به نقل از ســـايــنا :نمي دونــم ـا ! شايد قبل ِ من يكي اينو پرسيده باشه ولي خـب نمي تونم همرو بخونم كــه
چـــرا تقويــــم ميلاديـــــه ؟؟؟
ما همه ( اكثريت) داريم ايران زندگي مي كنــيم خو تقويم ُ هـ.ج كنين !!
بخاطر ناسازگاری های ورژن 2 هست، باید صبر کنی تا تابستون شاید درست کننبه نقل از پویا م :قیامت شده؟!
اومدم یه پست بدم منتها قبلش یکی پست داده بود و در نتیجه از اینایی که می گه یکی قبل شما پست داده از اونا داد بعد اینا ظاهر شد. بعد یه لحظه فک کردم قیامت شده. کسی ایده ای داره برای این؟
http://www.uploadbaz.com/g9kdl1f1399t/bug.png
به نقل از سکـــو تـــــ... . :چرا با و*ی * پ* ی *ا*ن فط می تونم بیام ؟؟ مشکلی پیش اومده؟ آخه وقتی بدون و*ی * پ* ی *ا*ن هستم می زنه : problem loading
بازم همین مشکل هست!!!به نقل از سکـــو تـــــ... . :چرا با و*ی * پ* ی *ا*ن فط می تونم بیام ؟؟ مشکلی پیش اومده؟ آخه وقتی بدون و*ی * پ* ی *ا*ن هستم می زنه : problem loading
به نقل از Captain. Pisko :بازم همین مشکل هست!!!
به نقل از Cheetah :یه سوال دیگه
چرا امکان ویرایش پست های قبلی بعد از گذشت یه مدتی وجود نداره؟
به نقل از GCD :ادمینا میگن تجربه دارن که اگه ویرایش پست برای همیشه باز باشه بعد از مدتی یوزرا پستاشونو خالی می کنن!
هرکسی که اینکارو نکرده شما لطف میکنید به مدیر داخلی ها گزارش میدید، اخطار میدن!به نقل از کــو ییــ ــ ــن :چرا وارد کردن شهر و نام مرکز واسه همه اجـباری نیـ ـس یا حداقل خیلیا این کـ ـارو انجام نَدادن و هیچی هم نشـ ـده ؟!
در عوض واسه خیلیا هشدار و اخطار می یـ ـاد و خیلیا هیچی ننوشتنُ هیچیَم نشده !
و چرا فارسی کردن عنوان ها تو دستور کار بود و الان حذف شده ؟!
ممنون !
به نقل از Cheetah :چرا بعضی جاها پستو که ارسال می کنم بعدش صفحه انجمنو نشون میده ولی بعضی جاها صفحه همون تاپیک؟
پاسخ سریع رو بزنی، انجمن رو نشون میده، ارسال پاسخ رو بزنی، تاپیک رو!(یعنی تو هیم جا جواب دی، یا اون پایین اول بزنی ارسال پاسخ!)به نقل از Cheetah :چرا کسی جواب اینو نمیده؟
به نقل از Cheetah :چرا بعضی جاها پستو که ارسال می کنم بعدش صفحه انجمنو نشون میده ولی بعضی جاها صفحه همون تاپیک؟
منظورت اینه که زمان بگذره ؟ بعدش refresh کنی؟به نقل از Dr.Eniac :اگه صفحه اول فروم باز باشه بعد صفحه رفرش کنیم مدت زمان حضور تغییر نمیکنه ؟
به نقل از panther :هرکسی که اینکارو نکرده شما لطف میکنید به مدیر داخلی ها گزارش میدید، اخطار میدن!
الان واسه اون کاربرای قدیمی که ندارن نمیشه کاری کرد.
1.کی تو دستور کار بود؟
2. کی حذف شد؟