سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سایت مدیا از آپارات رو پوشش نمیده یا برای من خرابه؟

از کجا باید لیست کسایی که دنبالمون میکنن رو ببینیم ؟ بعد از بروز رسانی و تغییر سایت هرچی میگردم پیدا نمیکنم ...

اطلاعات شخصی
توی قسمت حریم خصوصی فقط کسایی که من دنبالشون میکنم رو نشون میده نه کسایی که منو دنبال میکن ....
یادمه قبلا یه بخشی هم بود که تعداد لایکها یا دیس لایکهایی که به بقیه دادی رو نشون میداد ... اون چطور ؟

توی قسمت حریم خصوصی فقط کسایی که من دنبالشون میکنم رو نشون میده نه کسایی که منو دنبال میکن ....
حریم خصوصی نه. همون صفحه اصلی پروفایلت یعنی اینجا ، توی قسمت اطلاعات شخصی (اونجا که اسم مدرسه و شهر و .. نوشته) اون پایین

سلام
من یک پیشنهاد دارم.
میشه لطفا تو اخبار سایت (همینا که این بالاس) و بالای حرف بزن بچه‌ها رو به باشگاه کتابخوانی دعوت کنید؟

،
سلام بزرگوار خوبیعاقا اگه یکی مزاحم میشه تو پ خ چجوری بلاک شه ، اخه ایگنور که میشه باز پیاماش میاد ،راه حلی نداره؟؟

سلام بزرگوار خوبیعاقا اگه یکی مزاحم میشه تو پ خ چجوری بلاک شه ، اخه ایگنور که میشه باز پیاماش میاد ،راه حلی نداره؟؟
وارد صفحه ی پ.خ مورد نظرت که شدی بالای صفحه "حذف " رو کلیک کن بعد گزینه ی نادیده گرفتن پیام های بعدی رو انتخاب کن و پ.خ رو حذف کن

قبلا درباره ی سایت نوشته بودیم "انجمن گفتگوی دانش آموزان و فارغ التحصیلان سمپاد" که الان نیست ، نظرتون چیه بکنیمش انجمن مجازی دانش آموزان و فارغ التحصیلان سمپاد
نمی دونم چرا همیشه به چیزای غیر مهم توجه می کنم :-"

چون فیلد جنسیت رو پر نکرده بودم ، نمیتونم عضو انجمن دخترونه بشم؟
راستی چجوری الان پرش کنم؟ :-?

@Admin2
چرا وقتی وارد چتروم میشی،دیگه نمیشه ازش خارج شد؟ یا نمیشه نوار چت رو بست؟

قبلا درباره ی سایت نوشته بودیم "انجمن گفتگوی دانش آموزان و فارغ التحصیلان سمپاد" که الان نیست ، نظرتون چیه بکنیمش انجمن مجازی دانش آموزان و فارغ التحصیلان سمپاد
نمی دونم چرا همیشه به چیزای غیر مهم توجه می کنم :-"
بیخیال بابا :))

چون فیلد جنسیت رو پر نکرده بودم ، نمیتونم عضو انجمن دخترونه بشم؟
راستی چجوری الان پرش کنم؟ :-?
واست درستش کردم.

@Admin2
چرا وقتی وارد چتروم میشی،دیگه نمیشه ازش خارج شد؟ یا نمیشه نوار چت رو بست؟
چت کلا سرتاسر مشکله ولی خب فعلا درست بشو نیست واسه همین یا باید همینو تحمل کنید یا کلا چت حذف بشه

@Admin2
چرا من نمیتونم به انجمن های دخترونه دسترسی پیدا کنم؟؟ الان سایت رو که آپدیت کردین چجوری باید درستش کنم وقتی تو تنظیمات حساب کاربریش نیست؟؟

میشع لطفن اکانت منو پاک کنین مرسی

پیام های چت باکس ب دستمون نمیرسن
چ کنیم؟

Back
بالا