به نقل از نرگس :اين پى كِى قلبِ پايين سايت چيه؟![]()
![]()
منم این مشکل رو دارم...اشکال از ما نیست. + یه فکری به حال تعداد ارسال ـا بکنید که هی کم میشن، من به تعداد ارسال ـای چندنفر دیگه م دقت کردم، کم شدن! باور کنید تا چند وقت دیگه اگه این وضع ادامه پیدا کنه عددِ تعداد ارسال ـای من منفی میشه...!به نقل از فندق ؛؛) :من با این سیستم لایک مشکل پیدا کردم آقا
لایک نمیشه، کسایی که لایک کردن رو هم نمیتونم ببینم.
این "در حال بارگذاری ..." اون بالا میاد و هیچ اتفاقی نمیافته.
مشکل از منه یا سایت؟![]()
والا دلیل خیلی مشخصی داره...یا تاپیک شامل پستت حذف شده یا بخش شامل پستت پستاش شمرده نمیشهبه نقل از آنیتا شایق :یه فکری به حال تعداد ارسال ـا بکنید که هی کم میشن، من به تعداد ارسال ـای چندنفر دیگه م دقت کردم، کم شدن! باور کنید تا چند وقت دیگه اگه این وضع ادامه پیدا کنه عددِ تعداد ارسال ـای من منفی میشه...!
به نقل از N0!$!eRv@mp!eR :بنده نه میتونم پست هارو لایک کنم
نه میتونم کسانی که لایک کردنو ببینم
به نقل از ایلیا :افرادی که لایک کردن نمیشه دیدو که ایده ای ندارم!ولی دکمه لایک یا دیسو که بزنی ثبت میشه فقط عدد تغییر نمیکنه,رفرش کنی متوجه میشی که لایکت ثبت شده!
واسه نقل قول اُپِن این نیو تَب بکنین درست میشه.ویرایشم همینطوریه.میزنی ویرایش هی میگه در حال بارگزاری.ولی اپن نیوتب چیزه خیلی کاربردی ای هستبه نقل از N0!$!eRv@mp!eR :نقل قول هم نمیتونم بکنم ...
(تا الان اینا رو کشف کردم!بقیشم بعدا مشخص میشه...!)
در کل یه بارگذاری کذایی بالای صفحه میاد و ... تمام!
مسئولین چرا پاسخگو نیستن!؟![]()
نه اين نيس. به جانِ خودم وارد يه اكانت شدم نوشته بود 2827 بعد دوباره رفرش كردم نوشت 2825به نقل از Shawn :والا دلیل خیلی مشخصی داره...یا تاپیک شامل پستت حذف شده یا بخش شامل پستت پستاش شمرده نمیشه
پست هایی که پاک میشن همون لحظه پاک نمیشه امتیازاشون گویا!به طور دوره ای یهو یه عالمه امتیاز کم میشه برا همینبه نقل از فاط :من امتیاز برام مهم نیس ولی از 3402 شده 3354 ینی بازم سایت مشکل پیدا کرده؟؟بعد دیشبم کلا نمیشد وارد شم تا همین دو سه ساعت پیشم همین طور![]()
اون دوستمونم که گفتم نمیتونه وارد شه با کروم دو سه ساعت وارد شد و بعدِش دیگه نتونس هرچیم گفتین گفتم انجام بده ولی همچنان مشکل داره با ورود![]()
به نقل از ـفــاتـــــ :واسه نقل قول اُپِن این نیو تَب بکنین درست میشه.ویرایشم همینطوریه.میزنی ویرایش هی میگه در حال بارگزاری.ولی اپن نیوتب چیزه خیلی کاربردی ای هست![]()
همینطوری ارسالالا کمو زیاد نمیشه!!به نقل از مُحَمَّد :نه اين نيس. به جانِ خودم وارد يه اكانت شدم نوشته بود 2827 بعد دوباره رفرش كردم نوشت 2825
آها يادم رفت، بعد تازه تغييرات 15 پستي هم داشتيم، چك كردم. از 1895 به 1910 تغيير كرد بدون اينكه پستي ارسال بشه
تعداد ارسالا كم و زياد ميشه همينجوري![]()
نمیشه.به نقل از ShiNinG :کسی بخواد بن موقت شه باید چیکار کنه؟ بن درخواستی داریم الآنم؟
من با افزایش تعداد ارسال مواجه شدم.430 تا بیشتر نبودبه نقل از میم ح میم دال :تعداد ارسال ها و امتیازات به خاطر پستهای حذف شده و جابجا شده بعضا دقیق نیست. هرچند وقت یک بار امتیازها و پستها دقیق بازشماری میشن که معمولا با کاهش امتیازها و پستها همراهه.
چیزی نمیاره یا بد میاره؟به نقل از :: باران :: :من تازگیا میخوام هر جا عکس بذارم نمیشه! قبلن میشدا! بینلینک عکسو میذارم پیش نمایشو میزنم اصلن نمیاره!![]()
چیکار کنم؟؟؟
واسه اوشون رو نمیدونم ولی برای من لینک عکس رو فقط نشون میدهبه نقل از ـفــاتـــــ :چیزی نمیاره یا بد میاره؟