- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 5 تهران
- شهر
- فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- مدال المپیاد
- مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم...
دو تا ادبی، ی زیست...
- دانشگاه
- علومپزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- ژنتیک
چت باکسم کو؟!

نمیدونیم !چت باکسم کو؟!![]()
این مشکل رو بعضی انجمن ها دارند. راه حلش رو دقیق نمیدونم. احتمالا یک بار باید کل سیستم از صفر نصب بشه.اقا این انجمن سوالات و مشکلات بالا نمیاد!
ب این صورت ک تاپیکاش از تو ارسال ها باز میشن اما خود انجمن باز نمیشه
برای رسیدن به یه نتیجه، ده ها فرض باید مطرح و اثبات بشه که ارتباط دور یا نزدیکی به بحث دارن. این خودشون متوجه میشن، دایره گسترده ای داره. از نظر من همه چیز به بحث مربوطه به نوعی، از نظر تو نه. این مشکل ایجاد میکنه.معمولا اهداف هر تاپیک و سوالات و حیطه مورد بحث در پست آغازین مشخص میشه و کاربران هم معمولا خودشون متوجه میشن کدوم پستشون خارج از بحث و به نوعی اسپمه
اما موافقم
به مدیران انجمن پیشنهاد و گفته میشه که به جای بستن تاپیک و سکون بحث یک پست هدایت و راهنمایی کننده و در عین حال اخطاری در تاپیک مربوطه بدهند.
ندارهمدیر انجمن ورزش کیه؟
سیستم امکانش رو ندارهواسه قضیه دیسلایک به نظر من باید محدودیت گذاشت و البته خود لایک! مثلا تو هر ۲۴ ساعت هر کسی یه تعداد مشخصی بتونه لایک و دیسلایک بکنه، که البته تعداد لایک باید بیشتر از دیسلایک باشه، مثلا دو برابرش! مث قضیه لیمیت شدن توییتر!
قبلا بحثش شد و به این نتیجه رسیدیم که هیچ ربطی به سایت نداره و فایده خاصی هم نداره. یعنی ارتباطی به سایت نخواهد داشت.تو دیسکورد یه سرور بسازیم
من که در اداره کردن پایه ام
خوراک خبری چیهه؟هر کی بخواد میتونه محدود کنه پروفایلش رو "-:
ی مدت ک خوراک خبری نبود . خیلی ها خواستن برگرده
فعالیت کسایی ک فالو کردی رو بهت نشون میدهخوراک خبری چیهه؟
مرسی. چجوری میشه فعالش کرد؟ بلد نیستم؟فعالیت کسایی ک فالو کردی رو بهت نشون میده
فعالی نیس کمرسی. چجوری میشه فعالش کرد؟ بلد نیستم؟
عاهان بلد نبودم. مرسی:)فعالی نیس ک
اون بالا ک اسمتو زده روش کلیک کن ی تولبار میاد پایین
خوراک خبری یکی از گزینه هاشه
فکر کن منظورم رو متوجه نشدیدهر کی بخواد میتونه محدود کنه پروفایلش رو "-:
ی مدت ک خوراک خبری نبود . خیلی ها خواستن برگرده