سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : سوالات و مشکلات

به نقل از علی ع. :
احساس نمی‌کنید در انتخاب مدیران جدید یه کم عجله دارید عمل می‌کنید؟
فردی که قراره مدیرداخلی باشه باید با جو فروم و اینا یه کم آشنا باشه تا بتونه تو تصمیم گیری‌ها و اینا درست عمل کنه و کمک کنه٬ فک نکنم کسی که با ۳ روز فعالیت مناسب نباشه.
و همچنین این:
الان تعداد پسرا من کم شدم از تیم مدیریت پویا اضافه شد پس تغییری ایجاد نشد و همه هم می‌گفن باید تعداد متعادل‌تر شه حالا ۲نفر(البته در اصل ۳تا) دختر دیگه هم به تیم مدیریتی اضافه شدن و یکی کم شد.

برای نسترنگار هم فک می‌کنیم موقعی مدیرداخلی می‌شن دیگه نمی‌تونن با یه اکانت فعالیت داشته باشن چون در درجه‌ای هستن که یه سری تصمیم‌گیری‌ها به عهده‌شونه و مسلمن در تمام زمینه‌ها که نظرشون یکی نیست و تفاهم داشته باشن.
شما فکر می‌کنی من تصمیم سر خود گرفتم؟ ما داخل بخش‌های مربوطه با هم تصمیم گرفتیم. بحث کردیم. پست‌های افراد رو خوندیم و درباره‌ی پتانسیلاشون بحث کردیم.
حتی این مدت زمان ۳ روز هم سرش بحث شد. ولی در اخر با هم تصمیمون گرفتیم. ما به جز خودمون، با یه سری از بچه‌هایی که همیشه تو فروم هستن هم صحبت کردیم.

شما افراد بهتری رو سراغ داشتید؟
وقتی تعداد افراد پتاسنیل دار پایینه و مدیر داخلی فقط یکی داریم اونم ملیکا که اینترنت درست حسابی نداره، انتظار دارید معیار پسر بودن هم اضافه کنیم؟ وقتی طرف اومده تاپیک زده داره به صورت مستهجن به یه نفر توهین می‌کنه و هیش کی به جز منی که به طور تصادفی اون لحظه آن بودم ، نیستش که اون رو پاک کنه شما چه انتظاری داری؟

شما فقط میای اعتراضت رو بکنی. هیچیو در نظر نمی‌گیری.

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

الان تعداد پسرا : من کم شدم از تیم مدیریت ، پویا اضافه شد
صحیح بخون مدیر کل.
من اشتباه می کنم یا واقعا داره جمله جمله از پست آقای پویا کم میشه ؟ ( صرفا سواله ها. )

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

معنای تیم مدیریت شما٬ اینه که می‌گم تعداد پسرهای تیم مدیریت تغییری نکرده من کم شدم و شما اضافه شدی٬ از حرفی که زده می‌شه هر برداشتی می‌خواید نکنید.

بله افرادی هستن که بهتر باشن و همچنین فعالیتشون بیشتر باشه٬ جالبه همین خود شما به مسئله‌ی جـنس‍‌‍یت اعتراض داشتی حالا الان که من همچین حرفی زدم می‌گی نه این اعتراضه و اینا. بنده هم با شخص شما مشکلی ندارم اگه همچین برداشتی داری از پست من به من ربطی نداره.

اون نسترنگار رو هم جواب ندادید.

×علی: اولن که پست من رو ویرایش نکن٬ دومن هم این پست من در جوا پست اون‌روز آقای پویا م بوده که الان فک می‌کنم ۳ ۴ خطش کم شده. :)

