سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : سوالات و مشکلات

×توصیه به صبر و تقوا...

ساینا همیشه یه حرف خوبی میزنه:جو نسازین!

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

می خوام بضیا شرایط رو درک کنن
زمانی که مدیران قبلی هم انتخاب شدن کسایی بود اعتراض داشتن
ترجیح میدم دیگه بحث نکنم چوت بلد نیستم درست بحث کنم ببخشید

هنوز این مدیران جدید کاری نکردن که بهشون می پرین ورفکر نکنم دیگه با این کار شما جرعت کنن کاری کنن
به کاربر های جدیدم باید فرصت داد

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﺳﻮﺍﻟﺎﺕ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﺎﺕ

از استدلالت خوشم اومد علی سینا
چون مدیرا اگه با هم یک تیم باشن بچه ها ناراضین ما میتونیم مدیرانی رو انتخاب کنیم کنیم هنوز صلاحیت های لازم برای کسب این پستو بدست نیاوردن ^-^
واقعا استدلال منطقیه!
مثلا میتونیم مدیرارو از بین کاربرای جدید انتخاب کنیم که خیلی ناشنا باشن با بقیه مدیرا،چطوره؟
مراسم رونمایی از مدیر جدیدم بذاریم جالب میشه!

واقعا استدلال پوچیه که بخاطر این اینکار انجام گرفته
با فرق نظر و متفاوت بودن مدیران باهم موافق هستم اما این دلیل نمیشه که هرکی ناآشنا بود بشه مدیر
اومدی ابروشو درست کنی بنظرمو چشمشو کور کردی

• لایک
امتیازات: TMNT

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از علی سینا :
به کاربر های جدیدم باید فرصت داد
به يه كاربر جديد با نشان شروع خوب فرصت و انگيزه ميدن نه با اكسس مدير داخلي :|

ويرايش : من به يك معني به كار نبردم . فرصت اين رو پيدا ميكنه كه تو فروم مطرح شه .

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

@سارینا سوسک : ریشه ی اعتراض من به مدیرگزینی به مدیران ختم میشه که اینجا مطرح میکنم چون کلی تره

راستی سر مدیر گزینی جدید هم مدیران قبلی خیلی از شرایط ها رو برداشته بودن که مثلا فرشید اعتراض داشت
خودتون این کار ها رو کردین بعد از بقیه چه انتظاری دارین؟

@جواد : فکر نمی کنم توی سمپادیا هدف مطرح شدن باشه. شاید تو دوست داشته باشی مطرح بشی ولی هدف این جا این نیست

جواد دو کلمه انگیزه و فرصت به نظرت یک معنی میده؟
نشان رو برای انگیزه دادن میدن نه فرصت دادن. فرصت چی میدن با نشان؟

اول با مدیر شدن انجمن ها این فرصت رو داشتن که مدیریت کنن حالا که دیدن از این فرصت خوب استفاده شده فرصت بزرگ تر دادن
کاملا منطقیه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

برادر گل
فرصت تا مدیر داخلی ویگه؟!
یک ابهتی یک احترامی
یک شرایطی
ما سر همین بحث کردیم که باید بیشتر از اینها باشن
میکردنشون مدیره چندتا انجمن پر تنش تا آب دیده شن اول

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

راستی سر مدیر گزینی جدید هم مدیران قبلی خیلی از شرایط ها رو برداشته بودن که مثلا فرشید اعتراض داشت
خودتون این کار ها رو کردین بعد از بقیه چه انتظاری دارین؟
الآن چرا انقدر میگی مدیران قبلی ؟ بگو ساینا دیگه ، بگو نرگس !
فرشید اعتراض نداشت ، فکر کنم یک جورایی گوشزد کرد و ما هم به این نتیجه رسیده بودیم که کاربرای با استعدادی هستن که زودتر از 5 روز میشه مدیر شن . مثل نگین و هیچ ربطی به مدیر داخلی نداره آقای محترم .

