- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
نهسلام
راهی برای دسترسی به پ.خ هایی که قبلا حذف کردیم هست ؟
نهسلام
راهی برای دسترسی به پ.خ هایی که قبلا حذف کردیم هست ؟

تو قسمت تنظیمات عمومی، قسمت دریافت اطلاعیه زمانی که... ، ببین تیک گزینه تگ شدن فعال باشهقدیما اگه تگ میشدیم، نوتیف میومد. الان هم میاد ؟؟؟ من تگ شدم ولی نیومد.

تو قسمت تنظیمات عمومی، قسمت دریافت اطلاعیه زمانی که... ، ببین تیک گزینه تگ شدن فعال باشه
ممکنه به دلایلی نیاد. خیلی مطمئن نیستم ولی مثلا ممکنه تگ بعد از ویرایش پست اضافه شده باشه که نیاد.قدیما اگه تگ میشدیم، نوتیف میومد. الان هم میاد ؟؟؟ من تگ شدم ولی نیومد.
ارسال ها سر جاشونن ولی سرچ برای ارسال های قدیمی کار نمیکنه. متاسفانه فعلا قرار نیست درست بشه. درست شدنش ملزم به بازسازی سیستم سرچه که کار سنگینیه و ممکنه سرور رو بخوابونه واسه همین تو اولویت نیست.من نمیتونم ارسالهای ح.ب قدیمیم رو پیدا کنم. تو پروفایلم نیستن و با سرچ هم هیچکدوم پیدا نمیشن.

منم مشکل دارمبا سلام.
چرا گاهی واسه من نوتیف نمیاد؟
مثلن پست حرف بزن میذارم هیچ نوتیفی نمیاد اما تو قسمت نوتیفا برم هست.
یا مثلن یکی تو بانگم پیام گذاشته بود ولی نوتیفش نیومده بود.
گاهی نوتیف میاد، گاهی نمیاد![]()
چون ایمیل های سایت توی یاهو بلاک شده و اینجوری هرکسی با یاهو عضو بشه نمیتونه ایمیل عضویت دریافت بکنه.چرا سایت بی در و پیکر شده ؟
قبلا تائیدیه ایمیل می خواستین حداقل ...
احتمالا خیلی طولانی نبود قطعیش. پیش میاد.دلمون خوش بود به اینکه سایت ارور نمیده که امروز دل خوشیام به پشم تبدیل شد:
![]()
نه آخه خیلی وقتا زیاد هم نیست اما اینطور میشهنوتیفهاتون چندتاست وقتی اینجوری میشه؟
وقتی تعداد نوتیف ها زیاد باشه همهش رو نشون نمیده تو منو. باید برید تو صفحهش.

اگر با کامپیوتر میای سایت روی دکمه لایک یه ثانیه نگه داری دیسلایک هم نشون میدهمن هم یه سوالی دارم
چطوری میشه دیسلایک داد؟