سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : سوالات و مشکلات

آقا جان افراد بهتر بودند یعنی چی؟ اسم بگید مثلا X هم بود

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

بحث داره فرسایشی می‌شه. هر کسی میاد، دوباره همون حرفای قبلی که سرشون صحبت کردیم رو می‌زنه. نظیر "تجربه ندارن" ، "افراد بهتری بودن" و ....
دلیلش اینه که جواب ِ درست حسابی و قانع کننده ای نشنیدن ! :)

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

حس میکنم که از هر دو طرف بحث انتظار "به کارگیری مقدار بیشتری منطق" میره

کلا از بزرگترین توانایی ـای مدیریتی که هی دارین درموردش حرف میزنین منطقی صحبت کردن و قانع کردن طرف مقابل با منطق هستش...خیلی طبیعیه که در مورد یه سری از اقدامات برای بقیه توضیح داد!(من در مورد لازم بودن یا نبودنش نظری ندارم البته)

از بزرگترین شیوه های انتقاد هم مدیریت مواردی که انتقاد به اونها اشاره داره،نظم و رعایت منطق هست و البته شیوه ی بیان اون که خیلی خیلی مهمه!سازمان یافته تر مشکلاتتون یا انتقاداتتون رو بیان کنید سریعتر به نتیجه میرسین!

بحث داره فرسایشی می‌شه. هر کسی میاد، دوباره همون حرفای قبلی که سرشون صحبت کردیم رو می‌زنه. نظیر "تجربه ندارن" ، "افراد بهتری بودن" و ....
البته فرسایشی شدن بهانه ی خوبی برای رهاکردنش نیست!صمیمانه خواهش میکنم یکم بیشتر توجه بفرمایین!بنده شخصا کاملا توجیهم که پشت تک تک رفتارای شما فکر هست ولی مسلما کسی که این عقیدرو نداره هم حق انتقاد و درخواست توجه بیشتر رو داره!خصوصا اینکه منتقدین کم هم نیستن...

+
به نقل از مهسا² :
کاملا...فکر نکنم یه نفر هم قانع شده باشه هم از منتقدین هم از کسایی که مورد پرسش قرار گرفتن!

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پویا م :
ببینید. فرض کن شما جای ما بودی و اون‌هایی که به نظر شما بهتر بودند رو انتخاب می‌کردید. بعد ما میومدیم می‌گفتیم که از نظرما افراد بهتری هم بودند. بعد چیکار می‌کردید؟ میومدید توجیه می‌کردید دلیل انتخابتون. دقیقا کاری که ما داریم می‌کنیم. ما داریم دلیل انتخاب رو توضیح می‌دیم، بعد یهو یه کاربر میاد لاگین می‌کنه و میاد صفحه‌ی اخر این تاپیک، می‌گه افراد بهتری بودند.

خب مگه دفه ی اوله مدیر گزینی شده؟چرا قبلا مدیر انتخاب میکردن اینجوری نمیشد؟این همه منفی نمیخورد پستا؟
حالا من با جواد کاری ندارم که یهو قاطی کرد :D

خب هنوز جوابی نگرفتن که همون حرفا رو دوباره میزنن!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

چون شما واضح نمگید یعنی چی!
دو دلیل عمده ای که آوردین
1. تجربه ندارن: بر اساس چه پستی؟ چه کاری که نشان از کم تجربگیشون باشه سر زده؟ چه جایی بد مدیریت کردن؟
2. افراد بهتری هم بودن: دقیقا چه افرادی؟ اسم ندارن خو؟

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

راستی ! دوستانی که اینقدر نسبت به این قضیه شاکی هستن ...
راستش الان یاد یه بحث قدیمی و مشابه با این موضوع افتادم و دقیقا اون زمان هم همین بحث ها داشت مطرح میشد .
به گمونم این تاپیک رو هم ببینین بدک نیست .

