سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات

@ خاتان‏شاتان! :

یک بار صفحه رو رفرش کن ، بعد دوباره متن رو کپی/پیست کن ، شاید هم متنت بمونه !

مشکل اینطوری رفع میشه ! :)

آخه اصولا نباید این مشکل برای شما پیش بیاد. من هیچ ایده ای ندارم که چرا این اتفاق میافته و تنها پیشنهادی که میتونم بدم رفرش و این حرفاست ...

من فکر میکنم مشکل از مرورگرتون باشه آخه قبلا با یه ورژن اپرا که میومدم خیلی قبلا بعد اینجوری میشد.

به نقل از Mohammadreza128 :
من فکر میکنم مشکل از مرورگرتون باشه آخه قبلا با یه ورژن اپرا که میومدم خیلی قبلا بعد اینجوری میشد.
ربطی به مرورگر نداشته و یک مشکل سیستمی هست ! :)

من بعضی اوقات با گوشی که میومدم اینطوری میشد!دوباره باید متنمو کپی میکردم تا درست میشد! :-?

با ریفرشُ اینام درس نشد....
یه راهی بدین تو روخدا الان تو یه انجمن دیگم همین اتفاق افتاد.....

به نقل از خاتان‏شاتان! :
با ریفرشُ اینام درس نشد....
یه راهی بدین تو روخدا الان تو یه انجمن دیگم همین اتفاق افتاد.....
متن را پاک کرده ، صفحه را رفرش کرده و دوباره متن را کپی کنید
اگر نشد ، تب را بسته و یک تب جدید برای پاسخ ایجاد کنید :)
به نقل از infernal :
يه مرورگرِ ديگه … فاير فاكس ترجيحاً … يا كروم … من خودم الآن aurora استفاده ميكنم به شدّت راضيم … احتمالاً درست ميشه مرورگرُ عوض كنين …
تو که با آیپد میای نا قلا :-"

ترجیحا از مرورگر سافاری استفاده کنید ! :)

مرورگر عوض شد، تب باز و بسته شد، ریفرش شد، ولی وضع عوض نشد.

من گاهی وقتی که آن میشم اسم چنتا از دوستامو می بینم که آنن.بعد که بهشون میگم آنین میگن نه و نیم ساعت پیش آن بودیم.این یعنی چی؟چرا اینجوری میشه؟

به نقل از El.NRL :
من گاهی وقتی که آن میشم اسم چنتا از دوستامو می بینم که آنن.بعد که بهشون میگم آنین میگن نه و نیم ساعت پیش آن بودیم.این یعنی چی؟چرا اینجوری میشه؟
اگر كسي در ١٨٠ دقيقه گذشته فعاليتي كرده باشه آنلاين نشون داده ميشه ، هر چند الان تو سايت نباشه ;)

اصولا پیشنهاد میشه بجای اینکه به اون چراغ آنلاین توجه کنید در پروفایل شخص مورد نظر به زمان آخرین فعالیت توجه کنید که دقیقا ساعت و دقیقه رو زده

زياد داره ديده ميشه باز اين ارور :-s
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@sampadia.comand inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be availablein the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at www.sampadia.comPort 80
پ.ن : من خودم وبمسترم ميدونم يعني چي ، صرفا جهت اطلاع گفتم :-"

تو اخبار فارسيُ استاندارد بنويسين لااقل! :-??
يه بار پ.خ دادم، اون عدد يكُ نسترنگار درست كردن الان دوباره...

" ما به نمایشگاه کتاب می‌رویم عزم همراهی که راست؟ "

این نباید " است " باشه ؟

به نقل از مهراد :
" ما به نمایشگاه کتاب می‌رویم عزم همراهی که راست؟ "

این نباید " است " باشه ؟
نه، "كه راست" مخففِ "كه را است"ـه :-"
ولي انصافاً يه جوريه :-""""

ما به نمایشگاه کتاب می‌رویم عزم همراهی که راست؟

یا شیخ! اندر احوالاتِ ادبیاتِ باکس اخبار، مُریدانِ حقیر از عجب جامه ها دریده اند! ما نیز از خلّاقیت روزافزون این ایّام، انگشت به دهانیم... :د

امضا
جمعی از مُریدان

بهتر نیست نوشته های داخل باکس اخبار 1 مقدار سنگین تر باشن؟ ضمن اینکه جدیداً خیلی شلوغ شده این اخبار سایت!

من قبلا هم توی انجمن مدیران گفتم ، به نظرم یه جوریه تاپیک های خوب رو توی اخبار معرفی کنید . آدم از اخبار انتظار تازه های سایت رو داره ، نه هر تاپیک خوبی رو . مثلا میزگرد و مسابقات و کتاب خوانی ها و اینا ، خوبه .
کلا هم خوبه معرفی تاپیک های ِ مفیدا . اما به نظرم توی " اخبار" یه جوریه . بعدم شلوغ میشه

همگي مشتاقيم بدونيم چي شد تو اين ٤ ساعت ؟ 8-^

به نقل از جواد باهوش ™ :
امار سایت پرید+یه قسمت پیغام خصوصی اومد اون پایین+تعداد کاربران و ارسال ها و موضوعات هم اون بالا به صورت ریز اومد ;D

به نقل از جواد باهوش ™ :
بنده داخل چت هم به شما توضیح دادم!
ببینید دوستان، با توجه به تعداد اعضا و فعالیت اعضا داخل فروم، حجم درخواست‌هایی که به سرور sql فرستاده می‌شه خیلی زیاد می‌شه. فرض کنید هر نفر مثلا تعدادی درخواست به sql server می‌فرسته. حالا فرض کنید همزمان مثلا ۱۰۰ نفر اینکارو بکنن.
و خب سرور برای ما محدودیت تعداد درخواست گذاشته!

در حال حاضر برای حل این مشکل، مجبور شدیم یه سری چیزا از جمله "اعضای فعال در بحث" رو غیرفعال کنیم که البته این‌ها راه حل دائمی نیست.
راه حل دائمی خرید سرور و یا خرید محدودیت بیشتر هستش که داخل فکرش هستیم.

اینها چیزایی بود که تو این ۴ ساعت رخ داد و بابت مسدودیت سایت عذرخواهی می‌کنیم.

Back
بالا