- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سه
- شهر
- طـــهـران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- زیست فناوری/ ژنتیک
میدونم چرا همین رنگشو عوض نمیکنیداون قالب دیگه قابل اعمال به این سیستم جدید نیست.
میدونم چرا همین رنگشو عوض نمیکنیداون قالب دیگه قابل اعمال به این سیستم جدید نیست.
چون سیستم سایت عوض شده اون قبلی نیست دیگهچرا اسما برگشته به حالت اولیّه و قابلتغییر نیست واقعاً؟ :(
نوتیف لایک و دیسلایک فقط آخرین امتیاز هر پست میاد. اگر همش بیاد هر سری باید صدتا نوتیف ببینید!واسه من نوتیفیکیشنهام میزنه یدونه ولی میزنم روش یهو میبینی ۱۰_۲۰ تا ستاره خورده و من ندیدم.
چرا آیا؟
چون یکی دو تا تاپیک پرارسال مثل خانواده و روزنشینی حذف شدندچرا من تعداد ارسال هام بیشتر از ۲۱۰ تا بوده،ولی یهویی ۲۰۲ تا شده؟...چرا پریدن؟
یه راه دیگهای هم فکر کنم برای این مشکل باشه.لزومش به اینه که وقتی چندتا تب باز کرده باشی و یکی چت باکس بهت پیام بده متوجه میشی که پیام داری
به هر حال مشکل از سایت نیست شما اگه اذیتی سر این قضیه چندتا راه حل وجود داره:
در IDM رو جاهایی که مشخص کردم کلیک کنی.
مشاهده پیوست 700
مشاهده پیوست 701
مشاهده پیوست 702
که خب همونطور که از عکسها مشخصه با این کار آیکونی که ظاهر میشه خیلی کوچیک میشه.
و اگه باز این کمکت نمیکنه میتونی به جای کوچیک کردن ادامه رو طبق عکسهای زیر بری و تنظیم کنی که فقط از یه سری سایتهای خاص IDM برای دانلود خودشو به زحمت بندازه
مشاهده پیوست 703
مشاهده پیوست 704
ایا انصفانهس ما ک شیش ساله کاربریم با کسی دو روزه کاربره و هزارتا پست میده یکی باشیم؟سیستم درجه بندی کاربرا چرا عوض شد مشکلش چی بود قبلی؟
والاایا انصفانهس ما ک شیش ساله کاربریم با کسی دو روزه کاربره و هزارتا پست میده یکی باشیم؟
منظورت از بنر چیه؟! بنر زیاد داشتیم تو موضوعات مختلف.چ جوری میشه به بنرهای (پوسترها) قدیمی سایت (فروم قبل) دسترسی پیدا کنیم؟
عایا جایی ارشیو شده؟
پی ویاهم
اینجا درخواست بن کردن اکانت ((ها)) مو بدم؟/
انجمن اطلاعیه ها؟ اونجا دسترسی هاش تنظیم نیست یکم مشکل داره.چرا ی سری تاپیکا ک بازه و ملت توش پیام میدن من نمیتونم توش پیام بدم؟
خصومت شخصی دارید یا چی؟
مشکلی اینه که سیستم فعلی مدت زمان حضور ثبت نمیکنه. فقط تعداد ارسال ها رو مجبور شدیم ملاک قرار بدیم.سیستم درجه بندی کاربرا چرا عوض شد مشکلش چی بود قبلی؟
با کی میخای چت کنی :-lب.ن: چت باکس من غیب شد دیگه نیس اون پایین سمت راست. چرا و از کجا باید بیارمش؟
اوناییش ک مرتبط خلاقیته خصوصا استریتمنظورت از بنر چیه؟! بنر زیاد داشتیم
نه الکی میگید شما با من مشکل داریدانجمن اطلاعیه ها؟ اونجا دسترسی هاش تنظیم نیست یکم مشکل داره.
من نشان خلاقیت سابقمو میخامهیچجوره نمیشه نشان ها رو برگردوند؟
نشان خیلی توی ترغیب اعضا به فعالیت تاثیر داره ها!
خب به سلامتی سیستم فعلی کی قراره عوض بشه؟مشکلی اینه که سیستم فعلی مدت زمان حضور ثبت نمیکنه. فقط تعداد ارسال ها رو مجبور شدیم ملاک قرار بدیم.
هیچکی. یکی پی ام داد رفتم ج بدم پرید کلن. -_-با کی میخای چت کنی :-l