سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلیوم
ایدیمو چطوری عوض کنم؟؟

بعضیا مدیرای انجمن خیلی اشتباه میزنن :|
من تو بخش حرف بزن رفتم یه چیزی نوشتم و زیرش هم منبع زدم ولی دلیل حذف رو نوشتن کپی ممنوعه!!!
بدانید و آگاه باشید وقتی منبع ذکر میشه دیگه کپی به حساب نمیاد قانون کپی رایت رعایت شده
صرفا جهت اطلاع

بعضیا مدیرای انجمن خیلی اشتباه میزنن :|
من تو بخش حرف بزن رفتم یه چیزی نوشتم و زیرش هم منبع زدم ولی دلیل حذف رو نوشتن کپی ممنوعه!!!
بدانید و آگاه باشید وقتی منبع ذکر میشه دیگه کپی به حساب نمیاد قانون کپی رایت رعایت شده
صرفا جهت اطلاع
هرگونه کپی پیست در حرف بزن ممنوعه. چه با منبع چه بدون منبع!

سلام مجدد.
فک می کنم پستا تقریبا به طور کامل بازیابی شدن. اما این وسط در یه بازه های زمانی ای، پست های حرف بزن نیست توی ارسال هام. و از طرفی توی ارشیوهای مربوط به حرف بزن هم نمی تونم پستای یه سری از ماه ها رو پیدا کنم. مثلا ژانویه و فوریه ی 2016.
میشه لطفا منو راهنمایی کنین در این زمینه؟!

سلام مجدد.
فک می کنم پستا تقریبا به طور کامل بازیابی شدن. اما این وسط در یه بازه های زمانی ای، پست های حرف بزن نیست توی ارسال هام. و از طرفی توی ارشیوهای مربوط به حرف بزن هم نمی تونم پستای یه سری از ماه ها رو پیدا کنم. مثلا ژانویه و فوریه ی 2016.
سلام وقت بخیر
خیر پست ها هنوز کامل بازیابی نشده اند. حجم ارسال ها بسیار بالاست.

کی دوره مدیر گزینی هست؟
به طور دقیق مشخص نیست. به تازگی مدیرگزینی انجام شده است.

آخرین ویرایش:
بالا نوتیفیکیشن میاد که فلانی برای شما پیام نوشت
اما نمیدونم از کجا باید برم و پیام رو ببینیم

مشاهده پیوست 836

می توانید در پروفایلتان پیام هایی را که به صورت بانگ برایتان نوشته شده است ببینید.

آخرین ویرایش:
سلام مجدد.

چجوری میتونم به پست های تاپیک حرف بزن در ژانویه و فوریه ی ۲۰۱۶ دسترسی پیدا کنم!؟

چجوری میتونم به پست های تاپیک حرف بزن در ژانویه و فوریه ی ۲۰۱۶ دسترسی پیدا کنم!؟
تو همون انجمن حرف بزن باید آرشیوهای قبلی رو چک کنید. کار سریعتری نیست.

چجوری میتونیم اکانت سمپادیامونو حذف کنیم؟
به من باید بگید.

شمارش پست ها تموم شده یا هنوز ادامه داره؟
ب خاطر این میپرسم ک توی ارسالام ،ارسالای چند وقت پیش نیست (مثلا پستای یکی دو هفته پیش تا یک ماه) و از ارسالای مهر شروع میشن(اما در کل باز ک نگاه میکنم خیلی از ارسالام نیستن.حتی ح.ب های چند هفته پیشم)

شمارش پست ها تموم شده یا هنوز ادامه داره؟
ب خاطر این میپرسم ک توی ارسالام ،ارسالای چند وقت پیش نیست (مثلا پستای یکی دو هفته پیش تا یک ماه) و از ارسالای مهر شروع میشن(اما در کل باز ک نگاه میکنم خیلی از ارسالام نیستن.حتی ح.ب های چند هفته پیشم)
فکر کنم الان همشون هستند. نه؟

آیا می‌شود اکانت را پاک کرد؟

و اینکه آیا می‌شود یه کاری کنین ایموجیای کیبورد گوشی تو فروم‌های سایت کار کنن؟

آیا می‌شود اکانت را پاک کرد؟
بله
در صورت درخواست از مدیران کل اکانت فرد به صورت کامل پاک می شود.
و اینکه آیا می‌شود یه کاری کنین ایموجیای کیبورد گوشی تو فروم‌های سایت کار کنن؟
سپاس از پیشنهادتان. پیگیری می شود.

چطوری صفحه انجمنی خاص رو سرچ کنیم
ی سرچ هس واسه کاربراس

Back
بالا