- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1415
تو موبایل چت نشون میده پیام دارم ولی وقتی صفحه رو باز میکنم مشخص نیست از طرف کیه
دقیقا منم همین مشکلو دارمتو موبایل چت نشون میده پیام دارم ولی وقتی صفحه رو باز میکنم مشخص نیست از طرف کیه
احتمالا خود چت مشکل داره..تو موبایل چت نشون میده پیام دارم ولی وقتی صفحه رو باز میکنم مشخص نیست از طرف کیه

من با ایرانسلم و بدون وی پی ان باز میکنمراه حلی ندارین واسه اینکه با نت ایرانسل و بدون وی پی ان سایت راحت بالا بیاد ؟
واقعا گیر داره پیاما هر 5 دقیقه میره میاد با ایرانسل
احتمالا به خاطر سایزشه. من گذاشتم و اوکی بود. با عکس کوچک تر تست کن.میخوام عکس پروفایل بذارم نمیشه ، چیکار کنم ؟ ، به خاطر سایز عکسه؟
اینو نمیدونم چطور میشه حل کردتو موبایل چت نشون میده پیام دارم ولی وقتی صفحه رو باز میکنم مشخص نیست از طرف کیه
والا مشکل جدی هست. آی پی خود سرور فیلتر شده. کلاودفلیر هم اختلال داره. اگر کلاوفلیر رو بردارم میره روی آی پی که اونم فیلتر هست. برای حل مشکل کل سرور باید جابجا بشه که خیلی ماجرای پیچیده ای میشه.راه حلی ندارین واسه اینکه با نت ایرانسل و بدون وی پی ان سایت راحت بالا بیاد ؟
واقعا گیر داره پیاما هر 5 دقیقه میره میاد با ایرانسل
کی کجا روی چه اینترنتی اینو نشون داد؟
همین یه ساعت پیشکی کجا روی چه اینترنتی اینو نشون داد؟
عجبا. با همین اینترنت ها واسه ما درست نشون میده. مسخره شده واقعا.برای من با اینترنت مخابرات و همراه اول اینو نشون میده :M
cache مرورگر رو پاک کن.من از وقتی سایت بروز شده چت باکس ندارم کلا):

برای منم با اینترنت مخابرات و کروم هم نشون داد ولی ریفرش کردم درست شد :)کی کجا روی چه اینترنتی اینو نشون داد؟

اینم هست شاید. بچه ها ساعت سیستمتون درسته؟همش زیر سر این ساعتاست
برای منم اینو نشون داد چند دقیقه پیش
درست شد برای من:)الان یه تغییری دادم. مجدد چک کنید ببینید مشکل حل شده یا نه.
اون بالا آدرس سایت رو هم دقت کنید. حتما https باشه و حتما با www.