذارن؟![]()
خب از قبل باید بگن دیگه! آخریش کدوم بود؟ از دو هفته قبل تا حالا بوده؟به نقل از Ali-Death Angel :شبا میری تو انجمن گفت و شنود بعد هی ریفرش میکنی تا بیاد![]()
البته شایدم نیومد
میتونی با یکی از مدیراش هم هماهنگ کنی و بپرسی ازش
به نقل از P8rya.Kh :فک کنم تنها چارش این باشه که یه کلمه ی تقریبا کلیدی از پست طرف یادت باشه بعد اونُ جستجو کنی
اینجوری تعداد پستایی که باید بین اونا دنبال پستِ طرف بگردی خیلی کمتر میشه به نظرم![]()
به نقل از P8rya.Kh :فک کنم تنها چارش این باشه که یه کلمه ی تقریبا کلیدی از پست طرف یادت باشه بعد اونُ جستجو کنی
اینجوری تعداد پستایی که باید بین اونا دنبال پستِ طرف بگردی خیلی کمتر میشه به نظرم![]()
آخه گاهی اوقات پست طرف خیلی قدیمیه...بعد ولی اونقدر هم قدیمی نیست ک توی 2 3 صفحه ی آخر باشه...بعد بخوای بری تو ارسالاش اگه ارسالاش زیاد باشه پدرت در میاد...به نقل از نگین . :خب اگه دنبال پست شخص خاصی هستید یک کار دیگه هم که میشه کرد اینه که برید داخل ارسال هاش دنبال اون پست بگردید
نمیشه؟![]()
والا من ک قبلا امتحان کرده بودم درست بودبه نقل از mgh-nano :البته با تشکر از آقای ع
اما 3 تا نتیجه برای mgh-nano حرف بزن میارهکه 2 تای دیگه هم مشابه همین پستی ان که توی تصویر هست
[nb]به طور مثال البته
امتحان کردم ، نشده
[/nb]
شما میتونید از جستجوی سایت استفاده بکنید. توی قسمت بر اساس کاربر اسم اون فرد رو بنویسید.به نقل از mgh-nano :میشه کرد این کارو !
اما خب مثلا اگه تاپیک قدیمی باشه ، باید زیاد بگردی
بعد تو همون تاپیکم میشه بگردی پیدا کنی ، اما دقیقا مشکلش اینه که باید زیاد بگردی
میخوام ببینم نمیشه کاری کرد که نگردی ؟
یا کم بگردی
البته اگه تعریفتون از کم این نباشه![]()
"""
[nb]با تشکر از آقای خ !
[/nb]
وقتی آدما این جور جاها پول خرج میکنند یه هدفی دارند.مثلا کمک به قشر نیازمند و رضای خدا و یا تغییر در یک رفتار اجتماعی و بازم منجر به بهبود شرایط زندگی مردم میشه..اما هدف سایت اون قدر ها هم جدی نیست که بشه گفت شبیه اون هاست..به نقل از محمّد :آدما خیلی جاها خیلی پولها خرج میکنن و خیلی کارها میکنن که بابتش درآمد و سودی هم ندارن. مثلا اونایی که به خیریه ها کمک میکنن یا مثلا NGO تشکیل میدن و ...
رسیدن ب کار اجتماعی 100 نفر مهمتر است یا وادار کردن 10000نفر از سمپادی های کشور ب تفکر...به نقل از M A S U M E :وقتی آدما این جور جاها پول خرج میکنند یه هدفی دارند.مثلا کمک به قشر نیازمند و رضای خدا و یا تغییر در یک رفتار اجتماعی و بازم منجر به بهبود شرایط زندگی مردم میشه..اما هدف سایت اون قدر ها هم جدی نیست که بشه گفت شبیه اون هاست..![]()
متشكر از پاسختون . پس ميشه نتيجه گرفت كه اگر سايت هيچ تبليغي نداشته باشه پس هيچي عملا بدست نمي آورد؟به نقل از پـــوریــا ل.(ع) :بعضی از سایتا خدماتی که میدن فقط برای معروفیتشونه و بعد از معروف شدن کسب درامدشون شروع میشه مثلا سایت میهن دانلود با اینکه موظوعات و نرم افزار های مختلفی داره در کنار این هم از تبلیغاتی که توی سایتش داره و هم از ایمیل های تبلیغاتی و پیشنهاد خرید وسایل توی ایمیل هاش درامد داره
اکثر سایت های معروف از تبلیغات پول خوبی در میارن مخصوصا فارس kids که کلا میشه گفت لابه لای تبلیغاش اهنگ و موزیک ویدیو و... واسه دانلود داره
اگر جواب سوالتون رو گرفتید که هیچ در غیر اینصورت لطفا بحثتون رو توی یکی از ادرس های زیر ادامه بدین :)
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,92339.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,58466.320.html
از لحاظ مادی بله!به نقل از hupaa :متشكر از پاسختون . پس ميشه نتيجه گرفت كه اگر سايت هيچ تبليغي نداشته باشه پس هيچي عملا بدست نمي آورد؟