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

پر تنش؟
شما یک انجمن پر تنش نام ببرید
مدیر انجمن هستن هر دو مدیرداخلی جدید و فکر میکنم اونجا رفتارشون زیر نظر بوده

فراموش نکنین که یک نفر این دو نفر رو انتخاب نکرده و الکی نبوده
با مشورت انجام شده

هنوز هم عملکرد اشتباهی از این دو مدیر جدید دیده نشده

@ساینا : ببین من موضع گیری نمی خوام بکنم
خوب تو و نرگس و. ... مدیرای قبلی بودین چرا نام ببرم وقتی همه میدونن

شما که خودت قبول داری کاربرای مثل نگین لیاقتشو دارن چرا جو سایت رو خراب کردی و میگی توی تاپیک آخرین تغییرات فان شدیده و.

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از علی سینا :
پر تنش؟

با مشورت انجام شده

آقای علی سینا مشکل مدیران اینه که سره این انتخاب فکری نشده!
من نمیگم کاربرای خوبی نیستن! خوبن! فعالن! پتانسیل دارن ولی نه الان!
مثلا هرمس شد مشاور کسی اعتراض کرد! نه چرا ؟ چون انتخاب خوب و به جایی بود!
من واقعا منتظرم!!!
الان آقای مطهری هستن ولی چیزی نمیگن! این بیشتر داره اذیت میکنه! هم منو و هم بقیه مدیران رو!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

علی سینا بحثای امروزو خوندی جدا؟!^-^
ما سر همه ی اینا بحث کردیم و براش دلیل آوردیم و جواب
برو بخونو الکی دوباره یکسری حرف پاسخ داده شدرو نزن تورو خدا

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

به نقل از علی سینا :
پر تنش؟

با مشورت انجام شده

@ساینا : ببین من موضع گیری نمی خوام بکنم
خوب تو و نرگس و. ... مدیرای قبلی بودین چرا نام ببرم وقتی همه میدونن

شما که خودت قبول داری کاربرای مثل نگین لیاقتشو دارن چرا جو سایت رو خراب کردی و میگی توی تاپیک آخرین تغییرات فان شدیده و.

به نقل از گولـی :
واقا اگه از تعداد پستا و مدت زمان حظور صرف نظر کنیم این می مونه که حداقل یه مدیر داخلی باید تجربه ی زیادی از مدیر انجمن بودنو داشته باشه!
اینکه حداقل بدونه چه پستی باید پاک بشه یا نشه!جای هر تاپیکی کجاس!(حداقلشو دارم می گم!)

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

منم واسه همین از اومدن مدیرکل جدید خوش حال شدم
چون مدیرکل جدید جواب گوی بچه ها هست
مطهری یک زمان بود ولی فکر می کنم به گفته خودش دیگه حوصله این کار رو نداره

@گولی : خوب ببین مدیر انجمن ها ها وظیفشون همینه حتی تخصصی تر
مدیر داخلی وظیفه نظم دادن به فروم رو داره و با مدتی مدیر انجمن بودن دانشش واسه طرف بوجود میاد

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

به نقل از علی سینا :
با مشورت انجام شده.
شما بودی؟ دیدی که مشورت انجام شده؟ دیدی که چن نفر و چجوری انتخاب کردن که اینجوری میگی؟
فلا که کسی نیست که بگه به فلان دلیل اینا انتخاب شدن. از همون اول یه نفر اومده و با توهین و بی احترامی حرفش هم این بوده که تصمیم گروهی بوده و بقیش هم به ما ربط داره و به شما ربطی نداره و نظرتون هم واسه خودتون!!
ما هم آخر نفهمیدیم گروه دقیقا کی بوده ! و الان چرا از اون گروه کسی پیدا نمیشه که به این همه آدم جواب ِ درست حسابی بده؟ !

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

جناب سینا بحث منطقی شــُما رو بنده به شخصه بارها و بارها توی انجــُمن موبایل و به ویژه اینجا مــُشاهده کردم..!

وقتی میان تاپیک ُ میخونن جواب نمیدن یعنی قرار نیست تحولی با حرفای ما اتفاق بیــُفته..! اِند..! تمام..!

