Sarina_ahm
کاربر فوقحرفهای
پاسخ : سوالات و مشکلات
×توصیه به صبر و تقوا...
ساینا همیشه یه حرف خوبی میزنه:جو نسازین!
×توصیه به صبر و تقوا...
ساینا همیشه یه حرف خوبی میزنه:جو نسازین!
به يه كاربر جديد با نشان شروع خوب فرصت و انگيزه ميدن نه با اكسس مدير داخليبه نقل از علی سینا :به کاربر های جدیدم باید فرصت داد
الآن چرا انقدر میگی مدیران قبلی ؟ بگو ساینا دیگه ، بگو نرگس !راستی سر مدیر گزینی جدید هم مدیران قبلی خیلی از شرایط ها رو برداشته بودن که مثلا فرشید اعتراض داشت
خودتون این کار ها رو کردین بعد از بقیه چه انتظاری دارین؟
آقای علی سینا مشکل مدیران اینه که سره این انتخاب فکری نشده!به نقل از علی سینا :پر تنش؟
شما یک انجمن پر تنش نام ببرید
مدیر انجمن هستن هر دو مدیرداخلی جدید و فکر میکنم اونجا رفتارشون زیر نظر بوده
فراموش نکنین که یک نفر این دو نفر رو انتخاب نکرده و الکی نبوده
با مشورت انجام شده
هنوز هم عملکرد اشتباهی از این دو مدیر جدید دیده نشده
به نقل از علی سینا :پر تنش؟
شما یک انجمن پر تنش نام ببرید
مدیر انجمن هستن هر دو مدیرداخلی جدید و فکر میکنم اونجا رفتارشون زیر نظر بوده
فراموش نکنین که یک نفر این دو نفر رو انتخاب نکرده و الکی نبوده
با مشورت انجام شده
هنوز هم عملکرد اشتباهی از این دو مدیر جدید دیده نشده
@ساینا : ببین من موضع گیری نمی خوام بکنم
خوب تو و نرگس و. ... مدیرای قبلی بودین چرا نام ببرم وقتی همه میدونن
شما که خودت قبول داری کاربرای مثل نگین لیاقتشو دارن چرا جو سایت رو خراب کردی و میگی توی تاپیک آخرین تغییرات فان شدیده و.
به نقل از گولـی :واقا اگه از تعداد پستا و مدت زمان حظور صرف نظر کنیم این می مونه که حداقل یه مدیر داخلی باید تجربه ی زیادی از مدیر انجمن بودنو داشته باشه!
اینکه حداقل بدونه چه پستی باید پاک بشه یا نشه!جای هر تاپیکی کجاس!(حداقلشو دارم می گم!)
شما بودی؟ دیدی که مشورت انجام شده؟ دیدی که چن نفر و چجوری انتخاب کردن که اینجوری میگی؟به نقل از علی سینا :فراموش نکنین که یک نفر این دو نفر رو انتخاب نکرده و الکی نبوده
با مشورت انجام شده.
وقتی واسه یه غیرسمپادی نظرسنجی میزارن ُ با رای هفتاد و اندی نفر تهش میمونه چون فعالیت داشته،فراموش نکنین که یک نفر این دو نفر رو انتخاب نکرده و الکی نبوده
یه کاربری که همین الان ثبت نام میکــُنه رو هم اگر مــُدیر کــُنیم اشتباهی ازش سر نمیزنه گمون میکــُنم..!هنوز هم عملکرد اشتباهی از این دو مدیر جدید دیده نشده
وقتی میگم تاپیک رو نمیخونید همینه! اول برید تاپیک رو بخونید بعد جو زده بشید بیاین اینجا پست بدید! بنده جواب این سوال رو به ۱۰۰۰ نفر دادم.به نقل از ستـاره :ولی اگه مدیرکل واقعا اعتقاد به پسرگرایی (!) توی سایت داشته باشه مطمئنا با مدیر شدن سه تا دختر موافقت نمیکنه .
میشه منطق رو برای من تعریف کنید؟ همون منطقی که پشت حرفای شما از اول تا همین الان بوده؟ شما تازه الان متوجه شدی که بحثا تکراری شدند؟! چوب لای چرخ کسی نکردید؟ کاربر تازه کار، اومده پستای شما رو دیده، هیچ تحقیق نکرده. هیچ چیزی ندیده. صرفا پستای شما رو خونده و از شما یاد گرفته! عجب تشخیص به موقعی دادید .... عجب.به نقل از SaϔnA.M :اگر گروهی بوده چرا تا الآن کسی جز این دو نفر دفاعی نکرده ، نبوده دیگه آقا جان . کاربرا خر نیستن که .
× موضوع استعداد توی بحث نیست . موضوع اینه که منطق بحث نداری ، مطهری بره زیر سوال . خب بره ، زیر سواله دیگه . از عصر تا حالا آنلاینه و پشیزی برای انتقادات کاربران ارزش قائل نیست .
+ من از اول هم قصد چوب لای چرخ کسی کردن نداشتم و الآن تشخیص می دم که بحث داره بی فایده میشه . خواهشا حرفای تکراری رو تموم کنیم .
به جرئت می گم بیشتر از 3 بار خوندم و هیچ توهینی تو حرفای ساینا ندیدمبه نقل از پویا م :وقتی میگم تاپیک رو نمیخونید همینه! اول برید تاپیک رو بخونید بعد جو زده بشید بیاین اینجا پست بدید!
دوستانی که فکر میکنند من بلد نیستم با طرف مقابلم صحبت کنم، بهترین راه برای درک این موضوع، خواندن پستایی نظیر پستهای اول ساینا، شکوفه، و ... با خوندن این پستا معنای احترام رو میفهمید و فرقش رو با آزادی بیان میفهمید.
من به هیچ کس بیاحترامی نکردم و امروز خیلی حواسم بود که عصبانی نشم و حرفی نزنم که بعدا پشیمون نشم. اگه شما فکر میکنید من بیاحترامی کردم، واقن نمیتونم کاریش بکنم! من شخصیتم و اعتقادم رو به خاطر حرف شما تغییر نمیدم! من قبل از اینکه مدیر باشم، کاربرم. حق آزادی بیان دارم و نحوهی بیان بیانمم بد نبوده. اینکه شما تشخیص میدید بد بوده به من ربطی نداره.
بنده به جایی اینکه مثل خانم ساینا، زرت و زرت عین بچهها منفی بدم، شکلک در بیارم، متلک بگم، اسمایلی بدم که مثلا آرامش دارم، توهین بکنم، با آرامش جواب همتون رو دادم. حالا قانع نشدید. کاری از من ساخته نیست.