- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- خواجه نصیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
سلام برای خودم یک بار هم این روش جواب داد که extention برنامه IDM رو دوباره نصب کنم.
سلام برای خودم یک بار هم این روش جواب داد که extention برنامه IDM رو دوباره نصب کنم.
به دلیل باگ در سرور سایت این مشکل ایجاد شده است. در حال بازیابی ارسال ها هستیم ...چرا سابقه ی ارسال ها واسه همه دیلیت شده ؟
وقتی پروفایل یکیو چک میکنی هیچ ارسالی نداره
باید تو نرمافزار IDMمشکل IDM چه جوری حل میشه؟
(قبلا پرسیده بودیم ولی پیداش نکردم.)
http://www.sampadia.com/forum/chat/themes/new_facebook_full/sounds/new_message.mp3
فك كنم با PC اگه آنلاين بشي كنار چت يه گزينه داره كه ناديده گرفتن چت(محو كردن؟ايگنورنس؟ ) بازم مطمئن نيستم اگه اينو بزني ديگه پيامي نداري از چت يا نهمیشه کاری کرد کلا چت روم برا خودمون غیرفعال کنیم؟اگ میشه چطور؟مرسی
تا یکسال پیش یادمه اگه گزینه هایدو میزدی دیگه کسی تو چت نمیدید تورو و نمیتونست بهت پیام بده...همینکه کیمیا گفت:)میشه کاری کرد کلا چت روم برا خودمون غیرفعال کنیم؟اگ میشه چطور؟مرسی
میشه کاری کرد کلا چت روم برا خودمون غیرفعال کنیم؟اگ میشه چطور؟مرسی
در حال بازیابی ارسال ها بودیم و برای همین سرور سایت کند شده بود ...
سابقه فعالیت فرد در انجمن مربوطه و ایده های نوین فرد درباره ی آن انجمن و ...برا مدیرگزینی ملاکهاتون چی بوده؟
چون قبلا "تاریخ عضویت" و میزان فعالیت فرد تو انجمن به اضافه برنامه داشتن بود معیارا!
کلا چت باکس دچار خطا ها و باگ های زیادیهمیگم چرا کلا چتای عمومی برا من باز نمیشن ؟!
با دیوایس دیگه بیاخب الان من چت باکس ندارم
کی رسیدگی میکنه؟
جزئیات حساب کاربری واسه محدود کردن اینه که کی پروفایل رو ببینههیچکی بمن نگفت تو قسمت حریم خصوصی این نمایش جزئیات حساب کاربری و هویت ینی چی دقیقا -_-