- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- شهربابک
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
سایت مدیا از آپارات رو پوشش نمیده یا برای من خرابه؟
سایت مدیا از آپارات رو پوشش نمیده یا برای من خرابه؟
اطلاعات شخصیاز کجا باید لیست کسایی که دنبالمون میکنن رو ببینیم ؟ بعد از بروز رسانی و تغییر سایت هرچی میگردم پیدا نمیکنم ...
توی قسمت حریم خصوصی فقط کسایی که من دنبالشون میکنم رو نشون میده نه کسایی که منو دنبال میکن ....اطلاعات شخصی
حریم خصوصی نه. همون صفحه اصلی پروفایلت یعنی اینجا ، توی قسمت اطلاعات شخصی (اونجا که اسم مدرسه و شهر و .. نوشته) اون پایینتوی قسمت حریم خصوصی فقط کسایی که من دنبالشون میکنم رو نشون میده نه کسایی که منو دنبال میکن ....
مرسی :)حریم خصوصی نه. همون صفحه اصلی پروفایلت یعنی اینجا ، توی قسمت اطلاعات شخصی (اونجا که اسم مدرسه و شهر و .. نوشته) اون پایین
گذاشتمسلام
من یک پیشنهاد دارم.
میشه لطفا تو اخبار سایت (همینا که این بالاس) و بالای حرف بزن بچهها رو به باشگاه کتابخوانی دعوت کنید؟
وارد صفحه ی پ.خ مورد نظرت که شدی بالای صفحه "حذف " رو کلیک کن بعد گزینه ی نادیده گرفتن پیام های بعدی رو انتخاب کن و پ.خ رو حذف کنسلام بزرگوار خوبیعاقا اگه یکی مزاحم میشه تو پ خ چجوری بلاک شه ، اخه ایگنور که میشه باز پیاماش میاد ،راه حلی نداره؟؟
بیخیال باباقبلا درباره ی سایت نوشته بودیم "انجمن گفتگوی دانش آموزان و فارغ التحصیلان سمپاد" که الان نیست ، نظرتون چیه بکنیمش انجمن مجازی دانش آموزان و فارغ التحصیلان سمپاد
نمی دونم چرا همیشه به چیزای غیر مهم توجه می کنم
واست درستش کردم.چون فیلد جنسیت رو پر نکرده بودم ، نمیتونم عضو انجمن دخترونه بشم؟
راستی چجوری الان پرش کنم؟
چت کلا سرتاسر مشکله ولی خب فعلا درست بشو نیست واسه همین یا باید همینو تحمل کنید یا کلا چت حذف بشه@Admin2
چرا وقتی وارد چتروم میشی،دیگه نمیشه ازش خارج شد؟ یا نمیشه نوار چت رو بست؟