- توقیف شده
- #5,641
Farnoosh_mb
کاربر فعال
سلام
ادمینا ی سوال
میشه اسم کاربریمونو عوض کنیم؟
ادمینا ی سوال
ابتدا در انجمن یا تاپیک مد نظر رفتهچطوری صفحه انجمنی خاص رو سرچ کنیم
ی سرچ هس واسه کاربراس
نام کاربری مدنظر خود را در پیام خصوصی ارسال کنید تا تغییر کند.سلام
ادمینا ی سوال
سلامسلام
می خواستم ببینم مدیر انجمن نوروساینس در حال حاضر چه کسی هست؟ چون میخواستم باهاشون یه صحبتی رو در میون بگذارم.
سایت خیلی تغییر کرده و من پیدا نکردم که کجای صفحه انجمن اسم مدیریت اون انجمن ذکر شده.
ممنان!
جسارتا منصوب درسته نه منسوبسلام
درخواست داشتم تا منو به مدیریت این انجمن منسوب کنید. انجمن نوروساینس چند سال پیش به پیشنهاد خود بنده به آقای مطهری ایجاد شد و اولین مدیر اونجا خودم بودم؛ تا اینکه دیگه مسیر دانشگاه باعث شد فرصت نکنم خیلی به سمپادیا سر بزنم. با این حال در حال حاضر هم درخواست مدیریت پاره وقت اون رو دارم اما باز هم فکر می کنم بتونم یکم به فضای این انجمن سر و سامان بدم.
به علاوه درخواست داشتم اکانت دیگه بنده که یوزر اون amin.samipour هست رو غیرفعال کنید. (در یک دوره که نمی تونستم با این اکانت وارد بشم با اون اکانت میومدم.)
یه سوال
وقتی یکیو نادیده میگیریم دیگه نمیتونا ارسالامونو ببینه؟
من چیکار کنم یه نفر تو سایت اصلا منو نبینه و نشناسه و نفهمه که منم آدمم؟
نمیدونم. بعید میدونم چیزی مربوط به سایت باشه. برای امتحان رمزت رو یک بار کامل یک جای دیگه بنویس و کپی پیست کن.من هر دفعه ک میخوام وارد سایت بشم،وقتی ک آی دی و رمز رو میزنم اخطار میاد ک رمز اشتباه وارد شده و وقتی ک همون رمز رو دوباره وارد میکنم مشکل حل میشه
خب چرا
همونا که sadlove گفت.یه سوال
وقتی یکیو نادیده میگیریم دیگه نمیتونا ارسالامونو ببینه؟
من چیکار کنم یه نفر تو سایت اصلا منو نبینه و نشناسه و نفهمه که منم آدمم؟
مرسی:////اون میتونه ببینه
شما نمیتونین ببینین ارسالاشو :د
هیج راهی نداره مگه اینکه سایت نیای :د
آخه خیلی عجیب بود؛دقیقن همون چیزی رو ک میگف غلطه رو میزدم وارد سایت میشد.اصن تغییرش نمیدادمنمیدونم. بعید میدونم چیزی مربوط به سایت باشه. برای امتحان رمزت رو یک بار کامل یک جای دیگه بنویس و کپی پیست کن.
گاهی وقتی رو فیلدهای متفاوت میری زبان کامپیوتر تغییر میکنه. ممکنه از این باشه.آخه خیلی عجیب بود؛دقیقن همون چیزی رو ک میگف غلطه رو میزدم وارد سایت میشد.اصن تغییرش نمیدادم
البته الان درست شده
چت باکس رو چجور میشه درست کرد؟
با دیوایس دیگه بیا
کش های مرورگرت رو پاک کن
تمام tab های مرورگری که باهاش وارد میشی رو ببند و دوباره یک new tab باز کن و بیا ...
چون به دلایلی مجبوریم دوتا فیلد جنسیت داشته باشیم. مشکلی در پروفایل شما نیست.چرا برا من دوتا جنسیت زده تو اطلاعاتم؟
هنگام ایجاد تاپیک در بخش عنوان موضوع می توانید عنوان مد نظر خود را تایپ کنید.ببخشید عذرخواهی می کنم، چه جوری اسم تاپیکی رو که ایجاد کردیم میتونیم عوض کنیم؟ امکانش هست؟ چون من میخواستم اسمش رو بذارم other wordly ولی پیش نمایشش به عنوان اسم براش ذخیره شد! و بعد هم شما اسمش رو گذاشتید " اصطلاحات و غیره در زبان ها"... خیلی ممنون میشم کمکم کنید:)