× در ضمن ! مدیران ادعای پیامبری و عصمت ندارن !!! تلاششون رو انجام میدن که بهترین تصمیم ها رو بگیرن ! حالا ممکنه در شناسایی بین افراد خوب و خوب تر هم نتونن به بهترین شکل عمل کنن همیشه ! ولی از دید خودشون تصمیمی که فکر میکنن درست تر هست رو عملی میکنن . هوم ؟! :)

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از مهسا² :
من ربطی نمی‌بینم. اگه کاربر فکر می‌کنه، مدیران بهشون جواب درستی حسابی نمی‌دن، لزومی نداره دوباره سوال تکراری کنن. فکر می‌کنم از عقل و منطق به دوره!
لبته فرسایشی شدن بهانه ی خوبی برای رهاکردنش نیست!صمیمانه خواهش میکنم یکم بیشتر توجه بفرمایین!بنده شخصا کاملا توجیهم که پشت تک تک رفتارای شما فکر هست ولی مسلما کسی که این عقیدرو نداره هم حق انتقاد و درخواست توجه بیشتر رو داره!خصوصا اینکه منتقدین کم هم نیستن.
من اگه می‌خواستم رها کنم، می‌تونستم همون اول هم که بحث شروع شد رها کنم. نشستم جواب تک تکتون رو دادم. حالا چه قانع شده باشید چه نشده باشید.

خب مگه دفه ی اوله مدیر گزینی شده؟چرا قبلا مدیر انتخاب میکردن اینجوری نمیشد؟این همه منفی نمیخورد پستا؟
معیار شما منفی خوردنه؟ اگه اینطوریه که من دیگه حرفی ندارم. مگه ملاک موفقیت یک مدیر، راضی بودن بقیه نسبت به انتصابشه؟
در ضمن از انجاییکه که بحث به انتصاب بنده کشید، می‌توان حدس زد که دلیل منفی ها چیه! یه مقدار منطق و دید عادلانه می‌خواد.

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پویا م :
معیار شما منفی خوردنه؟ اگه اینطوریه که من دیگه حرفی ندارم. مگه ملاک موفقیت یک مدیر، راضی بودن بقیه نسبت به انتصابشه؟
در ضمن از انجاییکه که بحث به انتصاب بنده کشید، می‌توان حدس زد که دلیل منفی ها چیه! یه مقدار منطق و دید عادلانه می‌خواد.
نه اون تنها ملاک نیست!ولی بی تاثیر هم نیست!مقبولیت یک مدیر خیلی میتونه توی رعایت قوانین از طرف کاربران و موفقیت بهتر مدیر تاثیر داشته باشه!علاوه بر اون این کاربرا اینجا چغندر نیستن که!اون منفی ها به نشانه ی مخالفته!اگه نظر کاربران مهم نباشه که اسمش میشه دیکتاتوری!نمیشه گفت اون منفی ها اصن ملاک نیس!

من یه چیزی هم بگم که درسته بحث به انتصاب شما کشید ولی من در مورد خودم به شخصه میگم که منفی ای که به هر دو پست دادم اصلا به هم ربطی نداشت!اصلا!صادقانه میگم.حدس نزنید

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از MonasOUsCk :
نه اون تنها ملاک نیست!ولی بی تاثیر هم نیست!مقبولیت یک مدیر خیلی میتونه توی رعایت قوانین از طرف کاربران و موفقیت بهتر مدیر تاثیر داشته باشه!علاوه بر اون این کاربرا اینجا چغندر نیستن که!اون منفی ها به نشانه ی مخالفته!اگه نظر کاربران مهم نباشه که اسمش میشه دیکتاتوری!نمیشه گفت اون منفی ها اصن ملاک نیس!

