- مدیر کل
- #5,601
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
دوباره چک کنید ببینید حل شده.
تو پی سی با دبلیو اومدنی، صفه چت تبدیل به موبایل چت میشه و پیاما ناقص میاد!یک نکته ای
دوستان لطفا با www وارد سایت شوید نه http!
از وقتی سایت درست شده صفه های چت بسته نمیشن.
چیکار باید کرد؟
احتمالا مشکل حل شده. چک کنید. مشکلی بود بگید.اره دقیقن هر صفحه ای رو باز میکنم،صفحه چتم باز میشه،چند بارم حذف کردم باز تا یه صفحه جدید باز میکنم میاد:/
Ctrl+F5 رو بزن تو کامپیوتر.تو پی سی با دبلیو اومدنی، صفه چت تبدیل به موبایل چت میشه و پیاما ناقص میاد!
کاری برا این ناقص اومدن پیاما نمیشه کرد؟
جناب مطهری بازم این مشکل رو داریم که -_-سایت لاگین نمیشه :/
هزاردفه میزنی، یبارو به زور لاگین میشه بعد دوتا تاپیک که باز میکنی باز لاگ اوت میشه -_-
+
همین پست رو هم صددفه نوشتم و لاگین زدم -_-
حل شد.جناب مطهری بازم این مشکل رو داریم که -_-
در هر دوره مدیرگزینی اعضا برای مدیریت انجمن درخواست می دهند که گزینش براساس میزان فعالیت و محتواسازی و ایده پردازی در انجمن مربوطه است.چه طور میشه مدیر بشیم؟؟؟
نه. به زودی ارسال ها بازیابی خواهند شد.ارسال ها به طور کامل بازیابی نشدن هنوز؟!
سوال خود را در این تاپیک بفرستید.من یک سوال درباره انتخاب رشته دارم که میخوام نظرات دوستان رو بدونم اما نمیدونم چطور باید اینکارو بکنم و به اصطاح پستی بذارم که دیگران نظر بدن؟
کی دوره مدیر گزینی هست؟در هر دوره مدیرگزینی اعضا برای مدیریت انجمن درخواست می دهند که گزینش براساس میزان فعالیت و محتواسازی و ایده پردازی در انجمن مربوطه است.
نه. به زودی ارسال ها بازیابی خواهند شد.
ممنون از پیشنهادتونلطفا مشاعره رو جزو تاپیک هایی بذارید که ارسال هاش حساب نشه،آدم ده تا بیت مینویسه میشه ده تا ارسال:/از طرفی هم مشاعره جزو تاپیک هایی نیست که محدودیت ارسال در روز داشته باشه و آدم مثل حرف بزن و قشنگ ترین بیت ها و...خیلی نیاز به فکر یا تحقیق و خوندن مطالب دیگه و...نداره