سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چت باکسم کو؟!:|

اقا این انجمن سوالات و مشکلات بالا نمیاد!
ب این صورت ک تاپیکاش از تو ارسال ها باز میشن اما خود انجمن باز نمیشه

چت باکسم کو؟!:|
نمیدونیم !

اقا این انجمن سوالات و مشکلات بالا نمیاد!
ب این صورت ک تاپیکاش از تو ارسال ها باز میشن اما خود انجمن باز نمیشه
این مشکل رو بعضی انجمن ها دارند. راه حلش رو دقیق نمیدونم. احتمالا یک بار باید کل سیستم از صفر نصب بشه.

تو هر تاپیکی میگیم بحث بی ربط ممنوعه اما برای این مربوط یا نامربوط بودن هیچ معیاری تعریف نکردیم. همه ش رو واگذار کردیم به عهده تشخیص مدیر انجمن مربوطه که عموما همه چیزو بی ربط میدونن و سریع تاپیک رو میبندن.
شاید یکی از دلایل کم شدن میل بچه ها به فعالیت همین باشه. شاید یکی از بروز بحثای بی ربط هم همین سرکوب و بی نتیجه گذاشتن بحثای قبلیه.
اگه میشه برای این بی ربط یا با ربط بودن معیار تعریف کنید، یا به مدیرا بگین انقد سریع همه چیزو نبندن.

معمولا اهداف هر تاپیک و سوالات و حیطه مورد بحث در پست آغازین مشخص میشه و کاربران هم معمولا خودشون متوجه میشن کدوم پستشون خارج از بحث و به نوعی اسپمه
اما موافقم
به مدیران انجمن پیشنهاد و گفته میشه که به جای بستن تاپیک و سکون بحث یک پست هدایت و راهنمایی کننده و در عین حال اخطاری در تاپیک مربوطه بدهند.

به نظرتون چرا من فقط با وای فای میتونم وارد سایت بشم؟
دلیل خاصی داره عایا؟:-?

معمولا اهداف هر تاپیک و سوالات و حیطه مورد بحث در پست آغازین مشخص میشه و کاربران هم معمولا خودشون متوجه میشن کدوم پستشون خارج از بحث و به نوعی اسپمه
اما موافقم
به مدیران انجمن پیشنهاد و گفته میشه که به جای بستن تاپیک و سکون بحث یک پست هدایت و راهنمایی کننده و در عین حال اخطاری در تاپیک مربوطه بدهند.
برای رسیدن به یه نتیجه، ده ها فرض باید مطرح و اثبات بشه که ارتباط دور یا نزدیکی به بحث دارن. این خودشون متوجه میشن، دایره گسترده ای داره. از نظر من همه چیز به بحث مربوطه به نوعی، از نظر تو نه. این مشکل ایجاد میکنه.

یه مساله ای که جدیدا خیلی بهش توجه کردم، دیسلایک دادن حزبی یا بهتره بگم فله ایه. طرف سوال پرسیده نظرتون درباره خودسوزی دختر آبی چیه، بدون اینکه نظری بده یا قضاوتی کنه دیسلایک گرفته. تو بحثای اعتقادی و سیاسی فارغ از محتوای حرف، دیسلایک میدن. دیسلایک رو به گوینده میدن نه چیزی که گفته شده. دیسلایک متوالی خطا محسوب میشه اما برای این دیسلایک چیزی در نظر نگرفتین. برای اینم یه تدبیری بیاندیشین.

واسه قضیه دیسلایک به نظر من باید محدودیت گذاشت و البته خود لایک! مثلا تو هر ۲۴ ساعت هر کسی یه تعداد مشخصی بتونه لایک و دیسلایک بکنه، که البته تعداد لایک باید بیشتر از دیسلایک باشه، مثلا دو برابرش! مث قضیه لیمیت شدن توییتر!

واسه قضیه دیسلایک به نظر من باید محدودیت گذاشت و البته خود لایک! مثلا تو هر ۲۴ ساعت هر کسی یه تعداد مشخصی بتونه لایک و دیسلایک بکنه، که البته تعداد لایک باید بیشتر از دیسلایک باشه، مثلا دو برابرش! مث قضیه لیمیت شدن توییتر!
سیستم امکانش رو نداره

تو دیسکورد یه سرور بسازیم
من که در اداره کردن پایه ام
قبلا بحثش شد و به این نتیجه رسیدیم که هیچ ربطی به سایت نداره و فایده خاصی هم نداره. یعنی ارتباطی به سایت نخواهد داشت.

واسه قسمت خوراک خبری
اینکه میاد فلانی فلان پست رو لایک کرد و فلان پست رو دیسلایک کرد بردارید (یا حق انتخاب بذارید)
و بشه فقط ارسال ها رو دید

هر کی بخواد میتونه محدود کنه پروفایلش رو "-:
ی مدت ک خوراک خبری نبود . خیلی ها خواستن برگرده
فکر کن منظورم رو متوجه نشدید
من میگم خوراک خبری باشه ولی فقط ارسال های کسایی که دنبال میکنیم رو نشون بده نه لایک ها و دیسلایک هاشون
تا دنبال کردن به یه دردی بخوره

Back
بالا