من یه چیزی هم بگم که درسته بحث به انتصاب شما کشید ولی من در مورد خودم به شخصه میگم که منفی ای که به هر دو پست دادم اصلا به هم ربطی نداشت!اصلا!صادقانه میگم.حدس نزنید
بله می‌تونه تاثیر داشته باشه ولی اگه از نظر شما مقبولیت نداشت، دلیل نمی‌شه اون مدیر انتخاب نشه. اینطوری نیستش که بگیم اگه مقبولیت نداشت از نظر کاربرا دیگه تمومه. رده این گزینه. اینطور نیست. درستش اینه که بگیم "اگه مقبولیت داشته باشه از نظر کاربرا بهتره". پس نمی‌شه حکم کرد که چون از نظر کاربرا احتمالا مقبولیت ندارن نباید انتخاب شن. حتی نباید مطرح بشن.

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

دوستان ببخشيدا يكم غيرمنطقي ميحرفيد...
شما براي صندلي داغم شرط اصلي زمان كاربري بود...حتي اسم تابيكم همين بود...
بعد واسه مديريت مهم نيست؟!
عجبا...
نميخوام بگم همه جي مدت فعاليته ولي باس يكي ازملاكا باشه
كسي كه حتي فقط صفحه بالا بايين ميكنه ي جهارتا كاربرو اينا ميبينه و...
‏ ‏:|

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پویا م :
بله می‌تونه تاثیر داشته باشه ولی اگه از نظر شما مقبولیت نداشت، دلیل نمی‌شه اون مدیر انتخاب نشه. اینطوری نیستش که بگیم اگه مقبولیت نداشت از نظر کاربرا دیگه تمومه. رده این گزینه. اینطور نیست. درستش اینه که بگیم "اگه مقبولیت داشته باشه از نظر کاربرا بهتره". پس نمی‌شه حکم کرد که چون از نظر کاربرا احتمالا مقبولیت ندارن نباید انتخاب شن. حتی نباید مطرح بشن.
ولی میشد افرادی با همین ویژگی ها انتخاب کرد که مقبولیت هم داشته باشن."اگه مقبولیت داشته باشه از نظر کاربرا بهتره"

که باز بحث میره سر همون پله ی اول که افراد بهتری هم بودن :rolleyes:داریم درجا میزنیم

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

برای بار هزارم. تعریف پتاسنیل: از آماتور دراومدن و تبدیل به مدیر خیلی خوب شدن در مدت زمان کوتاه
.

چرا وقتی کسانی هستن که میتونن مدیر خوب باشن و مدت زمان بیشتری هم بودن اصرار به پتانسیل؟

ولی افرادی که دیدنو درباره‌ی این دوستان نظر دادن، دوستانی بودند که در انجمن مدیریت کردند، تجربه دارند، با اوضاع آشناش. ایده دادن و نتایج ایده‌ها رو دیدن. اینکه یه نفر معاون می‌شه. یا ارشد می‌شه، یا کلا ارتقا می‌گیره پس به خاطر چیه؟!
افرادی هم که اینجا انتقاد کردن دقیقن همین ویژگی هارو داشتن، بی تجربه و تازه وارد نبودن که بخوان همینجوری یه حرفیو بزنن... مثل خیلیایی که پست اخرین تغییراتو دیس دادن، علی، ساینا، نرگس،و خیلیای دیگه...

شما یا درست بخون و فکر کن، یا کلا بی منطق چیزی نگو
.

هیچ کدوم از حرفام بی منطق نبود، حتا فکر میکنم به قدری منطقی بود که شما واسه یه قسمتاییش جوابی نداشتی...!
خط پایین اون خطی که نقل قول کردی جواب شماس...

