سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران
پاسخ : سوالات و مشکلات

بچه ها توروخدا بس کنین!
من این دوتا رو میشناسم!میدونم که لیاقت مدیر شدنو دارن و الکی انتخاب نشدن
چرا به جای دعوا کنین و هی بزنین تو سر همدیگه سعی نمیکنین اول عملکرد شونو ببینین بعد هی اعتراض کنین؟
من از سال دومی که سمپادیا به وجود اومد همراهش بودم(با اکانتای دیگه نه با این) و به نظرم خیلی زشته که دارین اینطوری به هم میپرین!
ناسلامتی شما نخبه این مملکت هستین!
@پویا م:من تو پستای ساینا هیچ توهینی نمیبینم.شاید اگه سعی کنین بی طرف به قضیه نگاه کنین خودتونم بفهمین که بحثتون الکیه..

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

پس اگه تو پستای ساینا توهینی نمی‌بینید ( که من می‌بینم) ، واقعا برام عجیبه که به من می‌گن بد صحبت می‌کنم و احترام نمی‌ذارم! خیلی برام عجیبه.

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

چرا بی خیال این بحث نمیشیدو صب نمیکنین تا عملکردشونو ببینین؟
من نمیخام بگم کی توهین میکنه و نمیکنه!ولی بحثتون سره هیچه!
اگه خوشتون نمیاد منفی ندین!

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

دوباره از این بحثا! (:|

به نقل از زهرا.ج :
دوستان چیزی که من تو سمپادیا ازش خاطره زیاد دارم بحث های این شکلیه! (فرسایشی)
بزارید یه نصیحت کنم: با احساسی حرف زدن، کنایه زدن، بی منطق بودن و یک طرفه به قضیه نگاه کردن میدونین به کجا ختم میشه؟ عده ای از سایت میرن! تئوری شونم اینه که برید خوش باشید با سایتتون در صورتی که اگه کسی، شما، واقعا واسه سایتمون ارزش قائل باشید نتیجه ی نهایی باید در جهت بهبود باشه نه قهر به مثابه‌ی خاله بازی!
اینو گفتم چون هنوزم امیدوارم اون قشری که نتیجه ی اخلاقی واسشون پاک کردن صورت مسئله‌ست همین الان یکم عقلانی به قضیه نگاه کنن!
میدونین چرا فرسایشیه بحث؟ چون سوالات مشابه و جواب های مشابه گفته میشن با جمله بندی های مختلف و کل بحث تو یه دایره میچرخه!

اگرچه از عده ای نا امید شدم، آدم بالاخره از کسایی که در جریان بودن و تو سیستم مدیریت بودن به هر نحوی انتظار بیشتری داره ولی خب یادگرفتم که کلا این انتظاراتمو بزارم کنار!

انتخاب مدیر داخلی هم دو شبه صورت نگرفت چند ماهه که داشت روش بحث میشد. ولی تو هر تصمیمی میتونه باگ هایی باشه! شما ادعای معصوم بودن دارید؟ ما هم نداریم! ایراد میتونه باشه! اگه تو انتخاب مدیری چندتا معیار هست بسته به موقعیت یکی از معیار ها پر اهمیت تر شد ، ولی همه ی اینها میتونه با آرامش و ادب گفته و حل شه!
زبونم مو درآورد انقد گفتم همیشه با ادب و منطق بحث کنید! کسی با کسی پدر کشتگی نداره که تو این جمع!
در ادامه بحث!

