سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من همه‌ش حس می‎کنم الان ه که کلّ سایت به فنا بره، الان به ذهنم رسید کاش یه امکان بک‌آپ گیری یا همچین‌چیزی می‌ذاشتین که یه آرشیو هم از پستامون داشته باشیم، کلّن.

× منظورم این بود که خودمون بتونیم یه بک‌آپ از پستامون داشته باشیم -_-

آخرین ویرایش:
من همه‌ش حس می‎کنم الان ه که کلّ سایت به فنا بره، الان به ذهنم رسید کاش یه امکان بک‌آپ گیری یا همچین‌چیزی می‌ذاشتین که یه آرشیو هم از پستامون داشته باشیم، کلّن.

نگران نباشید همیشه از سایت یه بک آپ با تاریخ مناسب هست :دی...

× منظورم این بود که خودمون بتونیم یه بک‌آپ از پستامون داشته باشیم -_-
شاید باورت نشه ولی وقتی سیستم میخواست عوض بشه من همه ی بانگامو(حدود 150 تا) پی دی اف سیو کردم. ((:

چرا زمان فعالیت رو دیگه نمیذارین؟!
وسط این همه مشکل حالا اون بره به جهنم
شما فکر کن طرف لایک ویژه داشته نابود شده :-"
کراشش لایکش کرده نابود شده :-"
بالای سی تا لایک خورده نابود شده :-"
چندین سال متوالی لایک خورده نابود شده :-"

این وسط این زمان فعالیت خرده ریزه محسوب میشه اصلا! :دی

شاید باورت نشه ولی وقتی سیستم میخواست عوض بشه من همه ی بانگامو(حدود 150 تا) پی دی اف سیو کردم. ((:

مگه می‌دونستی سیستم قراره عوض شه!؟8-| بعدشم بانگ آخه؟ :‌))))
× من اگه می‌دونستم، همه ح.ب هایی که نابود شدن رو سیو می‌کردم:‌‌-< الان‌م باید برم همین‌کار رو کنم البته:/

مگه می‌دونستی سیستم قراره عوض شه!؟8-| بعدشم بانگ آخه؟ :‌))))
/
يكي دو سال قبل از اينكه سيستم عوض شه ، بازم حرف از سيستم جديد بود.
به ما اطلاع دادن كه فولان تاريخ سيستم عوض ميشه و بانگ ها ميپرن اين شد كه بيشترمون سيوشون كرديم. بعدشم عوض نشد سيستم ((: بعد خب بانگ واقعا كلي خاطره بود توش !

آخرین ویرایش:
من به ندرت از چت باکس استفاده میکنم و همیشه هم هست :-"
این سیستم لایک و دیسلایک هم بهتره و امیدوارم زودتر برگرده
خیلی از پیامایی هم که اینجا میدم بیشتر برای اینه که چندسال بعد برگردم و بخونمشون و هیچیو پاک نکردم و لینکامو هم بدون تاریخ انقضا گذاشتم که بمونن. اگه میشه سعی کنین یک سیستم بک آپ گیری هم درنظر بگیرین. اینا خاطرات و احوال آدمای زیادیه...

من خيلي كم از اين چت باكسه استفاده كردم و تقريبا بلد نيستم چي به چيه:)) اين پايين واسه من يه ٣ اومده و اصلنم نميره و پيامي هم نميبينم اينُ بايد چجوري ببرم؟

نوتیف که میاد هنوز "فلانی از ارسال شما در فلان جا تشکر کرد"ئه. میشه درستش کنید ؟

قبل از اینکه وارد فروم بشم،توی صفحه اصلی برام نوشته که از مهر 89 شروع به فعالیت کردم!!!:)):))
خواستین اینم درست کنین!:)):))....ولی اونقدرا هم مهم نیست،میرم تو بخش سپید مویان سایت،خوبه از این نظر!:دی:-":))

نوتیف که میاد هنوز "فلانی از ارسال شما در فلان جا تشکر کرد"ئه. میشه درستش کنید ؟
برو تو پیکر بندی اطلاعیه ها و تیک هر گزینه ای که نمی خای به خاطرش برات نوتیف بیادو بردار

برو تو پیکر بندی اطلاعیه ها و تیک هر گزینه ای که نمی خای به خاطرش برات نوتیف بیادو بردار
نه سمندون منظورش یه چیز دیگه ست فکر کنم
منم همین مشکلو دارم، به جای اینکه بنویسه فلانی امتیاز لایک به شما در فلان تاپیک داد می‌نویسه فلانی از پست شما در فلان تاپیک تشکر کرد، الان همه ی نوتیفا با هم قاطی میشه

نه سمندون منظورش یه چیز دیگه ست فکر کنم
منم همین مشکلو دارم، به جای اینکه بنویسه فلانی امتیاز لایک به شما در فلان تاپیک داد می‌نویسه فلانی از پست شما در فلان تاپیک تشکر کرد، الان همه ی نوتیفا با هم قاطی میشه
ینی الان فرق تو کلمه ی تشکر و لایکه؟

لفظ امتیاز مثبت و منفی فرقشه. خب من تو این دو سه روز دیس نگرفتم بحمدالله که ببینم چی میزنه جای تشکر :-" فلانی ناشکری کرد ؟

Back
بالا