این بر میگرده به خود طرف !به نقل از نسترنّگار :من وقتی میخوام تو حرف بزن پست بدم ناخودآگاه ذهنم به این مشغول میشه که پست من چند تا لایک میگیره؟ و این خیلی بده! برای چی امتیازدهی فعال باشه؟

خب ببين، قبول دارم وقتي لايك نباشه فعاليت حرف بزن كاهش پيدا ميكنه و خوبه براي سايت و از اين صوبتا! حرفِ من اين بود كه اون سيستم لايك بدون شمارشُ راه بندازين؛ مطمئن باشين فعاليت حرف بزن دوباره بالا نميره / با توجه به پست پاييني بگو و امتياز بگير نميشه!به نقل از GCD :توی اینجا یک مساله هست، قطعا با حذف امکان امتیازدهی میزان فعالیت در حرف بزن کمتر میشه (به خصوص تعداد زیاد پست ها و کپی پیست های جوک ها و طنزها) اما طبیعتا مشکلات کوچیکی هم برای کاربر داره مثل همین که گفتی
در این باره، مسلما سود بزرگی که داره در نظر گرفته میشه درمقابل ضرر کوچکی که داره (یعنی خب کاهش فعالیت حرف بزن برای سایت مفیده و به سمت تولید محتوا میره، ولی این که چه پستایی رو بخونی به محتوای سایت کمکی نمی کنه)
به نقل از محمّد :مدیریت حرف بزن خیلی سخته و امکان امتیازگیری بیشتر از اونجا باعث میشه همه برن سمتش و « حرف بزن » تبدیل بشه به « بگو و امتیاز بگیر ». هدف از حرف بزن که امتیازگیری و انگیزه سازی نیست.

به نظرم مضره همچین چیزی. فایدهی خفنی هم نداره.