Ali Hector
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی
- شهر
- کرج
پاسخ : سوالات و مشکلات
منظور از اون تاپیکی که لینکش رو دادم این بود که اونجا گفته بودن اگه پستتون پاک شد می تونین پی گیری کنین که چرا پاک شده.
پستم هم زیاد بود،نمی تونم دوباره بنویسمش.
چرا پ.خ.؟؟؟یعنی مدیرای اون انجمن واقعآ پست من رو اینجا ندیدن و نمیتونن جواب بدن؟؟؟خوب حالا مدیر اون انجمن همینجا پست داده...به جای اینکه بگن: قرار نیست که هر کی یه پستی میده که اسپمه وقتی پاک میشه بیاد اعتراض کنه که ! نمی تونن پی گیری کنن که چرا پاک شده؟؟؟یا مدیرای دیگه که پست من رو میبینن،واقعآ نمیتونن پی گیری کنن؟؟؟
حتمآ باید با پ.خ. پی گیری کنم؟؟؟اینجا مگه اسمش سوالات و مشکلات نیست؟؟؟حالا من یه سوال رسیدم،یه نفر میاد میگه:مگه مدیرا علم غیب دارن؟،یه نفر میگه اسپم بوده،شما ام که می گی پ.خ. کن!!!!!!
جالب اینجاس که جواب هرکی ام میدم میره دیگه جواب نمیده!!!
بله.درسته.به نقل از Nahid :این طور که متوجه شدم شما الان سوالتون اینه که چرا پستتون پاک شده, درسته؟
ببینید یه مسئله ای هست! هر کدوم از مسئولین سایت در روز ممکنه تعداد زیادی پست رو به دلایل مختلف پاک کنن. این که شما توی اون تاپیک گفتین تذکر بدن قبل از پاک شدن پست, به دلیلی که گفتم کار تقریباً غیر ممکنیه!
شما معتقدین که پستتون اسپم نبوده و مشکل خاصی هم نداشته, اگه اون پست رو دوباره بدید مشکلتون حل نمیشه؟ اگه حل میشه که هیچی, ولی اگه اینقدر دنبال دلیل پاک شدن پستتون هستین فکر کنم این مسئله رو با پ.خ بهتر بتونید حل کنید! :) از مدیران اون انجمن بپرسید, اگه اونا گفتن پاک نکردن به من پ.خ بدید, بنده این مسئله رو پیگیری میکنم.
تقویم سایت یه جورایی به زور تقویم شمسی شده! یه ذره از نظر این سن و این ها مشکل داره
منظور از اون تاپیکی که لینکش رو دادم این بود که اونجا گفته بودن اگه پستتون پاک شد می تونین پی گیری کنین که چرا پاک شده.
پستم هم زیاد بود،نمی تونم دوباره بنویسمش.
چرا پ.خ.؟؟؟یعنی مدیرای اون انجمن واقعآ پست من رو اینجا ندیدن و نمیتونن جواب بدن؟؟؟خوب حالا مدیر اون انجمن همینجا پست داده...به جای اینکه بگن: قرار نیست که هر کی یه پستی میده که اسپمه وقتی پاک میشه بیاد اعتراض کنه که ! نمی تونن پی گیری کنن که چرا پاک شده؟؟؟یا مدیرای دیگه که پست من رو میبینن،واقعآ نمیتونن پی گیری کنن؟؟؟
حتمآ باید با پ.خ. پی گیری کنم؟؟؟اینجا مگه اسمش سوالات و مشکلات نیست؟؟؟حالا من یه سوال رسیدم،یه نفر میاد میگه:مگه مدیرا علم غیب دارن؟،یه نفر میگه اسپم بوده،شما ام که می گی پ.خ. کن!!!!!!
جالب اینجاس که جواب هرکی ام میدم میره دیگه جواب نمیده!!!