آخرین حضورش رو چک کن میفهمی پیامتو دیده یا نه.امکانش هست وقتی به یکی پیام میدیم و سین کرد دوتا تیک بخوره.
پررنگ تر شد.@حمیده راست میگه تفاوت رنگ تاپیکای خونده شده و خونده نشده رو بیشتر کنین. مخصوصا با پی سی اصلا هیچی معلوم نیس باید شانسی تاپیکارو باز کنیم/:
وقت اینکارارو دیگه نداریمدارک مودشو هم یکم low contrast ترش کنید
چیه این؟!
سیاهو مثلا بکنید خاکستری پررنگ
رنگا رو به هم نزدیک تر کنید
مجددا وقت نداریم در این حدابی حالت عادی رو هم کم کنید .... همه جاش ابیه در تن های مختلف ....
اینجا درآمدی نداره که خرج کنیمSSl برای سایت بخرید.یه سالش 230 هزارتومنه.
هی مرورگرم بهم پیام میده ممکنه پسوردتون دزدیده بشه.
بلهسایت با زنفورو درست شده؟
تو لیست ارسال ها نیستند یا کلا نیستند؟ تازه یعنی کی؟الان داشتم ارسال هام رو نگاه میکردم ک دیدم چند تا از ح.ب هام-همین تازه ها-نیستن
برمیگردن؟
ظاهرانیست ولی باطنا هست ینی تو لیست نمیاد اما تو خود ح. ب. هستالان داشتم ارسال هام رو نگاه میکردم ک دیدم چند تا از ح.ب هام-همین تازه ها-نیستن
برمیگردن؟
تو ارسال ها نبودن ولی فک کنم تو تاپیک دستی بگردم باشهتو لیست ارسال ها نیستند یا کلا نیستند؟ تازه یعنی کی؟
رایگان؟ مگه خاله بازیه؟ حتی هاست پولی هم نیست. سرور مجازیه.سایت از هاست کدوم شرکت استفاده میکنه؟
از هاست رایگان استفاده میکنه؟
در کل یکم کندتر شده سرور ولی نه در حد اذیت کننده. احتمالا موقتی بوده مشکلت.سایت فقط برای من کند شده؟من به سختی به صفحات فروم دسترسی دارم
ممکنه توی لیست ارسال ها بعضی از ارسال ها نباشن. تو تاپیک بگرد.تو ارسال ها نبودن ولی فک کنم تو تاپیک دستی بگردم باشه
تازه در حد همین هفته ی گذشته
سلام، من پارسال عضو سایت شدم ... نمیدونم چطور باید فعالیت کرد ممنون میشم راهنمایی کنینهر سوال یا مشکلی که حین فعالیت در سایت و فروم دارید رو میتونید اینجا مطرح کنید تا پاسخ داده بشه.
Ctrl+F5 بزنیدچت باکس کو؟
در بحث هایی که علاقه دارید مشارکت کنید. نظر بدید. مطالب سایت رو بخونید و ...سلام، من پارسال عضو سایت شدم ... نمیدونم چطور باید فعالیت کرد ممنون میشم راهنمایی کنین
احتمالا تو تنظیمات عمومی گزینه پیگیری خودکار فعال بوده.من بعضی تاپیکا رو نه توشون پست دادم نه گزینه پیگیری رو زدم. ولی در حالت پیگیری هستن برام. چرا؟
دقیقا کدوم گزینه میشه؟احتمالا تو تنظیمات عمومی گزینه پیگیری خودکار فعال بوده.
اشتراک و پیگیری محتواهایی که ایجاد کردیددقیقا کدوم گزینه میشه؟
و این پیگیری خودکار چه موقع فعال میشه غیر از پست دادن؟
عاقا تازه ها بخورن تو فرق سرمالان داشتم ارسال هام رو نگاه میکردم ک دیدم چند تا از ح.ب هام-همین تازه ها-نیستن
برمیگردن؟
ببین ارسال هات سر جاشن ولی خب تو اون لیست نمیادعاقا تازه ها بخورن تو فرق سرم
قدیمیا هم نیستن!
مثلن تو ارسالام ده صفه اول ک تموم میشه،از ده صفه ی دوم به بعد،هیچ ح.ب ای نیست
احتمالش هست ک درست بشه؟ببین ارسال هات سر جاشن ولی خب تو اون لیست نمیاد
نه به این زودی هااحتمالش هست ک درست بشه؟