راجع به انجــُمن ورزش هم مــُشکلاتی هست که اگه این مــُشکل حل شــُد حتما" خوشحال میشم بگم..!
وقتی واسه یه غیرسمپادی نظرسنجی میزارن ُ با رای هفتاد و اندی نفر تهش میمونه چون فعالیت داشته،
خیلی ساده میشه فهمید پــَس با انتخاب هفتاد و اندی نفر هم اگه بوده باشه پــُتانسیل بالایی برای الکی بودن داره..!
یه کاربری که همین الان ثبت نام میکــُنه رو هم اگر مــُدیر کــُنیم اشتباهی ازش سر نمیزنه گمون میکــُنم..!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

علی سینا اگه خوندی پستای امروزو دیگه جای بحثی باقی نمیمونه
دقیقا میتونم تمام حرفایی که زدیرو با نقل از پستای بعد اولین پستم درامروز جواب بدم

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

می خواین بدونین گروه کی بوده؟
از خودشون بپرسین
من از یکی از مدیران کل شنیدم الکی انتخاب نشده
اگه دروغ میگفت که مطهری انتخابش نمی کرد
دارین غیر مستقیم انتخاب مطهری رو زیر سوال می برین

@مبین : اول پست ها رو بخون بعد پست بده
من توی پست های قبلیم هم گفتم من توی بحث کردن استعدادی ندارم و این پست های بعد از اون صرفا واسه جواب دادن به پست های بقیه بود

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

اگر گروهی بوده چرا تا الآن کسی جز این دو نفر دفاعی نکرده ، نبوده دیگه آقا جان . کاربرا خر نیستن که .

× :)) موضوع استعداد توی بحث نیست . موضوع اینه که منطق بحث نداری ، مطهری بره زیر سوال . خب بره ، زیر سواله دیگه . از عصر تا حالا آنلاینه و پشیزی برای انتقادات کاربران ارزش قائل نیست .

+ من از اول هم قصد چوب لای چرخ کسی کردن نداشتم و الآن تشخیص می دم که بحث داره بی فایده میشه . خواهشا حرفای تکراری رو تموم کنیم .

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

با توجه به اینکه هیچ‌کس قانع نشده و بعیده به نظر مشترکی برسید ٬ صبرکنید تا بعد مدتی نتیجه انتخاب این مدیران داخلی جدید معلوم بشه. شاید خوب بودن و شاید هم نه !

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از ستـاره :
ولی اگه مدیرکل واقعا اعتقاد به پسرگرایی (!) توی سایت داشته باشه مطمئنا با مدیر شدن سه تا دختر موافقت نمیکنه .
وقتی می‌گم تاپیک رو نمی‌خونید همینه! اول برید تاپیک رو بخونید بعد جو زده بشید بیاین اینجا پست بدید! بنده جواب این سوال رو به ۱۰۰۰ نفر دادم.

دوستانی که فکر می‌کنند من بلد نیستم با طرف مقابلم صحبت کنم، بهترین راه برای درک این موضوع، خواندن پستایی نظیر پست‌های اول ساینا، شکوفه، و ... با خوندن این پستا معنای احترام رو می‌فهمید و فرقش رو با آزادی بیان می‌فهمید.
من به هیچ کس بی‌احترامی نکردم و امروز خیلی حواسم بود که عصبانی نشم و حرفی نزنم که بعدا پشیمون نشم. اگه شما فکر می‌کنید من بی‌احترامی کردم، واقن نمی‌تونم کاریش بکنم! من شخصیتم و اعتقادم رو به خاطر حرف شما تغییر نمی‌دم!
من قبل از اینکه مدیر باشم، کاربرم. حق آزادی بیان دارم و نحوه‌ی بیان بیانمم بد نبوده. اینکه شما تشخیص می‌دید بد بوده به من ربطی نداره.

بنده به جایی اینکه مثل خانم ساینا، زرت و زرت عین بچه‌ها منفی بدم، شکلک در بیارم، متلک بگم، اسمایلی بدم که مثلا آرامش دارم، توهین بکنم، با آرامش جواب همتون رو دادم. حالا قانع نشدید. کاری از من ساخته نیست.

