سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بعصضی وقتا با فیلتر شکن اوکیه بعضی وقتا بدون فیلتر شکن.
راز اون ماجرای لود نشدن سایت رو پیدا کردم. سایت از سرویس کلاودفلیر استفاده میکنه و فیلترینگ داشت یواشکی کلاودفلیر رو انگولک میکرد. جدیدا هم که از کلاودفلیر واسه فیلترشکن استفاده میکنن انگولکشون علنی تر شده!

سلام. چند روزه تعداد نوتیف ها به صورت n+۲ نشون داده میشه، راهی واسه درست کردنش هس؟ چرا اینجوری شده؟!
بزن نمایش همه نوتیف ها. دکمه خوانده‌شده رو بزن همه رو یک بار mark as read بکنه درست میشه.

سایت گاها با وجود نت ۴ جی باز نمیشه

این مشکل که سایت با اینترنت وای‌فای بدون فیلترشکن باز نمیشه و یا باید از فیلترشکن استفاده کنم یا از اینترنت همراه اول از نظر شما تا کی ادامه‌دار خواهد بود؟ اصلا قابل حل هست؟

میشه لطفاً کاربری که در پروفایل من داره چرت می‌گه رو کاری کنید که دیگه در پروفایل من رویت نشه؟

سلام وقتی متن طولانی میشه دیگه آپلود نمیشه

• لایک
امتیازات: ROSEE
یک مشکل دیگه عکس پروفایل آپلود نمیشه(سایز عکس رو چک کردم با دستگاه های مختلف هم امتحان کردم اما فایده نداشت)

نوتیف های جدید کلا برام نمیاد.
فقط ی دو تا نوتیف میزنه هست وقتی تازه وارد شدم بعد میپره

بعدا نوشت:درست شده

سلام
برای اواتار نمی تونم عکس بزارم
چند بار هم امتحان کردم نشد🙃🙃🙃

با ایرانسل هم کلا بالا نمیاد قالب سایت.

• لایک
سایت چندساله که روی کلاودفلیر هست. سر فیلترینگ اخیر، ملت از کلاودفلیر برای فیلترشکن استفاده میکنند و همین باعث میشه که کلاودفلیر مختل بشه و سایت یه جاهایی لود نشه.

• لایک
@Farariam
از وقتی اومده تو سایت فقط داره دیس لایک میده..
گفتم اطلاع داشته باشین..

تو موبایل چت نشون میده پیام دارم ولی وقتی صفحه رو باز میکنم مشخص نیست از طرف کیه

تو موبایل چت نشون میده پیام دارم ولی وقتی صفحه رو باز میکنم مشخص نیست از طرف کیه
دقیقا منم همین مشکلو دارم
رفع اسپم:
میخوام عکس پروفایل بذارم نمیشه ، چیکار کنم ؟ ، به خاطر سایز عکسه؟

راه حلی ندارین واسه اینکه با نت ایرانسل و بدون وی پی ان سایت راحت بالا بیاد ؟
واقعا گیر داره پیاما هر 5 دقیقه میره میاد با ایرانسل

من با ایرانسلم و بدون وی پی ان باز میکنم
یکم کنده ولی بدک نیست

میخوام عکس پروفایل بذارم نمیشه ، چیکار کنم ؟ ، به خاطر سایز عکسه؟
احتمالا به خاطر سایزشه. من گذاشتم و اوکی بود. با عکس کوچک تر تست کن.

اینو نمیدونم چطور میشه حل کرد

والا مشکل جدی هست. آی پی خود سرور فیلتر شده. کلاودفلیر هم اختلال داره. اگر کلاوفلیر رو بردارم میره روی آی پی که اونم فیلتر هست. برای حل مشکل کل سرور باید جابجا بشه که خیلی ماجرای پیچیده ای میشه.

خب متاسفانه مجبور شدم سایت رو بیارم روی ابراروان. البته سرور خارج از کشوره ولی CDN از کلاودفلیر به ابراروان تغییر کرد تا مشکل فیلترینگ تا حدودی حل بشه.

سی‌دی‌ان به نوعی یک واسطه هست که باعث میشه سرعت لود سایت‌ها بالا بره. اطلاعات سایت همچنان روی سرور خارج از کشور ذخیره میشن.

Back
بالا