سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سؤالات و مشکلات

به نقل از The Merovingian :
چطور امتیازش کم شده ولی ارسالامون کم نشده؟

ببینید زمانی که یه پست پاک میشه همون موقع تعداد ارسالا کم میشه....اما لایک ها زمانی کم میشه که پست های پاک شده کلن از روی سیستم سایت پاک شه .... که این هر چن وخ یبار صورت میگیره

چرانداشته باشن؟

ب نظر منم همین ک جای میزان فعالیت کاربری‌شون(فعال-حرفه‌ای-خاک خورده-...) نوشته میشه کنکوری/پشتیبان کنکوری‌ها کافی ـه.
هوم؟

×نصف سایت لوگو دار میشن اینجورر :‌))

• لایک
امتیازات: NEO

هوم,تازه رنگ مدیر کل قدیمم هس :-"

به نظر من نشان براي كنكوري ها ،وپشتيبان ها لازم نيس ،نشان براچي ميخواد مگه مديرن ؟

الان فارغ تحصيلاهم نشان گرفتن ;)) :))

• لایک
امتیازات: h@di

به نقل از <Al!ReZa/> :
چرانداشته باشن؟
چون دليلى نداره. اكسس خاصى ندارن كه مثلا لازم باشه ما بدونيم. هر كسى هم با كنكورى‌ها يا پشتيبان شون كار داشته باشه مى‌تونه از گروه‌هاى كاربرى پايين صفحه اصلى سايت استفاده كنه.
و صفحات تاپيك‌ها هم بى‌جهت شلوغ مى‌شن.

حالا به ما قشر بدبخت فلک زده که هیچی نرسید. :|
ولی خو خوشگله.
سایت رنگ و روی تازه ای گرفته.
حسودیتون میشه؟ :-" :))
همینجا پیشنهاد میکنم یه نشان محصل هم برای ما تدبیر کنین.
:x

به نقل از صَواع. :
چون دليلى نداره. اكسس خاصى ندارن كه مثلا لازم باشه ما بدونيم. هر كسى هم با كنكورى‌ها يا پشتيبان شون كار داشته باشه مى‌تونه از گروه‌هاى كاربرى پايين صفحه اصلى سايت استفاده كنه.
و صفحات تاپيك‌ها هم بى‌جهت شلوغ مى‌شن.
موضوع این سایت چیه؟
مدرسه و درس و سمپاد و ...
هدف شما از 12 سال درس خوندن اینه که کنکور خوب بدی حالا کسی که به این مرحله رسیده باید یه فرقی با بقیه داشته باشه یا نه؟

[quote author= link=topic=63144.msg1308935#msg1308935 date=1420187973]
موضوع این سایت چیه؟
هدف شما از 12 سال درس خوندن اینه که کنکور خوب بدی حالا کسی که به این مرحله رسیده باید یه فرقی با بقیه داشته باشه یا نه؟
[/quote]

واقعا هدف این نیست ک ی لوگو نصیب شون شه :))

اهم :-" فارغ التحصیلان هم که لوگو دار شدن. :-"

حالا لوگوی پشتیبان هیچی، ولی فارغ التحصیل و کنکوری لوگو نمی خوان دیگه. الان فقط می مونه یه لوگوی "دانش آموز" هم بزنید، کلا همه ی کاربرا لوگو داشته باشن، فقط رنگشون متفاوت باشه. 8-|

• لایک
امتیازات: farz

به نقل از مـَهیا :
اهم :-" فارغ التحصیلان هم که لوگو دار شدن. :-"

حالا لوگوی پشتیبان هیچی، ولی فارغ التحصیل و کنکوری لوگو نمی خوان دیگه. الان فقط می مونه یه لوگوی "دانش آموز" هم بزنید، کلا همه ی کاربرا لوگو داشته باشن، فقط رنگشون متفاوت باشه. 8-|
شما فارغ التحصیل هستید و میرید توی یک تاپیک پست میگذارید.
قطعا حرف شما به عنوان یک با تجربه تر و بزرگتر در تاپیک ها میتونه ارزش بیشتری داشته باشه حالا کسی که پست شما رو مبینه اگه بخواد ببینه چقدر حرفتون ارزش داره و درست باید به سنتون و مدرستون و ... نگاه کنه و باید بره توی پروفایلتون و اینطوری که لوگو داشته باشه راحتتر هست

به نقل از <Al!ReZa/> :
موضوع این سایت چیه؟
هر كسى درس مى‌خونه واسه خودش مى‌خونه. به ما چه خب!
به نقل از <Al!ReZa/> :
قطعا حرف شما به عنوان یک با تجربه تر و بزرگتر در تاپیک ها میتونه ارزش بیشتری داشته باشه حالا کسی که پست شما رو مبینه اگه بخواد ببینه چقدر حرفتون ارزش داره و درست باید به سنتون و مدرستون و ... نگاه کنه و باید بره توی پروفایلتون و اینطوری که لوگو داشته باشه راحتتر هست
اگه صرفا بالاى اسم شون بنويسن هم ما مى‌بينيم.

به نقل از صَواع. :
اگه صرفا بالاى اسم شون بنويسن هم ما مى‌بينيم.
لوگو باشه قشنگتر میشه خب

به نقل از <Al!ReZa/> :
نکته بی ربط به تاپیک، ولی اینکه ارزش حرف هرکس، به سن یا مدرسه و دانشگاه ش که نیست. 8-| + کسی که سن ش بیشتر باشه، لزوماً تجربه ش هم توی همه ی زمینه ها بالاتره؟

حرف صبا کاملا منطقی تره. بالای اسم شون هم که نوشته بشه کافیه، همه میبینن دیگه. :/

مثلن اگه علاقه ای دارین به لوگو داشتن کنکوری ها و یا پشتیبان هاشون ، میشه مختص انجمن های خودشون باشه ، مثل انجمن های پشتیبانی کنکور و مشاوره تحصیلی .
جالب نیس تو همه انجمن ها لوگو دار شدن نصف بچه ها و شباهتشون به مدیرا ، و اینکه انقدر تو چشم بودن " کنکوری " و " فارغ التحصیل " و... میتونه باعث بشه تو بحث هایی که انجام میشه فاکتور " سن کاربر ها " خواسته یا ناخواسته در نظر گرفته بشه و خب کمی جو رو به هم میریزه .

به نقل از مـَهیا :
نکته بی ربط به تاپیک، ولی اینکه ارزش حرف هرکس، به سن یا مدرسه و دانشگاه ش که نیست. 8-| + کسی که سن ش بیشتر باشه، لزوماً تجربه ش هم توی همه ی زمینه ها بالاتره؟

حرف صبا کاملا منطقی تره. بالای اسم شون هم که نوشته بشه کافیه، همه میبینن دیگه. :/
من دیگه اسم نبردم قطعا منظور من هم بعضی تاپیک ها بود

و این که باز هم میگم نوشته باشه خیلی شلوغ و زشت میشه لوگو قشنگتره

به نقل از ایلیا :
این تب راهنمایی رو درست کنین؛شخصا قبلا ازش زیاد استفاده کردم!
اینم دریابید :-"

به نقل از مـَهیا :

نه لزوما ، ولی خب غالبا تاثیر داره : /

اینا رو بیخیال :-" من یه چی بگم نمیزنینم ؟ :-"

من شدیداً حس میکنم ، لوگو های جدیدی که یهو محسن عصبانی شد برداشتشون ، خیلی قشنگ تر بودن از اینا :)) :-" خدایی حس درونیمه ، نمیشه همونا رو برگردونین ؟ :-"

Back
بالا