- مدیر
- #5,421
آهان. خب متاسفانه تو سیستم جدید اونها حساب نمیشن و نیستند کلا. قابل برگردون هم نیستند.منظورم اینه که قبلا مدت زمان فعالیت هر نفر تو پروفش بود
ولی الان فقط تاریخ عضویت و آخرین فعالیت هست
قبلا معلوم بود که هر نفر چند ساعت اومده سایت
یاچه ساعتایی بیشتر میاد
چت باکس یه ایرادش اینه که تو موبایل وقتی کسی پیغام داده باشه بهت و تو بخوای بازش کنی باید اون فرد هم آنلاین باشه تا بیاره واست. اون عدد 3 یعنی اینکه سه تا پیام داری ولی وقتی میزنی روش چون آنلاین نیست نشون نمیده پیام هاشو. روی کامپیوتر این مساله نیست.من خيلي كم از اين چت باكسه استفاده كردم و تقريبا بلد نيستم چي به چيه اين پايين واسه من يه ٣ اومده و اصلنم نميره و پيامي هم نميبينم اينُ بايد چجوري ببرم؟
سعی میکنم درستش کنم.نوتیف که میاد هنوز "فلانی از ارسال شما در فلان جا تشکر کرد"ئه. میشه درستش کنید ؟
کنترل+اف 5 بزن
من هر چی عکس پروفایل عوض میکنم تغییری ایجاد نمیشه!
دلیلش چیه!؟
اتفاقا الان که بهتره. نیست واقعا؟درمورد همین نوتیف ها،
قبلا فکر کنم اینطوری بود که فقط برای اولین نفری که لایک میداد نوتیف میومد که فولانی پست شمارو لایک کرد . الان برای همه افرادی که لایک میکنن نوتیف میاد!
نمیشه به حالت قبل برگرده؟ خیلی رو اعصابه اینجوری!
نه دیگه نمیشه.آقا قبلا میشد اسم رو عوض کرد ، نمیشه دوباره اون آیتم رو برگردونی؟
حل شد.امتیازا؟
دلیلش چیزی به اسم کش شدنه. برخی تصاویر که کمتر تغییر میکنن روی کامپیوتر ذخیره میشن و هر سری موقع بازکردن سایت لود نمیشن. اینجوری سرعت لود سایت بهتر میشه. اگر Ctrl+F5 رو بزن دوباره همه چیزو از صفر لود میکنه.
من هر چی عکس پروفایل عوض میکنم تغییری ایجاد نمیشه!
دلیلش چیه!؟
منظورت چیه؟
بچه ها کسی هست تعداد امتیازاتش تغییر کرده باشه به طور محسوسی نسبت به چند روز پیش؟
خب برای هرچیزی نوتیف میاداتفاقا الان که بهتره. نیست واقعا؟
.
دو تا دلیل داره کم شدن امتیازات. پاک شدن امتیازات پست های پاک شده. خارج شدن اون سیستم تشکر که اوایل بود و چند روز پیش که گاهی اونا تو جمع امتیازات میاد گاهی نمیاد.قریب به چهارصدتا کم شده :/
یه مشکل دیگه هم که دارم مدت حضورم تو سایت مشخص نیست (از وقتی انقلاب شد تو سایت این اتفاق افتاده ) حتی ستاره سبز و خاکستری هم ندارم
باشه عوضش کردم الان دیگه همش نمیاد.خب برای هرچیزی نوتیف میاد
من خودم به شخصه چون بعضی اوقات نوتیفا زیاد میشه فقط میزنم که بره بعد اینطوری اگه نوتیفی باشه برای نقل قول پستمون ، بین نوتیف لایکا گم میشه
کاربران جدید یاد میگیرن کم کم.بابا بالای ح.ب بزرگ بنویسید: نقل قول ممنوع.
دو تا دلیل داره کم شدن امتیازات. پاک شدن امتیازات پست های پاک شده. خارج شدن اون سیستم تشکر که اوایل بود و چند روز پیش که گاهی اونا تو جمع امتیازات میاد گاهی نمیاد.
بعد اینکه چیزی به اسم مدت حضور نداریم دیگه. تو سیستم قبلی بود و تو این نیست اصلا.
و اینکه چون عنوان سفارشی داشتی ستاره ها نمیومد واست. اونو برداشتم الان میاد.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم...اگه امکانش هست رسیدگی کنین...چت باکس من هست هست هست هست
تا یه پی ام میاد جواب میدم
میره
دیگه نیست نیست
تا وقتی که دیگه بهم پی ام ندن
چرا واقعا؟؟؟
دیسلایکامم نزدیک ب 300تا بود چرا الان نیست؟؟؟
آره میشهیادمه یه بار یکی از مدیرا یه حرفی در مورد این زد که مثلا مولتی بودن یه اکانت رو با چک کردن آی پی و یکسان بودنش با یه اکانت دیگه میشه فهمید.
میشه؟
اگه میشه دیگه نشه لطفا.