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

! چوب لای چرخ کسی نکردید؟ کاربر تازه کار، اومده پستای شما رو دیده، هیچ تحقیق نکرده. هیچ چیزی ندیده. صرفا پستای شما رو خونده و از شما یاد گرفته! عجب تشخیص به موقعی دادید .... عجب.
کدوم کاربر تازه کار ؟ مهسا تازه کاره ؟ نرگس ؟ مبینا ؟ کیمیا؟ مبین ؟ ستاره ؟شکوفه؟ چرا فکر کردی کاربرا هیچی نمی فهمن و نیاز دارن از من چیز یاد بگیرن ؟ چرا انقدر دست کم میگیرید همرو ؟ خب فکر می کنن به نتیجه می رسن چه نیازی دارن با حرفای من به نتیجه ای برسن ؟ منم یکی از همین آدمام که از قضا زودتر از بقیه اعتراضم رو بیان کردم و باز هم از قضا ، شما از من خوشتون نمیاد . برای همین چشمتون رو روی هر چیزی که میگم میبندید و فقط "ساینا" ی بقل متنم رو میبینید و جبهه میگیرید .
در ضمن از وقتی یادمه هر ایرادی از کارات گرفتم همین موضع رو گرفتی که خودتم فلانی و بهمانی . انگار می خوای با اثبات اشکالای من ، ایرادای خودت رو درست کنی . این یه کم پیشرفته تر از اون حرکتیه که بچه گیا انجام میدادیم ، یکی که یه چیز می گفت سریع میگفتیم " آینه ! آینه ! "
و در عجبم که اگر من نبودم وقتی به تو انتقاد میشد بازتابش می دادی به کی . این هم در نظر بگیر که تو مسئولیت بزرگی روی دوشت هست و از این به بعد هر کی گفت بالا چشمت ابروئه نمی تونی ارجاعش بدی به من . می گن خوب جواب کاربرا رو نمی دی ، قانعشون کن ، ساینا فلان کرد ساینا بهمان کرد چیه دیگه ؟ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش برادر .

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

پس یعنی چون شما میگی حرف زدنت بد نیست همه باید بپذیرن بد نیست؟
با این حساب من هم نمی پذیرم که حرف زدن ساینا و شکوفه بده خیلی هم خوبه.
اگه قراره معیارها فردی بشه پس هممون معیارامونو میتونیم فردی کنیم درسته؟

+ اینکه میگی شخصیت پویا.م اومده وسط علت اینه که تا قبل مدیریت شما من مثلا هیچوقت ندیدم ندا بیاد جایی پست بده "فلانی من فک میکنم تو شیزوفرنی داری نه؟"

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

+ای بابا!چرا منفی میدین هی؟شرط میبندم همتون دارین همین کارو میکنین

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

هدف جمع شدن ما توی سایت سمپادیا چیه؟
جز اینه که میخوایم توی یه محیط دوستانه تبادل اطلاعات داشته باشیم ، یه چیزی یاد بگیریم یه چیزی یاد بدیم،اگه بتونیم یه چیزی به محتوای وب فارسی به عنوان یه جامعه ی سمپادی اضافه کنیم؟
یه مقدار به هدف سایت فکر کنید و بعد ببنید آیا یه مقدار گاهی بی راهه نمیریم؟الان از دیشب اکثراً از جمله خود من فعالیتی که هدف اصلی ما بوده رو رها کردیم و داریم چیز هایی رو مرتباً تکرار میکنیم.
مطرح کردن انتقاد چیز خوبیه.چون هم کسی یا سیستمی که مورد انتقاده میتونه با لحاظ کردنش عیب رو برطرف کنه هم منتقد میتونه از هدفش از انتقادش ،یعنی برطرف شده عیب برسه.حالا انتقاد شما در جای خودش خوب و قابل تامله.ما هم در مقابل استدلالمون رو میگیم و قطعاً فقط اینجور نیست که بیایم اینجا جواب شما رو بدیم و سعی کنیم به هر نحوی شده شما رو توجیه کنیم که انتخاب خیلی درست بوده.انتقاد شما چیزیه که راجع بهش بحث میشه و در آینده هم همه ی انتقاد هایی که اینجا کردید در نظر گرفته میشه.
اما یه چیزی که توی فروم های دیگه خیلی حیلی کم دیده میشه در حالی که توی سمپادیا خیلی هست اینه که به محض انتخاب یه شخص به عنوان مدیر کلی حاشیه ایجاد میشه.بدون اینکه صبر کنید حتی ببینید این شخص توی n روزی که مدیر بوده از خودش لیاقت نشون داده یا نه.
یه اسم برده شد.از شکوفه.گفتن که از نظر تولید محتوا شخص مناسبی بوده.بله.ایشون ایده هاش و پست هاش واقعاً خوبه.همونجور که گفتم یه سری از اشخاص که مولد محتوا و ایده پرداز های خوبی بودن برای مشاور سایت مطرح شده بود اسمشون.نظر ما این بودکه از توانایی های بعضی ها مثل ایشون به عنوان مشاور سایت بهتر بشه استفاده کرد تا مدیریت داخلی.

