یه مد جدید نصب کردن که فعلا داره تست میشه. مدیرا میتونن برای تاپیک ها نسبت به موضوعشون تگ های مختلف بزارن تا راحت تر قابل دسترسی باشه.به نقل از Black Death :این tags چی میگه اون بالا ؟ یکی توضیح بده روشن شیم

به این توجه دارین که نام کاربری اون یوزر نیمی هست که اولین بار باهاش ثبت نام کردین و وقتی این اسمی که برای پست هاتون نمایش داده میشه رو عوض می کنید اون عوض نمیشه ؟!به نقل از سپیده. :سلام.
یه مشکل دارم ؛اینکه وقتی میخوام با گوشی آن شم نام کاربریُ که وارد میکنم میگه این نام کاربری موجود نیست، دلیلش چیه؟
یوزرش تغییر نکردهبه نقل از ســــــهیل :به این توجه دارین که نام کاربری اون یوزر نیمی هست که اولین بار باهاش ثبت نام کردین و وقتی این اسمی که برای پست هاتون نمایش داده میشه رو عوض می کنید اون عوض نمیشه ؟!

به نقل از سروش خان :سلام میخواستم ببینم که اگه ترم اول تست های حسابان و فیزیک و شیمی خیلی سبز رو نزده باشیم و دروس عمومی هم فوق العاده داغون باشه چه کار باید کرد؟نظر به اینکه اول فیزیک و بعد حسابانم داغونه فکر کنم تو امتحانای ترم اول هم به زور 16 شم چی کار کنم برای ترم دوم؟

به نقل از Barium :ببخشید اینکه میگید ستاره ها تابعی از مدت زمان حضور در سایت و تعداد ارسال هاست؛
مدت زمان حضور یعنی همون مجموع مدت زمان حضور که تو آمار فعالیت هَس؟ (منظورم اینه که به تاریخ عضویت بستگی نداره؟)
و اینکه هر چی مدت زمان حضور بیشتر باشه تأثیرش رو ستاره ها مثبته یا منفی؟