اینکه الان بحث رو به شخص بنده کشوندید، در حالیکه من این تصمیم رو فردی نگرفتم، نمونه‌ی بارز اینه که اکثرتون تحت تاثیر جو قرار گرفتید و بحث رو کشوندید به شخص "پویا م". در حالیکه کسی نمی‌گه "پویا م" تک نفری تصمیم نگرفت. کسی با خودش نمی‌گه که این بنده خدا، امتحان داشت، مریض بود، مشکلات شخصی خودش رو داشت، داشت تا ۲ ۳ شب با افراد مختلف سر انتصاب مدیران داخلی حرف می‌زد. هیش کی اینا رو با خودش نمی‌گه.
وقتی یک یه حرفی می‌زنه و همینطور عین مهره‌های دومینو بقیه حرفش رو تایید می‌کنند و بدون خوندن جواب‌های قبلی میان اعتراض می‌کنند، نشونه اینه که تحت تاثیر جو قرار گرفتید. اینکه الان ۲ ۳ ساعته که من نبودم و جوابی ندادم و شما هنوز دارید بحث رو ادامه می‌دید اینه که فقط می‌خواین اعتراض کرده باشید.

به نقل از SaϔnA.M :
اگر گروهی بوده چرا تا الآن کسی جز این دو نفر دفاعی نکرده ، نبوده دیگه آقا جان . کاربرا خر نیستن که .

× :)) موضوع استعداد توی بحث نیست . موضوع اینه که منطق بحث نداری ، مطهری بره زیر سوال . خب بره ، زیر سواله دیگه . از عصر تا حالا آنلاینه و پشیزی برای انتقادات کاربران ارزش قائل نیست .

+ من از اول هم قصد چوب لای چرخ کسی کردن نداشتم و الآن تشخیص می دم که بحث داره بی فایده میشه . خواهشا حرفای تکراری رو تموم کنیم .
می‌شه منطق رو برای من تعریف کنید؟ همون منطقی که پشت حرفای شما از اول تا همین الان بوده؟ شما تازه الان متوجه شدی که بحثا تکراری شدند؟! چوب لای چرخ کسی نکردید؟ کاربر تازه کار، اومده پستای شما رو دیده، هیچ تحقیق نکرده. هیچ چیزی ندیده. صرفا پستای شما رو خونده و از شما یاد گرفته! عجب تشخیص به موقعی دادید .... عجب.

• لایک
امتیازات: TMNT

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از پویا م :
وقتی می‌گم تاپیک رو نمی‌خونید همینه! اول برید تاپیک رو بخونید بعد جو زده بشید بیاین اینجا پست بدید!

دوستانی که فکر می‌کنند من بلد نیستم با طرف مقابلم صحبت کنم، بهترین راه برای درک این موضوع، خواندن پستایی نظیر پست‌های اول ساینا، شکوفه، و ... با خوندن این پستا معنای احترام رو می‌فهمید و فرقش رو با آزادی بیان می‌فهمید.
من به هیچ کس بی‌احترامی نکردم و امروز خیلی حواسم بود که عصبانی نشم و حرفی نزنم که بعدا پشیمون نشم. اگه شما فکر می‌کنید من بی‌احترامی کردم، واقن نمی‌تونم کاریش بکنم! من شخصیتم و اعتقادم رو به خاطر حرف شما تغییر نمی‌دم! من قبل از اینکه مدیر باشم، کاربرم. حق آزادی بیان دارم و نحوه‌ی بیان بیانمم بد نبوده. اینکه شما تشخیص می‌دید بد بوده به من ربطی نداره.
بنده به جایی اینکه مثل خانم ساینا، زرت و زرت عین بچه‌ها منفی بدم، شکلک در بیارم، متلک بگم، اسمایلی بدم که مثلا آرامش دارم، توهین بکنم، با آرامش جواب همتون رو دادم. حالا قانع نشدید. کاری از من ساخته نیست.
به جرئت می گم بیشتر از 3 بار خوندم و هیچ توهینی تو حرفای ساینا ندیدم
لطفا گیر هاتون رو حد اقل به یه جای قابل قبول بدین

بالا