سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اسکرین شات بده. ما تست کردیم رو کروم گوشی مشکلی نبود.
Screenshot_20220319_141827.jpg

نمی‌تونم از ایموجی‌هایی که کد‌شون یادم رفته استفاده کنم:-<
خب دلم براشون تنگ شده:-<
نمیشه یه فیلد هم به یاهو مسنجرا بدین زیاد جا نمی‌گیره

اون پایین هی می‌زد اجازه بده هشدار بدیم بهت منم اجازه دادم ولی از مرورگر بستمشون. اونا برای چتن؟ چه‌جوری دوباره بازشون کنم؟

سلام
ببخشید چرا چت های پی وی بعد پاک کردن مکالمه پاک نمیشن؟

سایت چرا انقدر کند هست؟

نمی‌تونم از ایموجی‌هایی که کد‌شون یادم رفته استفاده کنم:-<
خب دلم براشون تنگ شده:-<
نمیشه یه فیلد هم به یاهو مسنجرا بدین زیاد جا نمی‌گیره
جمع شدن دیگه. فقط فعال موندن که تو پست های قدیمی دیده بشن.

اون پایین هی می‌زد اجازه بده هشدار بدیم بهت منم اجازه دادم ولی از مرورگر بستمشون. اونا برای چتن؟ چه‌جوری دوباره بازشون کنم؟
تو تنظیمات اکانت هست

سلام
ببخشید چرا چت های پی وی بعد پاک کردن مکالمه پاک نمیشن؟
چون دوطرفه هستند. فقط پقتی کامل پاک میشه که طرف مقابلم پاک کنه.

کاربر @Sampadi87 بانگش رو طوری کرده که قابل رویته ولی نمیشه بهش پیام داد، واقعیه یا باگه؟ چطوری؟

شاید احمقانه باشه ، ولی میخواستم بدونم سایت هر چند وقت یا چجوری بکاپ میگیره و تا چند وقت نگهشون میداره؟

شاید احمقانه باشه ، ولی میخواستم بدونم سایت هر چند وقت یا چجوری بکاپ میگیره و تا چند وقت نگهشون میداره؟
هر ۲۴ ساعت یه بکاپ میگیره و تا حدود ۲۰ روز نگهداری میشن.

سلام. من بعضی وقتا که میام تو سایت نمیتونم جز لایک ری دکشن دیگه ای بدم یا مثلا وقتی رو پروفایلم میارم به جای اون صفحه کوچیک، یه صفحه بزرگ میاد که توش حساب شما و . . . اینا هست و باید هی سایتو ببندم دوباره باز کنم تا مشکلش حل بشه...راه حل دیگه ای داره این موضوع؟

سلام. من بعضی وقتا که میام تو سایت نمیتونم جز لایک ری دکشن دیگه ای بدم یا مثلا وقتی رو پروفایلم میارم به جای اون صفحه کوچیک، یه صفحه بزرگ میاد که توش حساب شما و . . . اینا هست و باید هی سایتو ببندم دوباره باز کنم تا مشکلش حل بشه...راه حل دیگه ای داره این موضوع؟
توی اون مواقع نتت ضعیفه فقط، صبر کن تا سایت کامل بارگذاری بشه

چرا بعضی وقتها برای ری اکشن دادن یه صفحه باز میشه که باید حتما confirm کنم؟ بعد که از این صفحه میام بیرون هم میبینم ری اکشنم ثبت نشده :‌/

• لایک
امتیازات: ROSEE
چرا بعضی وقتها برای ری اکشن دادن یه صفحه باز میشه که باید حتما confirm کنم؟ بعد که از این صفحه میام بیرون هم میبینم ری اکشنم ثبت نشده :‌/
چون قبل از اینکه سایت کاملا لود بشه ری اکت کردی وچون لود صفحه اول کامل نشده یه صفحه جدید لود میکنه
واینکه ثبت نمیشه هم احتمالا بخاطر اینه که اون صفحه جدید رفرش نمیشه و صفحه ای نمایش داده میشه که قبل ری اکتتون لود میشده؟

پیام‌های چت باکس تا چند روز باقی می‌مونن؟ چه بلایی سر پیام‌هایی که ارسال شدن و در طی این مدت دیده نشدن میاد :-‌؟
پیغام دیده نشده تا ۴ هفته. پیغام خونده شده تا ۲ هفته اینا. بعدش پاک میشن.

امکان حذف اکانت فعلی و ساخت اکانت جدید با همین هویت فعلی وجود داره؟

Back
بالا