به نقل از GCD :در این رابطه هست
بله وجود دارهبه نقل از مدیریت :یعنی اون مشکل جابهجا نشون دادن مثبت منفیها همچنان وجود داره؟
منم همچین مشکلی دارم.امروز اومدم میبینم 3 تا مثبت ازم کم شده.تو پروفایلمو که نگاه میکنم میبینم اتفاقا 3 نفر بهم مثبت دادن.هر چی هم میگردم جایی رو پیدا نمیکنم که منفی گرفته باشم.به نقل از Captain. Pisko :خب یک فکری به حالش بکیند
اینطوری باشه هیچ فرقی با قبل نداره که!
الان هی من میام ببنیم چرا مثلا 20 تا مثبت یک شبه بهم اضافه شده هرچی نگاه میکنم میبینم مثبت هایی که تو مشخصات نشون میده همون قبلیاس :-\
عجب! ما روزی 25 تا - و 20 تا + میگیریم انگار نه انگار، حالا تو میگی 3 تا - یا 19 تا + گرفتی همه جا رو گشتی پیداش کنی؟ lolبه نقل از saye3000 :منم همچین مشکلی دارم.امروز اومدم میبینم 3 تا مثبت ازم کم شده.تو پروفایلمو که نگاه میکنم میبینم اتفاقا 3 نفر بهم مثبت دادن.هر چی هم میگردم جایی رو پیدا نمیکنم که منفی گرفته باشم.
یه بار هم بعد چند روز اومدم دیدم 19 تا! مثبت اضافه شده.ولی هر چی گشتم پیداشون نکردم.البته اون قبل از راه اندازی این سیستم(نمایش امتیازات در پروفایل) بود.
نه خوب، اون پستی که تو دادی دو مفهوم داشت:به نقل از panther :ای بابا! چرا جواب سوال منو کسی نمیده؟
مگه اون سوال نیست؟؟؟؟؟؟؟
بیشترین میزان آنلاین های همزمان در امروزبه نقل از nimafo :نمیدونم که سوالم به این تاپیک مربوط میشه یا نه!
آماری که پایین سایت میزنه ،که نوشته "بیشترین میزان آنلاین در امروز" منظور چیه؟
بیشترین میزان آنلاین ها در یک ثانیه یا مجموع کاربرانی که امروز به سایت سر زدن؟
بله.چون برای من مهمه که بدونم دیگران با کدوم نظر من موافقن با کدوم مخالف.به نقل از GCD :عجب! ما روزی 25 تا - و 20 تا + میگیریم انگار نه انگار، حالا تو میگی 3 تا - یا 19 تا + گرفتی همه جا رو گشتی پیداش کنی؟ lol
به نقل از مدیریت :هسته مرکزی سایت (که الان فقط اسم خیلی هاشون مونده) یک زمانی در بازشکل گیری سایت نقش داشتند و مدتی تامین کننده هزینه های سایت بودند و نشریه رو هم راه انداختند اتفاقا (واسه همین تحریریه بودند). اما خب مدتی بعد کلا ناپدید شد!
به نقل از نــرگـســـــ :
یه سوال خیلی کاربردی !
این قضیه ش چیه؟!!