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

God ! :O
درسته جنبه‌ی فانه سایت کم شده ، اما قرار نبود این فان رو از طریق تاپیک " آخرین تغییرات" به فروم تزریق کنید . خدای ِ من !! حواستون هست دارید چی کار می کنید با فروم ؟ احساس نمی کنید دارید آیتم تجربه رو به کلی حذف می کنید از معیاراتون ؟ نمی گم تمام مدیران باید خاک انجمن خورده باشن ، اما بچه بازی نیست . مدیر داخلیه . جنبه ی تشویقی که نداره بگیم عه اینا فعالیتشون خوبه ، مدیر داخلیشون کنیم بهتر شن . احیانا شروع خوب رو با اکسس مدیر داخلی اشتباه نگرفتید ؟ مدیر داخلی باید به کل فروم تسلط داشته باشه آقای پویا.م . باید بدونه اگر یه مدیر نمی دونست با یک تاپیک چی کار کنه ، چی بگه بش . شما مدیر داخلی نبودید و احتمالا نمی دونید چه قدر تجربه کمک می کنه توی نحوه مدیریت . بقیه دوستانی هم که توی این تصمیم گیری شاهکار شرکت داشتن احتمالا براشون مهم نبوده . دو روز داخلی نداشتن بهتر از اینه که این همه با عجله تصمیم بگیرید . قبلا برای مدیریت گفت و شنود بیشتر از این اندازه وقت گذاشته می شد که شما واسه مدیر داخلی گذاشتید . سه روز ؟ ما زیر پنج روز رو مدیر نمی کردیم تا چند وقت پیش . بعد گفتیم مدیریت انجمن جنبه ی تشویقی هم داره ، قانون رو برداشتیم .

× ترجیح می دم یه پست بدین تا بخواین با ویرایش کردن پست بقیه جواب بدین . ویرایش اصولا برای حرفاییه که ارزش یک پست رو ندارن و اگر پست جداگانه اختصاص بدیم بش ، اسپم محسوب میشه / اطلاعات عمومی .

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از SaϔnA.M :
God ! :O
درسته جنبه‌ی فانه سایت کم شده ، اما قرار نبود این فان رو از طریق تاپیک " آخرین تغییرات" به فروم تزریق کنید . خدای ِ من !! حواستون هست دارید چی کار می کنید با فروم ؟ احساس نمی کنید دارید آیتم تجربه رو به کلی حذف می کنید از معیاراتون ؟ نمی گم تمام مدیران باید خاک انجمن خورده باشن ، اما بچه بازی نیست . مدیر داخلیه . جنبه ی تشویقی که نداره بگیم عه اینا فعالیتشون خوبه ، مدیر داخلیشون کنیم بهتر شن . احیانا شروع خوب رو با اکسس مدیر داخلی اشتباه نگرفتید ؟ مدیر داخلی باید به کل فروم تسلط داشته باشه آقای پویا.م . باید بدونه اگر یه مدیر نمی دونست با یک تاپیک چی کار کنه ، چی بگه بش . شما مدیر داخلی نبودید و احتمالا نمی دونید چه قدر تجربه کمک می کنه توی نحوه مدیریت . بقیه دوستانی هم که توی این تصمیم گیری شاهکار شرکت داشتن احتمالا براشون مهم نبوده . دو روز داخلی نداشتن بهتر از اینه که این همه با عجله تصمیم بگیرید . قبلا برای مدیریت گفت و شنود بیشتر از این اندازه وقت گذاشته می شد که شما واسه مدیر داخلی گذاشتید . سه روز ؟ ما زیر پنج روز رو مدیر نمی کردیم تا چند وقت پیش . بعد گفتیم مدیریت انجمن جنبه ی تشویقی هم داره ، قانون رو برداشتیم .
از نظر ما، مدیران داخلی جدید، پتانسیل مدیر داخلی خوب بودن رو دارن. چیزی که مهمه اینه که بتونن گروهی تصمیم بگیرن و سعی کنن اون تصمیم بهترین تصمیم ممکن باشه. حتی اگه اختلاف نظری وجود داشته باشه.
به هر حال این تصمیمی بوده که ما گروهی گرفتیم و من اصلا پشیمون نیستم از این بابت.

مرسی از انتقاداتون.