گفتن مدیر داخلی نداشتیم که مواظب اوضاع باشه. من نبودم، تا شب هم اون تاپیک سر جاش بود. با ۱ مدیر داخلی که اینترنت درست حسابی نداره، روز رو چطوری شب کنیم؟!!!
سایت در شرایطی بود که یک مدیر داخلی بود و 2 مدیر اجرایی، به زودی هم وارد تابستون میشیم، منطقیه که وقتی گزینه خوب در اختیار هست انتخاب نشه؟ به چه دلیل؟
به دلیل همون قضیه "خوب" و "بهتر"

ببینید. فرض کن شما جای ما بودی و اون‌هایی که به نظر شما بهتر بودند رو انتخاب می‌کردید. بعد ما میومدیم می‌گفتیم که از نظرما افراد بهتری هم بودند. بعد چیکار می‌کردید؟ میومدید توجیه می‌کردید دلیل انتخابتون. دقیقا کاری که ما داریم می‌کنیم. ما داریم دلیل انتخاب رو توضیح می‌دیم، بعد یهو یه کاربر میاد لاگین می‌کنه و میاد صفحه‌ی اخر این تاپیک، می‌گه افراد بهتری بودند.

مشکل با نحوه تشخیص شماست، مخالف و موافق همیشه هست ولی شما همین الان اگه به تعداد افراد منتقد به این موضوع نگاه کنی متوجه میشی که یه اشکالاتی باید وجود داشته باشه...!

نیازی به اسم بردن هم نمیبینم، همین الان به مدیرای انجمنا و کاربرای فعال اگه نگاه کنید خیلی چیزا مشخصه...!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

ولی میشد افرادی با همین ویژگی ها انتخاب کرد که مقبولیت هم داشته باشن."اگه مقبولیت داشته باشه از نظر کاربرا بهتره"

که باز بحث میره سر همون پله ی اول که افراد بهتری هم بودن :rolleyes:داریم درجا میزنیم
بنده تمانا می‌کنم، خواهش می‌کنم، دو سه پست اخیر فرشید رو بخونید.
چرا وقتی کسانی هستن که میتونن مدیر خوب باشن و مدت زمان بیشتری هم بودن اصرار به پتانسیل؟
خب تو ذهن شما افرادی بودند که می‌تونستن مدیر خوب باشن و مدت زمان بیشتری هم بودند. ولی ما با توجه به معیار هامون، این افرادی که تو ذهن شما مطرح شدند، بینمون مطرح نشد. شما هر کسی رو بگی، من یک نفر دیگه رو می‌گم که از نظر من، بهتر بود و مدت زمان بیشتری داشت. باز جا داره که تمانا و خواهش کنم و به دست و پا بیفتم که ۲ ۳ پست اخیر فرشید رو بخونید و با توجه به اون جواب بدید.
هیچ کدوم از حرفام بی منطق نبود، حتا فکر میکنم به قدری منطقی بود که شما واسه یه قسمتاییش جوابی نداشتی...!
خط پایین اون خطی که نقل قول کردی جواب شماس..
کدوم فردی رو دیدی تا حالا که بیاد بگه بچه‌ها حرفام بی‌منطق بود؟

مشکل با نحوه تشخیص شماست، مخالف و موافق همیشه هست ولی شما همین الان اگه به تعداد افراد منتقد به این موضوع نگاه کنی متوجه میشی که یه اشکالاتی باید وجود داشته باشه...!
منم این اشکالات رو دلیلش رو فهمیدم و در پستای قبلی پاسخ دادم. پستا رو بخونید، کمی فکر کنید و جواب من رو خواهید فهمید.

نیازی به اسم بردن هم نمیبینم، همین الان به مدیرای انجمنا و کاربرای فعال اگه نگاه کنید خیلی چیزا مشخصه...!
از نظر شما مشخصه. نه ما.

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

من نميخوام با كسى بحث كنم صرفا نظرمو ميگم كه مخالفم با داخلى شدنه دو نفر كه "پتانسيل" دارن ولى "تجربه" ندارن:)

همون موقع ها كه ما داخلى ميشديم داخليا اباهتى داشتن،ملت حساب ميبردن ازشون،مدير انجمنا "سوال مديريتى" داشتن از "مدير داخليا" ميپرسيدن!