این ابهتی که میگید و اینکه مثلاً فلانی 5 تا ستاره داشت که مدیر شد به نظرم دارید درباره ی مدیریت اشتباه قضاوت میکنید.مدیریت هدف نیست.صرفاَ یه وسیله ست برای خدمت به سایت و کاربراش.و از کسی به عنوان مدیر داخلی انتظار میره بتونه نظم رو توی فروم برقرار کنه که دلیل انتخاب این دو شخص هم این بوده که به نظر جمعی که نظر میدادن اینجور اومده که همچین توانایی رو دارن.

انتقاد از مدیرانی که توی انتخاب این دوستان شرکت داشتند رو مطرح کردید.ما استدلالمون رو گفتیم.چیزی دیگه نیست که بحث بشه راجع بهش.نمیگم انتقاد کردید ما جواب دادیم و والسلام!نه!
میگم انتقاد هاتون و جواب های ما تموم شد.اما ما همچنان وظیفه داریم انتقاداتتون رو بررسی کنیم.هم الان هم در آینده.این کار رو هم انجام میدیم...

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

ا پست شخصی! :D
پویا م جان ۱ پست دادی اومدی به ما هرچی خواستی گفتی! :D
ما هم الان خسته ایم و اینها جوابت رو نمیدیم! :D
حوالت می دم به حضرت عباس!!!!!!

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

تابيك رسيد به 70 صفحه و يكي از حرفش كوتا نيومد...
خب حرفاي ساينا جان صحيح و ديگر دوستان...
حالا اين همه بست داريم ميديمو اين همه وقت گذاشتيم آيا نتيجه اي هم براي طرفين داشته؟!
جز اينكه ...
‏ ‏:|

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

بنده از هر فردی که فکر می‌کنه بهشون بی‌احترامی‌ی شده، عذرخواهی می‌کنم.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

توصيه دوستانه اين که ترک کنيد؛ برين درس بخونيد،کتاب بخونيد،زندگي کنيد به جاي اين که حرص اين چيزا رو بخوريد. :-" يه سايته،و سعي کنيد بيشتر از سايت نباشه..
+اووففف...چرا هربار من نت ندارم بحث مهمي در جريانه؟

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

آقا توی این اخبار سایت ، زده مسابقه روان شناسی - دور دوم :-"

نباید بشه " دوره " ؟ :-"

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

كار من بوده ؛ حواسم نبوده ظاهرا :-" مديران درستش كنن

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

آقا من همه پستارو خوندم خداوکیلی ۲-۳ نفر خوشحال بودن مدیرکل جدید پاسخ انتقاد میده .
خداوکیلی پاسخ انتقاد دادنشون م۳ پاسخ انتقاد دادنیای سروش(لف) هست:دال یعنی بیشتر مضمون اون میگه دلم میخواد...
یعنی بلکل کاش جواب انتقاد نمیدادن

کلا به نظرم در مدیریت نکته ای هس که میگه تصمیم باید به توجه به جو باشه انصافا خیلیا از این ۲ نفر مذکور پتانسیل بالاتری داشتن خیلیا که الان اسم میتونم بدم حتی خودمو میگم چون حداقل فکر میکنم تصمیم هرچقدرم مشورتی اما به قولی با نا عقلانی بودم پیش شرط ها بوده یکی از ساده ترین پیش شرط ها برای مدیرت سابقه کوچیک هست که...