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

ببینید چیزی که بررسی شده توانایی مدیریتی بوده نه صرفا فعالیت خوب.ما کاربر خوب داریم که مدیر خوبی نباشه.این موضوع در نظر گرفته شده...
زمانی که من مدیر داخلی شدم هم یه ستاره از نگین بیشتر داشتم.منظورم از این مقایسه اینه که این انتخاب چیز جدید و عجیبی نبوده.ضمن اینکه واقعا به 3روز یا 5روز نیست.قبول دارم که باید به یه حدی برسه .ولی اونم فقط برای اینکه پست ها و فعالیت به اندازه ای باشه که بشه نظر داد آیا ادن شخص شایستگی داره یا خیر.و خب پست ها و فعالیت ایشون و همچنین مدیریتش توی اتجمن جوری بوده که در باره ش بحث شده و این انتهاب صورت گرفته.
به هر حال هممون تجربی دیدیم و میدونیم که کاربر و مدیر خوب بودن بط زیادی با مدت عضویت توی فروم نداره.گرچه بازم میگم باید در حدی باشه که بشه درباره ی شخص نظر داد.و خب این انتخاب بازم میگم چیز جدیدی نبوده.

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به هر حال این تصمیمی بوده که ما گروهی گرفتیم و من اصلا پشیمون نیستم از این بابت.
خوشحال می شیم اگر تصمیم گروهی بوده ؛ بقیه ی گروه هم برای دفاع از نظرشون حاضر باشن.

مرسی از انتقاداتون.
فکر کنم این رو هر کسی بفهمه که با گفتن این جمله و به اصطلاح گرفتن ژست روشن فکری و انتقاد پذیری چیزی حل نمیشه.
لازم نیست الکی حرفی زده بشه. در یک کلمه می تونستید بگید " خفه شید " !
تا این تظاهر مضحک!

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﺳﻮﺍﻟﺎﺕ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﺎﺕ

ببخشید که یک سکته در بحثتون که تا اندازه ای به یک مشاجره میل کرده سکته میندازم اما سوالم اینه که اگه بخام یک تاپیک بزنم که اتفاقات مهم اون روز مثلا سالگرد ها و تولد های شخصیت های بزرگو اینارو توش بنویسیم مال هر روزو هرچیشو که میدونستیم بنظرتون آیا عقلانی و مناسبه یا چرتو بی مفهمومه
2اگه خوبه باید کجا زدش؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

چه توانایی فوق العاده ای توی این افراد بود که ما ندیدیم ؟
من نسترنگار و نگین رو به شدت به عنوان کاربر خوب قبول دارم ، فکر نکنم شکی توی این قضیه باشه . اما مدیر داخلی . حداقلش این بود که همین مدیریت خوب رو میذاشتید یه کم بیشتر طول بکشه . در ضمن درنا شما وقتی داخلی بودی فعالیتت نه روز بود و خیلی بیشتر از مدیران مذکوره مدیر جامعه شناسی بودی . و البته اصلا دلیلی نداره مدیریت خودت ُ مقایسه کنی با موضوع الآن . چون فرق دارن واقعا . توانایی مدیریتی خیلی از مدیرای ما خوب بود . مدیرای با تجربه تر حتی .
طبیعتا منطق پشیمون شدن یک هو خلق نمیشه وقتی منطقی برای تصمیم گیری نبوده .

آقای مدیر کل چرا انقدر ویرایش می کنید حالا ؟ اگر عقیده ـتون اینه که من بچه‎‌م بزارید بمونه تا جواب بدم .

اطلاعات عمومی : بحثا ربطی به تاپیک نداره یکی منتقل کنه انتقاد به مدیران ِ مثلا کل .

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از SaϔnA.M :
چه توانایی فوق العاده ای توی این افراد بود که ما ندیدیم ؟
من نسترنگار و نگین رو به شدت به عنوان کاربر خوب قبول دارم ، فکر نکنم شکی توی این قضیه باشه . اما مدیر داخلی . حداقلش این بود که همین مدیریت خوب رو میذاشتید یه کم بیشتر طول بکشه . در ضمن درنا شما وقتی داخلی بودی فعالیتت نه روز بود و خیلی بیشتر از مدیران مذکوره مدیر جامعه شناسی بودی . و البته اصلا دلیلی نداره مدیریت خودت ُ مقایسه کنی با موضوع الآن . چون فرق دارن واقعا . توانایی مدیریتی خیلی از مدیرای ما خوب بود . مدیرای با تجربه تر حتی . طبیعتا منطق پشیمون شدن یک هو خلق نمیشه وقتی منطقی برای تصمیم گیری نبوده .

آقای مدیر کل چرا انقدر ویرایش می کنید حالا ؟ اگر عقیده ـتون اینه که من بچه‎‌م بزارید بمونه تا جواب بدم .