نميخوام جو سازي كنم كسايى اند كه انتخاب شدن و من به عنوان دوست قبولشون دارم ولى نه همكار:)

برا دفعه هاي بعد انشالله!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از MeLi :
من نميخوام با كسى بحث كنم صرفا نظرمو ميگم كه مخالفم با داخلى شدنه دو نفر كه "پتانسيل" دارن ولى "تجربه" ندارن:)

همون موقع ها كه ما داخلى ميشديم داخليا اباهتى داشتن،ملت حساب ميبردن ازشون،مدير انجمنا "سوال مديريتى" داشتن از "مدير داخليا" ميپرسيدن!

نميخوام جو سازي كنم كسايى اند كه انتخاب شدن و من به عنوان دوست قبولشون دارم ولى نه همكار:)

برا دفعه هاي بعد انشالله!
بنده هم به شما گفتم که فلسفه‌ی کار گروهی همینه! شما باید بتونی با کسایی که قبولشون نداری به عنوان همکار، کار کنی!

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

پویا می دونی این از" نظر شما ، از نظر ما . تشخیص ما ، تشخیص شما ، صلاحیت ما ، صلاحیت شما " گفتنت تنها نشون دهنده‌ی چیه ؟ یه مدیری که سابقه‌ی مدیریت نداره و بلد نیست با کاربرا چه طوری حرف بزنه که بفهمن بخشی از قضیه‌ن . حتی اگر بخوایم به انتخاب مدیر داخلی ها بپردازیم این جایی که اشتباهی توش قرار گرفتی واقعا توی چشم میزنه . این که کاربر میاد میگه x تو میای جواب میدی : x از نظر شماست نه ما . و تمام ، تنها کلمه ای که توی ذهنم تداعی می کنه بی تجربگی و جوگیریه . که البته الآن میای میگی : تو ذهن تو تداعی می کنه ، نه ما .
1. تجربه ندارن: بر اساس چه پستی؟ چه کاری که نشان از کم تجربگیشون باشه سر زده؟ چه جایی بد مدیریت کردن؟
تجربه یعنی این که تا حالا توی انجمنشون با 4 تا مشکل بر خورده باشن و درست از پسش بر بیان . یعنی 4 تا حرکت ازشون دیده باشیم که نشون دهنده‌ی آشناییشون با فروم باشه .و آشنایی کلی با افراد سایت داشته باشن و این جز با مدت حضور زیاد و تجربه بحث کردن و بحث دیدن با کاربرا ، به دست نمیاد .
و قطعا می دونی بد مدیریت نکردن ، دلیل بر داخلی شدن نیست . بد مدیریت نکردن اگر وظیفه ی مدیران نباشه ، تهش رکن تشویقی می تونه داشته باشه .

پشنهاد خود من به درنا آدم دیگه ای بود . اگر نیازه معرفیش کنم هم بگم ، مونا . خودشم شاید ندونه اصلا . در کل خواستم بگم اسم دارن . البته آدمای دیگه هم هستن . مونا اولین پیشنهادی بود که به ذهن خود من رسید .

