• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سؤالات و مشکلات

بذار توی تگ
[lt*r]
[r*tl]
تا درست نمایش داده‌شه.

توضیح: اون ستاره‌ها رو از تگ ـا بردار. اونُ گذاشتم که کد بمونه.

• لایک
امتیازات: N.M

آیا امکان این هست که تو یه نظرسنجی چند تا سوال داشته باشیم؟ یعنی مثلا یه نظرسنجی جدید ایجاد کنیم بعد توش اینطوری بپرسه سوال 1، سوال 2 و ..... برای هرکدوم هم گزینه های خاص خودشو بذاریم و اونو بعنوان تاپیک قرار بدیم. افرادی هم که تو نظرسنجی شرکت کردن اگه تمایلی نداشته باشن که نظر بدن بتونن نتایج همه سوالارو ببینن. واقعا میشه؟

به نقل از عقل کل :
آیا امکان این هست که تو یه نظرسنجی چند تا سوال داشته باشیم؟ یعنی مثلا یه نظرسنجی جدید ایجاد کنیم بعد توش اینطوری بپرسه سوال 1، سوال 2 و ..... برای هرکدوم هم گزینه های خاص خودشو بذاریم و اونو بعنوان تاپیک قرار بدیم. افرادی هم که تو نظرسنجی شرکت کردن اگه تمایلی نداشته باشن که نظر بدن بتونن نتایج همه سوالارو ببینن. واقعا میشه؟

فکر نمیکنم همچین امکانی تو سایت باشه !
یعنی تا الان که نبوده!

اون قسمت آخرین ارسال ها ، حذف شده چرا؟

به نقل از غَـزالـه :
اون قسمت آخرین ارسال ها ، حذف شده چرا؟

به قسمت آخرین ها که آخرین پست هاست و ارسال ها که همون ارسال های خودمونه تقسیم شده ;D

اینجا رو ببین

من یه چیز بگم :

عاغا نمیگین خُب آدم دستش میخوره ؛ بانگشُ یهو حذف میکنه بعد اون همه نظر و خاطره و اینا پاک میشن ؟ :)) هیچ امکانی وجود نداره که یک سئوالی هم بکنه که آیا مایل به حذف بانگ خود هستید یا خیر ؟ :دی

ببخشید من یادمه اون موقعا که ما معاون بودیم بهمون میگفتن به مدیرا بگیم (و خودمونم رعایت کنیم) که هی پست ملتو ویرایش نکنیم توش جواب به اون پست بنویسیم...
بعد الان چنتا انجمن هست که من بیشتر سر میزنم مدیران محترم و محترمه قریب به 60 % از پست ها رو ویرایش کردن و توش رسماً پاسخ به پست دادن ;D میخواستم بدونم ارزش گذاری در این مورد عوض شده آیا؟ ;D

این قسمت "نخوانده ها" کلن سیستم ـش فرق کرده یا فقط من مشکل دارم باهاش ؟! :-?

به نقل از .mary. :
این قسمت "نخوانده ها" کلن سیستم ـش فرق کرده یا فقط من مشکل دارم باهاش ؟! :-?

هیچ فرقی نکرده :-?

Back
بالا