Kindboy
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- المپیاد 0 و 1:دی
- دانشگاه
- دانشگاه پایتخت:دی
- رشته دانشگاه
- سیم کشی کامپیوتر(!)
رجوع شود به اشکال در بخش نمایش - و + دهندگانبه نقل از Kinder :خیلی عذر می خوام !
این امتیاز هایی که من می گیرم یکم قاطی تشریف دارن !!!
مثلاً آقای X به من + می دن و آقای Y منفی تقدیم میکنند، بعد در زیر پست نوشته می شه که آقای Y مثبت دادند و آقای X منفی ! :)
وقتی هم که تعداد امتیاز ها بیشتر از 2 می شن که دیگه واویلا !!!
این مشکل هم به تازگی برام پیش اومده ! :)
از این بابت هم که کی مثبت داده و کی منفی کاملاً مطمئن هستم ! :)
مشکل از سایت هست یا مرورگر من ؟!! (GC)
چون دوتا سايتن با فعاليت يكسان ، مدير كلشونم يكي نيست ! ( اگه يكي باشن كه نتيجه ميگيريم تحقيقاتم درست بوده )به نقل از Hespride :خب قرار نيست الحاق بشه، اما دليل نميشه كه جدا از هم باشه!
به هر حال كادر مديريتي دوتاش يكيه! با هم همكاري هم دارن. چرا نبايد تبليغش باشه؟
به نقل از Hespride :دكتر جون اين همه اسم سايت نوشته پايين صفحه! اينا پس مخالف جهت سمپاديان؟؟ :-\
اما اگر بهتر باشه و اینجا غیر قابل اصلاح باشه، ضمن اینکه بهتر بودن نسبیهبه نقل از مدیریت :نظر شخصی من اینه که اگر روزی سایتی بیاید که بهتر از سمپادیا باشد و ملت از اینجا برن اونجا و اینجا تعطیل بشه٬ اشکالی نداره !
سعيد جان بنر سايتت رفت رو سايت سمپاد بيا اينجا هم بزن ولي الان يكم ناجوره !!!!به نقل از سعید ز. :حالا خوب شد گفتید این مسئله رو،
سایت سمپادیا.نت یا اینجا موازی نیست. فزوم اون سایت خیلی ساده است و هنوز موضوعات خاصی نداره. فقط برای اینکه اینجا آسیب نبینه.
خدا رو چه دیدید! شاید یه روزی بنر ما تو سایت خود سایت سمپاد رفت.. هوم؟
تا روز دانش آموز (13آبان) سایت سمپادیا.نت تغییرات عمده ای خواهد کرد
به نقل از مدیریت :از نظر من وجود سایت های متعدد سمپادی٬ ضرری به سمپادیا نمیرسونه بلکه باعث حضور بیشتر سمپادیها در اینترنت میشه.
خوب شاید یکی از پستای سابقت + گرفتهبه نقل از .Baran. :تعدا مثبت های من شده 398 تا در صورتی که صبح بود 396 تا بعد تنها کسی که اسمش اون تو هس که جدیدا بهم مثبت داده فقط یک نفر که اضافه شده گاهی مثبت هام زیاد وکم می شه بدون اینکه اون اسامی تغییری بکنه...
دقیقا می شه بگید اینجا چه خبر