سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
الان دقیقا فایده دنبال کردن چیه؟:-"
حداقل قبلا تو خوراک خبری لایک ها و ارسال ها ی دنبال شده ها رو میشد دید

من چطور میتونم عکس بزارم نمی خوام با لینک بزارم می خوام عکس کامل رو سایت باشه مثل عکس هایی که کاربران عکس بچگی شون رو فرستادن ؟

من چطور میتونم عکس بزارم نمی خوام با لینک بزارم می خوام عکس کامل رو سایت باشه مثل عکس هایی که کاربران عکس بچگی شون رو فرستادن ؟
IMG_20190810_204300_607.jpg

سایت یه خورده کند شده ولی اگر به خاطر بخش تبلیغات هیچ عیب نداره تازه بیش ترش هم کنین تا بخشی از هزینه سایت در بیاد
(یه خورده عرض "آخرین پست ها" رو کم کنین بالا تر بیاد چون تو دید اول دیده نمی شه این جوری بیش تر پول نمی دن اگر بیاد بالا تر؟)

مشکل از مرورگر منه که وقتی از یه تب به تب دیگه میرم یا میرم به صفحه اصلی لاگ اوت میشه؟
وقتی میخوای لاگ این کنی و پسوردتو میزنی،گزینه ی مرا به خاطر بسپار رو هم میزنی؟

مشکل از مرورگر منه که وقتی از یه تب به تب دیگه میرم یا میرم به صفحه اصلی لاگ اوت میشه؟
در این مورد نمیدونم ولی باید بگم که مرورگرا متفاوتن مثلا من با کروم وارد حساب بشم وارد نمیشم اما با مرورگر سامسونگ وارد میشم ومشکلی هم ندارم

چت روم:-"

والا سرور و سایت و داستان های فنیش به قدری عذاب آور شده که دیگه حالی به ما نمونده. متاسفانه از کاربران مورد اعتماد هم کسی نیست بلد باشه یا بهش بسپاریم و ... من خودمم رو موبایلم چت رو ندارم.

والا سرور و سایت و داستان های فنیش به قدری عذاب آور شده که دیگه حالی به ما نمونده. متاسفانه از کاربران مورد اعتماد هم کسی نیست بلد باشه یا بهش بسپاریم و ... من خودمم رو موبایلم چت رو ندارم.
خب نظرتون چیه که یه لینک چتروم هم بزارین یه گوشه... مال سایت هس ولی توی سایت نیس
اینطوری دیگ لازم نی اینهمه هم زحمت بکشین
یدونه ازین چتروم فری ها مثل chatovod
توش یه چت بسازین لینکشو اوکی کنین تو صفحه سایت و تمام

این ستاره ها رو چجوری می گیرید؟:-/

Back
بالا