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

پویا می دونی این از" نظر شما ، از نظر ما . تشخیص ما ، تشخیص شما ، صلاحیت ما ، صلاحیت شما " گفتنت تنها نشون دهنده‌ی چیه ؟ یه مدیری که سابقه‌ی مدیریت نداره و بلد نیست با کاربرا چه طوری حرف بزنه که بفهمن بخشی از قضیه‌ن
شما هر جور می‌خوای استنباط می‌کنی و منم نمی‌تونم قانعت کنم. من اگه بگم من، میای می‌گی تصمیمی فردی گرفتم. بگم ما، می‌گی جوگیری شد و نگفتی کاربرا بخشی از قضین.
و یک نکته‌ی دوستانه. قبل از اینکه به من تذکر بدی چطور با کاربرا صحبت کنم، برو پستای خودتو بخون و یاد بگیر که چطور انتقاد کنی!
حتی اگر بخوایم به انتخاب مدیر داخلی ها بپردازیم این جایی که اشتباهی توش قرار گرفتی واقعا توی چشم میزنه
نمی‌خوام درباره‌ی درست قرار گرفتن یا نگرفتن صحبت کنم ولی بدون که قرار نیست همه چی نظر تو باشه!
این که کاربر میاد میگه x تو میای جواب میدی : x از نظر شماست نه ما . و تمام ، تنها کلمه ای که توی ذهنم تداعی می کنه بی تجربگی و جوگیریه
چه ارزشی داره برای من که بیام از کار و زندگیم بزنم و بیام تو فروم جوگیر بازی دربیارم؟ چه سودی داره برای من؟
جوگیری؟! چه کسی داره درباره‌ی جو صحبت می‌کنه!
تجربه یعنی این که تا حالا توی انجمنشون با 4 تا مشکل بر خورده باشن و درست از پسش بر بیان . یعنی 4 تا حرکت ازشون دیده باشیم که نشون دهنده‌ی آشناییشون با فروم باشه .و آشنایی کلی با افراد سایت داشته باشن و این جز با مدت حضور زیاد و تجربه بحث کردن و بحث دیدن با کاربرا ، به دست نمیاد .
انتخاب مدیران داخلی جدید، انتخاب یگ گروه بوده و این گروه از این دوستان حرکت دیدن. حالا چون شما ندیدی دلیل نمی‌شه انتخاب نشن!
پشنهاد خود من به درنا آدم دیگه ای بود . اگر نیازه معرفیش کنم هم بگم ، مونا . خودشم شاید ندونه اصلا .
محض اطلاع شما. درباره‌ی مونا هم بحث کردیم. بنا به دلایلی که بهتره اینجا ذکر نکنیم، ایشون از کاندیدا ها حذف شدن.

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

دوستان چیزی که من تو سمپادیا ازش خاطره زیاد دارم بحث های این شکلیه! (فرسایشی)
بزارید یه نصیحت کنم: با احساسی حرف زدن، کنایه زدن، بی منطق بودن و یک طرفه به قضیه نگاه کردن میدونین به کجا ختم میشه؟ عده ای از سایت میرن! تئوری شونم اینه که برید خوش باشید با سایتتون در صورتی که اگه کسی، شما، واقعا واسه سایتمون ارزش قائل باشید نتیجه ی نهایی باید در جهت بهبود باشه نه قهر به مثابه‌ی خاله بازی!
اینو گفتم چون هنوزم امیدوارم اون قشری که نتیجه ی اخلاقی واسشون پاک کردن صورت مسئله‌ست همین الان یکم عقلانی به قضیه نگاه کنن!
میدونین چرا فرسایشیه بحث؟ چون سوالات مشابه و جواب های مشابه گفته میشن با جمله بندی های مختلف و کل بحث تو یه دایره میچرخه!

اگرچه از عده ای نا امید شدم، آدم بالاخره از کسایی که در جریان بودن و تو سیستم مدیریت بودن به هر نحوی انتظار بیشتری داره ولی خب یادگرفتم که کلا این انتظاراتمو بزارم کنار!

انتخاب مدیر داخلی هم دو شبه صورت نگرفت چند ماهه که داشت روش بحث میشد. ولی تو هر تصمیمی میتونه باگ هایی باشه! شما ادعای معصوم بودن دارید؟ ما هم نداریم! ایراد میتونه باشه! اگه تو انتخاب مدیری چندتا معیار هست بسته به موقعیت یکی از معیار ها پر اهمیت تر شد ، ولی همه ی اینها میتونه با آرامش و ادب گفته و حل شه!
زبونم مو درآورد انقد گفتم همیشه با ادب و منطق بحث کنید! کسی با کسی پدر کشتگی نداره که تو این جمع!

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

من نقل قول نمیکنم.یه سری توضیح کلی میدم.که فکر میکنم جواب همه ی پست ها و انتقاداتون باشه.شما هم بیاید بحث رو مختصر و مفید کنید.اگه حرفتون تکرار مکررات بود جواب ما هم تکراری خواهد بود.برای همین نیازی به تکرارش نیست.چون سودی هم نداره.اگه چیز جدیدی بود که براش جوابی داده نشده بگید.

