- مدیر کل
- #3,681
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : سؤالات و مشکلات
الان برای کامنت های بانگ هم ایمیل میاد هم پ.خ؟
الان برای کامنت های بانگ هم ایمیل میاد هم پ.خ؟
فقط پخبه نقل از میم ح میم دال :الان برای کامنت های بانگ هم ایمیل میاد هم پ.خ؟
این علامت واسه تاپیک هایی هستش که توی تاپیک بالا توضیحاتی نوشتهبه نقل از فاطمه م. :این علامت تعجب زرد که کنار بعضی از تاپیک ها هست ینی چی؟
+ امکان پیش نویس کردن + علامت گذاری همه موضوعات به عنوان خوانده شده ، کی بر میگردن ؟
بخاطر فشار به سرور و اینا؟به نقل از میم ح میم دال :قسمت جستجوی سایت فعلا غیرفعاله.
به نقل از سینا :آیا راهی هست که کسی رو مثلا بلاک کنیم ،طوری که نتونه پست هامون رو بخونه؟ خیلی آزار دهنده داره میشه این مشکل برای من کم کم
به نقل از سینا :آیا راهی هست که کسی رو مثلا بلاک کنیم ،طوری که نتونه پست هامون رو بخونه؟ خیلی آزار دهنده داره میشه این مشکل برای من کم کم
نیست توی mod های smf هم ندیدم همچین چیزی (فکر کنم تا حالا بیشتر از نصف کل مد هارو نصب کردم تا ببینم چی کار میکنن)به نقل از سینا :آیا راهی هست که کسی رو مثلا بلاک کنیم ،طوری که نتونه پست هامون رو بخونه؟ خیلی آزار دهنده داره میشه این مشکل برای من کم کم
میتونی اگه اجرایی شدی همچین چیزی خودت بنویسی به سایت اضافه کنی
به نقل از esten dekart :صرفا اینو بگم که اجرایی شه همچین دسترسی ای نداره ...باور کن اجرایی اونقد دسترسی نداره
حاجی گنده نکن قضیه رو. چیزی نیست که.به نقل از مهدی صفری :+واسه ویرایش سایت حتی مدیر کل ها هم (به جز اونی که به هاست دسترسی داره) بعیده کسی بتونه همچین کاری بکنه!
به نقل از Ehem_Ehem :حاجی گنده نکن قضیه رو. چیزی نیست که.
صالح هستم، اساماف رو native کردم روی بیاسدی.به نقل از مهدی صفری :سمپادیا،خیلی از فایل های پوشه سورسشو ویرایش کرده،هم بخاطر مد هایی که نصب کرده،هم بخاطر تغییر هایی که خودشون ایجاد کردن،مثلا همین که الان بانگ ها زیر پست ها نشون داده بشه رو خودشون اضافه کردن،و توی فایل های پوشه default هم یه کمی تغییر ایجاد کردن(دقیقا جایی که پست ها نشون داده میشه)
اگه قرار باشه این به سایت اضافه بشه که کسی رو محروم کنی از دیدن پستات،مطمئنا توی همین فایلی که توی بالا گفتم هم باید تغییر ایجاد کنن.
حالا اساس نصب مد های smf چیه؟ این شکلیه که شما بسته رو میدید به سایت،خودش بازش میکنه،شروع میکنه به خوندنش،و این شکلی کارشو انجام میده که توی فایل mod یه بخش از کد های فایل های source اومده،میگرده اونو پیدا میکنه، بعد یا با چیزی جایگزینش میکنه،یا قبل و یا بعدش کد اضافه میکنه!
حالا چون کد های فایل های پوشه source و default تغییر کردن،توی پیدا کردن به مشکل میخوره(احتمالش هم هست که به مشکل نخوره،اونم این شکلی که بخش های مورد نظر ویرایش نشده باشه)،برای همین اگه کسی قراره صرفا واسه سمپادیا چیزی بنویسه که مثل mod ها بهش اضافه بشه،باید یه نگاه هم به فایل های source بندازه،که اینو از توی پنل مدیریت نمیشه دید و حتما باید از هاست فایل هارو ببینه.
بعیده کسی که صاحب سایت با این اسکریپتی که میگه حال کنه و صرفا برای اینکه یه نفر بتونه سایتو ادیت کنه نصبش کنه.به نقل از Ehem_Ehem :خرج همه اینا یه اسکریپته.