به مدیران کل پیام دهید تا آیدی عوض شود.سلیوم
ایدیمو چطوری عوض کنم؟؟
هرگونه کپی پیست در حرف بزن ممنوعه. چه با منبع چه بدون منبع!بعضیا مدیرای انجمن خیلی اشتباه میزنن
من تو بخش حرف بزن رفتم یه چیزی نوشتم و زیرش هم منبع زدم ولی دلیل حذف رو نوشتن کپی ممنوعه!!!
بدانید و آگاه باشید وقتی منبع ذکر میشه دیگه کپی به حساب نمیاد قانون کپی رایت رعایت شده
صرفا جهت اطلاع
سلام وقت بخیرسلام مجدد.
فک می کنم پستا تقریبا به طور کامل بازیابی شدن. اما این وسط در یه بازه های زمانی ای، پست های حرف بزن نیست توی ارسال هام. و از طرفی توی ارشیوهای مربوط به حرف بزن هم نمی تونم پستای یه سری از ماه ها رو پیدا کنم. مثلا ژانویه و فوریه ی 2016.
میشه لطفا منو راهنمایی کنین در این زمینه؟!
به طور دقیق مشخص نیست. به تازگی مدیرگزینی انجام شده است.کی دوره مدیر گزینی هست؟
نتیجه چی شد؟!ممنون از پیشنهادتون
پیگیری می شود.
زیر انجمن مشاعره ایجاد شد. پست های این زیر انجمن شمارش نمی شوند.نتیجه چی شد؟!
خیلی ممنون:)زیر انجمن مشاعره ایجاد شد. پست های این زیر انجمن شمارش نمی شوند.
سلام مجدد.
فک می کنم پستا تقریبا به طور کامل بازیابی شدن. اما این وسط در یه بازه های زمانی ای، پست های حرف بزن نیست توی ارسال هام. و از طرفی توی ارشیوهای مربوط به حرف بزن هم نمی تونم پستای یه سری از ماه ها رو پیدا کنم. مثلا ژانویه و فوریه ی 2016.
میشه لطفا منو راهنمایی کنین در این زمینه؟!
تو همون انجمن حرف بزن باید آرشیوهای قبلی رو چک کنید. کار سریعتری نیست.چجوری میتونم به پست های تاپیک حرف بزن در ژانویه و فوریه ی ۲۰۱۶ دسترسی پیدا کنم!؟
به من باید بگید.چجوری میتونیم اکانت سمپادیامونو حذف کنیم؟
فکر کنم الان همشون هستند. نه؟شمارش پست ها تموم شده یا هنوز ادامه داره؟
ب خاطر این میپرسم ک توی ارسالام ،ارسالای چند وقت پیش نیست (مثلا پستای یکی دو هفته پیش تا یک ماه) و از ارسالای مهر شروع میشن(اما در کل باز ک نگاه میکنم خیلی از ارسالام نیستن.حتی ح.ب های چند هفته پیشم)
بله برگشتفکر کنم الان همشون هستند. نه؟
بلهآیا میشود اکانت را پاک کرد؟
سپاس از پیشنهادتان. پیگیری می شود.و اینکه آیا میشود یه کاری کنین ایموجیای کیبورد گوشی تو فرومهای سایت کار کنن؟