اینو اون روزی که میزدن من اومدم گفتم آقا، اینو نزنید، این به هیج جا نمیرسه، هر موضوعی که اونجا هست، انجمن خاص داره. اینه که من خیلی آدم شاخی ام.به نقل از ایلیا :
دو سه تا پست بالاتر گفتن در موردش.به نقل از ~Dr.Shariati~ :پایگاه اطلاعات داشت قبلنا اینجا! کوش؟!
این عده اون عده ای هستن که قبلن بانگ داشتن.الان نه میتونن عوض کنن نه میتونن حذف کنن نه میتونن کاری کنن اون قسمتی که میشد بانگ بزاری و کامنت بزاری و اینارُ برداشتن!به نقل از sadlove :چرا بانگ یه عده رو میشه دید زیر پستشون ؟ :د
مگه بانگا رو بر نداشتین ؟ :د
باید فرهنگ سازی بشهبه نقل از مِهرانه :ببخشید، تاپیک Memorable Lyrics 2 مگه وجود خارجی نداره؟ خب داره.
بعد چرا کاربرا تو تاپیک تکست های ماندگار تکست انگلیسی میذارن؟
خب وقتی تاپیک بالایی هست ،چرا میرن تو تاپیک پایینی پست تکستای انگلیسی میذارن؟
مثل اینه که بگی مگه نونوایی وجود نداره؟ خب داره.به نقل از مِهرانه :ببخشید، تاپیک Memorable Lyrics 2 مگه وجود خارجی نداره؟ خب داره.
بعد چرا کاربرا تو تاپیک تکست های ماندگار تکست انگلیسی میذارن؟
خب وقتی تاپیک بالایی هست ،چرا میرن تو تاپیک پایینی پست تکستای انگلیسی میذارن؟
با تقریب خوبی هیچ ربطی نداشت صالح!به نقل از SalehM :مثل اینه که بگی مگه نونوایی وجود نداره؟ خب داره.
پس چرا مردم از سوپرمارکت هم نون میخرن؟
گیریم که ربطی نداشته باشه.به نقل از پوریا عابدی :با تقریب خوبی هیچ ربطی نداشت صالح!
این تاپیک برای تکست فارسیه.بله اگه ی آهنگی هم فارسی داشته باشه هم انگلیسی نوشتن هردوش توی تکست های ماندگار اشکال نداره..ولی وقتی صرف انگلیسیه خب اون یکی تاپیک کاملا مناسبه براش
کاملا میفهمم چی میگی و معتقدم یکی از دلایل ب تدریج تو ی بازه ی دوساله ب گند کشیده شدن سایت همینهبه نقل از SalehM :گیریم که ربطی نداشته باشه.
چرا انقدر حساسیت باید نشون داده بشه برای نظم؟
پادگان نیست که.
مردم وقتی میان سمپادیا باید احساس راحتی کنن، نه اینکه از ترس قفل شدن تاپیکشون پست ندن.
من خیلی دیدم داخلی یهو میاد تو تاپیک اصلا نمیدونه بحث چیه، جریان چیه، پست آخر رو میخونه، حس میکنه به عنوان تاپیک مربوط نیست، یه پست اسپم میده که "قفل میکنم تا پاکسازی شه."