سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آخرین فعالیت ها و امتیازات به مشکل خوردند و نمیدونم کی درست بشن. بیش از ۳ میلیون لایک ثبت شده و بالای ۱ میلیون پست و ۱ میلیون پیغام خصوصی. سرور نمیکشه. یا باید کلی خرج کنیم سرور قوی تر بگیریم یا زورکی سر پا نگه داریم.

آخرین فعالیت ها و امتیازات به مشکل خوردند و نمیدونم کی درست بشن. بیش از ۳ میلیون لایک ثبت شده و بالای ۱ میلیون پست و ۱ میلیون پیغام خصوصی. سرور نمیکشه. یا باید کلی خرج کنیم سرور قوی تر بگیریم یا زورکی سر پا نگه داریم.

بچه ها دیگه کسی به کسی لایک نده

هزینش چقده ؟؟؟

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
یا من خیلی وقته تو سایت آنلاین نشدم یا بخش سرچ پریده کجاس؟

ماهی حداقل ۷۰۰ هزارتومن

غیرفعال شده به دلیل مشکلات سرور

نمیدونم تمایلی دارین یا نه،ولی اکثر فروم ها تبلیغاتو دارن
فکر نکنم بقیه بچه ها هم مشکلی داشته باشن،از بسته شدن و مشکل دار شدن سایت که بهتره !!

برای من سواله که درآمد سایت از کجاست؟
هزینه های باند و سرور رو از جیبِ خودتون میدین الان؟
چون من نه ایمیل تبلیغاتی و غیره از سایت میگیرم، نه داخلِ فروم تبلیغات خاصی میبینم.

سایت اکنون درآمدی ندارد و هزینه های سرور توسط مدیران کل تامین می شود.

ماهی حداقل ۷۰۰ هزارتومن

غیرفعال شده به دلیل مشکلات سرور
خب این هزینه خیلی زیاده واقعا. من قبلا هم گفتم :
سلام. واقعا خیلی کار بزرگیه که یه سایت رو این همه سال با هزینه شخصی سر پا نگه داشت. کاش یه قسمت Donate هم بذارید که ما هم بتونیم توی هزینه ها کمک کنیم.

خب بیاید بغلم عزیزانم (با حداقل فاصله شرعی :سوت)
من به شخصه خیلی خیلی خوشحالم که انقدر مایل و راغب و خلاصه پایه ی نگه داشتن این سایت هستید و خلاصه انقدر رفیقید
دمتونم گرم
پیشنهاداتتون (چه اونایی که اینجا مطرح کردین چه اونایی که پ.خ کردین یا تلگرام) بررسی میشه و نتیجه رو بهتون اعلام می کنیم

یک ماه دو ماه شاید بشه جمع کرد اما بعید میدونم ماه های بعدش ادامه پیدا کنه!

حالا به نظرم شرایطشو فراهم کنین هر چند ماهی که شد... بعدم اینکه کاربرا متوجه هستن دوام سایت به این موضوع بستگی داره؛اگه واقعا بخوان که سایت بمونه فکر میکنم ادامش بدن.

اگه کاربرا مشکلی نداشته باشن تبلیغات هم میتونه هزینه ها رو تامین کنه
اکثر سایت ها الان تبلیغ دارن

حالا به نظرم شرایطشو فراهم کنین هر چند ماهی که شد... بعدم اینکه کاربرا متوجه هستن دوام سایت به این موضوع بستگی داره؛اگه واقعا بخوان که سایت بمونه فکر میکنم ادامش بدن.

آخه نمیشه
بیست و هفت هزار تا کاربر که نصفشون فیکن
بعد چند نفر کلا فعالن تو سایت و حداقل دوهفته یه بار آنلاین میشن؟
این کار عملی شدنش واسه مدت طولانی غیر ممکنه یکی دیر پول میریزه یکی نمی ریزه،یه بار اعتصاب می کنن همه با هم نمی ریزن
منطقی بخوایم نگاه کنیم حداقل یه مقدارشو باید از تبلیغ تامین کنیم

سایت تک انیمه رو دیدی؟
من حسم به این سایت مثل اون سایت
(می شه)

قبلا که بنر تبلیغ داشتید، نداشتید؟

لطفا اگ برا سرور پول جم میکنید، ی حقوقم ب من بدید :))

سلام
دوستان راهنمایی لطفا
چجوری میشه این اطلاعیه ها ک کی ب تاپیک پاسخ داده رو غ فعال کرد ؟؟
و اینکه سیستم مدریت محتوی این سایت چیه ؟؟ مای بی بی ویبولتین چی ؟؟

Back
بالا