اول اینکه سیستم انتخاب مدیر انتصابی هست.بر اساس رای کاربر ها نیست.برای همین ما نمیتونیم نظر اکثریت رو تاثیر بدیم یا اینکه اصلاً نمیدونیم نظر اکثریت چی هست.معیار برای انتخاب رای گروه مدیرانه.و البته نظر شخص خاص هم نیست.
حالا این انتخاب ما یعنی نسترنگار و نگین رو ما بر اساس پست ها و مدیریتشون و پتانسلی که دیدیم انتخاب کردیم.
شما تا جایی که میدونم دو انتقاد وارد کردید.
اول اینکه تجربه ی این افراد کمه.
خب ما سر این هم بحث کردیم.مثلاً گفتیم x از این دو کاربر سابقه ی بیشتری تو مدیریت داره.ولی آیا x مدیریت فعلیش که حاصل تجربه ی بیشتریه بهتره یا این دو فرد که سابقه ی کمتری دارن؟ بعد نظر جمعی مدیران این شد که این دو فرد از x و y ,... سایر گزینه ها در مجموع مناسب ترن.
حالا من نمیتونم بیشتر از این شمایی که با این تصمیم مخالف بودید رو قانع کنم که اینا بهترین گزینه ها بودن.واقعاً هم نمیشه همه موافق باشن.فقط میتونم استدلالمون رو بگم براتون.بیشتر از این بحث بی فایده هست.

انتقاد دوم که مطرح شد دو نفر بودن نسترنگار هست.که اینم بررسی شد و هر جوری فکر کردیم اصلاً مشکلی نداره.چیزی که اهمیت داره اینه که یه نظر از یه اکانت وارد فروم میشه.حالا اگه این نظر حاصل مشورت دو نفر باشه که اگه تاثیری هم داشته باشه مثبته!

خلاصه سیستم اینجوری بوده که ما یه سری گزینه برای مدیر داخلی شدن گذاشتیم مثلا a , b , c d,... حالا a مثلا مدیر قدیمی تری بوده.ما این رو یه امتیاز گرفتیم b مدیر جدید تری بوده ولی مدیریتش تو همون مدت کوتاه بهتر بوده اومدیم با توجه به نیاز ها بررسی کردیم در حال حاضر کدوم امتیاز از اهمیت بیشتری برخورداره.این انتخاب رو انجام دادیم.

حالا این دو نفر داخلی شدن.
تنها کاری که الان میشه کرد اینه که شما انتقاداتتون رو بگید ما هم استدلالمون رو بگیم و پاسخگو باشیم که چرا این انتخاب انجام شده.
برای همین پست هایی که مسخره کردن توش هست یا حالت دعوایی داره یا حتی چیزی که قبلا گفته شده رو مرتبا تکرار کرده به نظرم جالب نیستن.
اگه علاوه بر این ها حرفی هست بگید.ما هم وظیفمون هست پاسخگو باشیم.
ولی اگه چیز تکراری هست واقعا دیگه جوابی نمیمونه جز ارجاع دادن به این پست و استدلال های قبلی.

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

من واقعا متاسفم از اینکه میبینم سایتی که این همه دوستش داریم و خیلیا براش تلاش کردن داره به این وضعیت دچار میشه!
همین الان بعضی از مدیران دارن استعفا میدن، ساینا استعفا داد و شاید در آینده ی خیلی نزدیک بقیه ی مدیران انجمن و مدیران رده بالای سایت که تجربه و فعالیت بالایی دارن هم بکشن کنار!
امیدوارم سایتی نشیم مثل سیتی! و یا بقیه موارد!

مواظب باشید!

× پویا: ساینا قبل از انتصاب بنده و مدیران داخلی جدید استعفا داده بود!

بالا