سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سؤالات و مشکلات

به نقل از علــی[میم] :
اینا رو بیخیال :-" من یه چی بگم نمیزنینم ؟ :-"

من شدیداً حس میکنم ، لوگو های جدیدی که یهو محسن عصبانی شد برداشتشون ، خیلی قشنگ تر بودن از اینا :)) :-" خدایی حس درونیمه ، نمیشه همونا رو برگردونین ؟ :-"
دقيقا.

من م هى ميخواستم بگم گفتم الان مى‌زنن منو. :-"

لوگوهای درجات کنکوری و پشتیبان و فارغ التحصیل لغو شد. آزمایشی بودن و خب تصمیم به این شد که نباشند!

سلام اين واله كه هست الان ، اين چيه؟ و الان بانگم كجاس؟چطور تغييرش داد ؟ و يا ساير اطلاعات پروفايل ؟

قضیه. ی این وال چیه؟؟

حدودا ۲۴ ساعت باید صبر کنید. تا ۲۴ ساعت یکم بانگ و فروم بهم ریخته خواهد بود. بعدش برمیگرده به حالت قبل. توصیه میکنم از فایرفاکس استفاده کنید.

بعد از 24 ساعت که این فونت و لایک و کلا بهم ریختگی ها درست شد بازم این وال و تغییراتِ جدید میمونن؟
میشه نمونن مثن؟ :/

اگر بهم ریختگی فونت ایناش درست بشه میمونه (البته به این زودیا درست نمیشه!)

اگر دنبال بانگ هستید برید : مشخصات > مشخصات شخصی > خلاصه مشخصات

به نقل از میم ح میم دال :
اگر بهم ریختگی فونت ایناش درست بشه میمونه (البته به این زودیا درست نمیشه!)

اگر دنبال بانگ هستید برید : مشخصات > مشخصات شخصی > خلاصه مشخصات
چطور ميشه وال رو غير فعال كرد؟ ما كنكور داريم اي بابا ""-:

توی نوتیفیکیشن سیتینگ یه گزینه اومده برا منشن کردن ، مگه اینجا میشه منشن کرد ؟

چرا پروفایلا مثل قبل نیست ؟کلا عوض شده ؟ یا باید خودمون درستش کنیم؟
:o :o :o :o

من نمی‎تونم لایک بدم. :/ لایکارو هم نمی‎تونم ببینم. :/ با فایر فاکس هم اومدم فرقی نداشت! قضیه چیه؟

بچه‌ها یکم صبر کنید درست شدن این تغطیرات یکم زمان میبره
ممکنه اللن لایک باشه دو ذقیقه دیگه نباشه داره سایت دچار تعییرات میشه خو و این بین هر اتفاقی هم ممکنه واسه سایت بیوفته
پس یکم صبور باشید تا شب و احیانا فردا اگه درست نشد بیاین بگین
×فعلا لایک ها درست شد من دارمش :-"

وال من کجا رفت ؟؟؟؟!!!

بعدا نوشت : درست شد !

رفتم wall settings ----> enable my wall تیک زدم این قسمتو ، برگشت سرجاش!

تو مشخصات سمت راست زده دیوار اونو بزنی والت میاد
1qedkou3kszd.jpg

برای غیر فعال کردن والتون از این روش استفاده کنید
wall settings -enable my walll
jbtn7r37eapq.jpg

بانگا چی شد؟ پاک شد کامل همه‌ش؟ برنمی‌گرده؟ :- حسرت :- غمگین

به نقل از MissMarvelous :

تو دست راست خلاصه مشخصات رو بزن می بینیشون ;)

به نقل از MissMarvelous :

سایت داره تغییراتی روش صورت میگیره و درست شدنش زمان میبره اگر دنبال بانگ هستید برید : مشخصات > مشخصات شخصی > خلاصه مشخصات

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
وای مال من دیگه درست نشد #:-S
چی کار کنم
هیچی سر جاش نیسسسس
تو wall settings -enable my walll تیک جلوش رو بردار ذخیره کن والت برمیگرده

۱. من می‌تونم لایک بدم ولی لیست افرادی را که به یه پست لایک دادند هنوز نمی‌تونم ببینم. (صرفاً برای این که بگم تا این لحظه مشکل لایک‌ها همچنان باقی است...)
۲. حالا که بحث تغییرات سایت داغه، یه تجدیدنظری هم توی تبلیغات تاپیک‌ها (اول صفحهٔ اصلی فروم، بخش اخبار) بکنید. مثلاً الآن اگه لینک «فارسی را پاس بداریم» توی صفحهٔ دوم (که تبلیغات تایپک آموزش زیست‌شناسی را داره) بود دیگه باعث نمی‌شد کل صفحه با دروهٔ تناوب ۴ ثانیه بالاپایین بشه! یا مثلاً اگه بخش اخبار آخر فهرست قرار می‌گرفت این مشکل ایجاد نمی‌شد.
اگه بشه یه راه حلی پیدا کرد که هر چند وقت یه بار این مسأله پیش نیاد خیلی خوبه. این‌طوری که حرکت نوسانی می‌کنه خیلی رو اعصابه :-"

به نقل از Bahar_R :
برای حل این مشکل اخبار رو بعد از اینکه دیدین می‌تونین ببندین که بالا پایین نره. اون فلش رو کلیک کنین بسته میشه.
1420307881931.jpg
آخه اون طوری آدم دیگه نمی‌فهمه چی به چیه و تاپیک‌های جدیدی را که می‌ذارند/می‌ذارید اون جا نمی‌بینه. بعضی چیزها را آدم فقط از اون‌جا مطلع می‌شه. (مثال: تاپیک شب‌نشینی شب یلدا)
به هر حال فعلاً همین کار را می‌کنم...

حالا که بحث تغییرات سایت داغه، یه تجدیدنظری هم توی تبلیغات تاپیک‌ها (اول صفحهٔ اصلی فروم، بخش اخبار) بکنید. مثلاً الآن اگه لینک «فارسی را پاس بداریم» توی صفحهٔ دوم (که تبلیغات تایپک آموزش زیست‌شناسی را داره) بود دیگه باعث نمی‌شد کل صفحه با دروهٔ تناوب ۴ ثانیه بالاپایین بشه! یا مثلاً اگه بخش اخبار آخر فهرست قرار می‌گرفت این مشکل ایجاد نمی‌شد.
اگه بشه یه راه حلی پیدا کرد که هر چند وقت یه بار این مسأله پیش نیاد خیلی خوبه. این‌طوری که حرکت نوسانی می‌کنه خیلی رو اعصابه
برای حل این مشکل اخبار رو بعد از اینکه دیدین می‌تونین ببندین که بالا پایین نره. اون فلش رو کلیک کنین بسته میشه.
1420307881931.jpg

• لایک
امتیازات: h@di
Back
بالا