مدیریت نکاتی داره که شاید حتی مدیرکل جدید عزیز (صفت صفت ) هم کمی بیشتر نیاز به دقت به اونا دارن.

با تشکر بابت خوندن پست

پ.ن:شخصیت دو دوست گرامی (شایدم ۳ دوست!)متنصب بسیار قابل احترانه صرفا بحث در مورد مدیریتشونه.

• لایک
امتیازات: JB

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به هیچ کدوم از بحثا کاری ندارم هیچ جناحی و طرفی هم ندارم صرفا نظر شخصی

امروز روزی بود که نسترنگار و نگین عزیز له شدن... تبدیل شدن به یه مهره سوخته

کاربرایی که می تونستن موفق باشن برای سایت مفید باشن

برای یه تصمیم گیری عجولانه که صرفا توجیه کمبودهای موجود بود تبدیل شدن به 23 تا شست قرمز رو به پایین

تصمیمی که شاید 3 ماه دیگه تبدیل میشد به رضایت جمعی به 23 تا شست سبز رو به بالا

مدیران کل عزیز! تصمیم گیران محترم و وابستگان!

هر شخص بیرونی با این همه جو منفی و اعتراض تحت تاثیر قرار میگرفت

چه برسه به افراد منصوب که مرکز بحثن...

شاید بهتر بود بیشتر از این ها براش وقت بزارین شاید

اما خطاب به مدیر کل جدید عزیز

تو یه کُدری خب؟ یه کُدر الزاما یه سخنران فرهیخته نیست

كُدت رو بنويس

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از lof :
به هیچ کدوم از بحثا کاری ندارم هیچ جناحی و طرفی هم ندارم صرفا نظر شخصی

امروز روزی بود که نسترنگار و نگین عزیز له شدن... تبدیل شدن به یه مهره سوخته

کاربرایی که می تونستن موفق باشن برای سایت مفید باشن

برای یه تصمیم گیری عجولانه که صرفا توجیه کمبودهای موجود بود تبدیل شدن به 23 تا شست قرمز رو به پایین

تصمیمی که شاید 3 ماه دیگه تبدیل میشد به رضایت جمعی به 23 تا شست سبز رو به بالا

مدیران کل عزیز! تصمیم گیران محترم و وابستگان!

هر شخص بیرونی با این همه جو منفی و اعتراض تحت تاثیر قرار میگرفت

چه برسه به افراد منصوب که مرکز بحثن...

شاید بهتر بود بیشتر از این ها براش وقت بزارین شاید

اما خطاب به مدیر کل جدید عزیز

تو یه کُدری خب؟ یه کُدر الزاما یه سخنران فرهیخته نیست

كُدت رو بنويس

کاملا موافقم با دو تا بند!

نگاه کنید! مونا مدیر شد ولی کسی اعتراض نکرد! شاید همین نفرات هم 3 4 ماه بعد مورد تایید بودن!

• لایک
امتیازات: JB

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

من فكركردم بحث تموم شد ولي محمدرضا ... :-دبليو
سبحانم موضوع رو مثلا عوض كرد...
بليز واسه اعلام موافق با بستي، بست جديد نديد خو... بس اون لايكا واسه جين؟!
نكنيد دوستان...
به امتحاناتم نزديكه و... :|

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

أخرین روز پرداخت برای بنیاد کودک.کسایی که در طرح عضو شدن و هنوز برای این دوره پرداخت نکردن لطفاَ برای پرداخت اقدام کنند
به نظرم بهتره متن توی اخبار محاوره ای نباشه + غلط املایی - تایپی نداشته باشه ، خوب نیست :D

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از SaϔnA.M :
به نظرم بهتره متن توی اخبار محاوره ای نباشه + غلط املایی - تایپی نداشته باشه ، خوب نیست :D
الان درستش میکنم :D

×درست کردن دوستان :-"

بالا