سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چت جدید چی شدا؟"-:
کی خواهیم دیدش؟
بزودی؟
طول میکشه؟
اندکی صبر ...
مسلما وقتی قولش رو دادیم به فکرش هستیم : ))
نسخه جدید اروچت رو قراره در صورتی که باگ نده استفاده کنیم.

آخرین ویرایش:
سایت از سایت سازمان سنجش موقع ثبت نام کند تر شده

حذف کاربر قدیمی چه فرقی به حال سایت و کاربران میکنه؟ یه یوزری یه گوشه افتاده کاری به کسی نداره. تازه ممکنه ارسال نداشته باشه ولی پیغام خصوصی داشته باشه.

ی طوری شده ک بنده مجبورم هر چند دقیقه یک بار لاگ این کنم(1)و این نوتفیک ای دی ام هم باز میاد(2)
(بی زحمت بگید داستان بخش اول چیه و پیامای مربوط ب بخش دوم رو نقل قول کنید ک ببینم چ باید بکنم:د)

چرا ح.ب دختر وپسرا برای من باز نمیشه؟

من نمیخوام ح.ب دخترونه برام بیاد.
هیچ محتوایی نداره.
چه کنم؟

راهي واسه اينكه اكانت رو ببندم وجود داره؟

اینکه پست‌های قدیمی توی جست‌وجو نمیاد درست میشه؟ هر وقت تونستین درستش کنین خیلی حیاتیه:)) با تشکر ^__^
در جستجو در قسمت پایینِ پایین روی "پست های قدیمی تر" کلیک کنید پست های قدیمی تر هم نمایش داده می شود.

پ.ن: البته الان نه! چون یه بازیابی اطلاعات باید بکنیم : دی

لزومش به اینه که وقتی چندتا تب باز کرده باشی و یکی چت باکس بهت پیام بده متوجه می‌شی که پیام داری :D
به هر حال مشکل از سایت نیست شما اگه اذیتی سر این قضیه چندتا راه حل وجود داره:
در IDM رو جاهایی که مشخص کردم کلیک کنی.
مشاهده پیوست 700
مشاهده پیوست 701
مشاهده پیوست 702
که خب همونطور که از عکس‌ها مشخصه با این کار آیکونی که ظاهر می‌شه خیلی کوچیک می‌شه.
و اگه باز این کمکت نمی‌کنه می‌تونی به جای کوچیک کردن ادامه رو طبق عکس‌های زیر بری و تنظیم کنی که فقط از یه سری سایت‌های خاص IDM برای دانلود خودشو به زحمت بندازه :D
مشاهده پیوست 703
مشاهده پیوست 704

سلام برای خودم یک بار هم این روش جواب داد که extention برنامه IDM رو دوباره نصب کنم.
1.JPG

2.JPG
#آن_چه_شما_خواسته_اید!
@dark shadow

داستان چیه که نمیتونم تمام ارسال های قبلیم رو ببینم؟

داستان چیه که نمیتونم تمام ارسال های قبلیم رو ببینم؟
داستان سروره : )) ارسال ها جایی نرفته فقط باید بازیابی کنیم که توی سرچ بیاد ... به زودی بازیابی رو انجام میدیم

Back
بالا