ربطی به مرورگر نداشته و یک مشکل سیستمی هست ! :)به نقل از Mohammadreza128 :من فکر میکنم مشکل از مرورگرتون باشه آخه قبلا با یه ورژن اپرا که میومدم خیلی قبلا بعد اینجوری میشد.
متن را پاک کرده ، صفحه را رفرش کرده و دوباره متن را کپی کنیدبه نقل از خاتانشاتان! :با ریفرشُ اینام درس نشد....
یه راهی بدین تو روخدا الان تو یه انجمن دیگم همین اتفاق افتاد.....
تو که با آیپد میای نا قلابه نقل از infernal :يه مرورگرِ ديگه … فاير فاكس ترجيحاً … يا كروم … من خودم الآن aurora استفاده ميكنم به شدّت راضيم … احتمالاً درست ميشه مرورگرُ عوض كنين …
اگر كسي در ١٨٠ دقيقه گذشته فعاليتي كرده باشه آنلاين نشون داده ميشه ، هر چند الان تو سايت نباشهبه نقل از El.NRL :من گاهی وقتی که آن میشم اسم چنتا از دوستامو می بینم که آنن.بعد که بهشون میگم آنین میگن نه و نیم ساعت پیش آن بودیم.این یعنی چی؟چرا اینجوری میشه؟
پ.ن : من خودم وبمسترم ميدونم يعني چي ، صرفا جهت اطلاع گفتمInternal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@sampadia.comand inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be availablein the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at www.sampadia.comPort 80
نه، "كه راست" مخففِ "كه را است"ـهبه نقل از مهراد :" ما به نمایشگاه کتاب میرویم عزم همراهی که راست؟ "
این نباید " است " باشه ؟
ما به نمایشگاه کتاب میرویم عزم همراهی که راست؟
امار سایت پرید+یه قسمت پیغام خصوصی اومد اون پایین+تعداد کاربران و ارسال ها و موضوعات هم اون بالا به صورت ریز اومدبه نقل از جواد باهوش ™ :همگي مشتاقيم بدونيم چي شد تو اين ٤ ساعت ؟
بنده داخل چت هم به شما توضیح دادم!به نقل از جواد باهوش ™ :همگي مشتاقيم بدونيم چي شد تو اين ٤ ساعت ؟