اطلاعات عمومی : بحثا ربطی به تاپیک نداره یکی منتقل کنه انتقاد به مدیران ِ مثلا کل .
معیار ما برای انتخاب مدیران داخلی، شناخته شده بودن توانایی مدیریتی این دوستان توسط شما نیستش. این یک نکته. به هر حال ما این تصمیم با بررسی کار این دوستان گرفتیم و بهشون اعتماد داریم از این نظر و براشون آرزوی موفقیت می‌کنیم.

درباره‌ی ویرایش هم عقیدم خب طبعا همونه. ولی دوست ندارم اینجور حرفا رو تو پستا بزنم. اون موقع هم که نوشتم، پشیمون شدم بعدش.

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

رفقا!
ببینید.اول یه توضیح بدم که این انتقاداتی که وارد میکنید یعنی کم بودن مدت عضویت نگین و دو نفر بودن اکانت نسترنگار چیزایی بوده که هم مطرح شده و هم سرش بحث شده.
نسترنگار یه اکانت هستن و یه حق رای و یه نظر دارن.برای همین اهمیتی نداره که چند نفر پشت پی سی میشینن و با هم مشورت میکنن.مهم اینه که اشتراک نظرهاشون رو عرضه میکنن و چیزی که از این اکانت وارد فروم میشه یه نظره .دو نفر بودنشون فقط سود میتونه داشته باشه.اونم اینه که نظرشون حاصل مشورت دو نفره در نتیجه پخته تر و حساب شده تره.
درباره ی نگین هم من شما رو دعوت میکنم به اینکه شیوه ی مدیریتش توی انجمنش و پست هاش و فعتلیتش رو خوب مطالعه کنید.به نظر ما پست هاش و مدیریتش در حد کافی مورد قبول بوده.زمان فعالات من بیشتر بوده اما تعداد پست هام نه.قبول دارید نوع پست ها معیار بهتری از مدت زمان فعالیته؟واقعا ادعای توانایی فوق العاده ای از این دوستان نشده.صرفا با توجه ربه گزینه های موجود و البته در نظر گرفتن بعضی از اشخاص پرتجربه تر برای مشاور سایت شدن با توجه به توانایی هاشون این اشخاص مورد قبول به نظر جمع رسیدن.
زمان تصمیم گیری برای انتخابشون هم حتما بعد از استعفای ساینا نبوده که بگیم کم بوده.از قبل هم به خاطر اینکه دو نفر کم هستن میتونسته بحث بوده باشه سرش.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

واقعا مضحکه.
چيز ديگه اي نميتونم بگم!!!

+ يه زماني ما تو تاپيکاي انجمن مديران داخلي ويرايش مي کرديم، بهمون تذکر ميدادن!!هه!!

+ واقعا جالبه که چطور منتقداي دو روز پيش، مدافعاي دو آتشه امروز شدن! فان قضيه زده بالا ساينا جان،فقط آخرين تغييرات با نمک نيست.

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

:D :D :D :D
مرسی از انتقاداتون.
:D
برادر پویا م جان شما چند وقته که شدی مدیر کل که اینجوری می گی مرسی از انتقاداتتون؟ :D
حالا 1 چیز دیگه این خانم نگین کی هست که یک دفعه از رو هوا شده مدیر داخلی؟! :D
خداوکیلی من به شخصه نمی دونم کی هست اصلا! {-8
به عنوان مثال فکر کن فردا بیاد به من تذکر بده آیا من حرفشو گوش می کنم؟!! نه خب!
مدیر داخلی باید شناخته شده باشه مقبولیت داشته باشه!!
حالا 1 چیز دیگه شما تو این مدت کم چطوری فهمیدید این دختر خانم (نگین) توانایی مدیریت دان؟! :D
خدا وکیلی از کجا فهمیدی؟ :D
در مورد دوقولو ها هم که => :))
من به توانایی هاشون کاری ندارم ولی خنده داره خب 2 نفر که با هم 1 اکانت دارن جفتشون مدیریت کنن!!!!!!!! یعنی جفتشون کاملا توانایی دارن؟!!! :))
---
درنا تو هم الکی داری دفاع می کنیا!!!! :-"

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

من خدا رو شکر تا حالا با شما هیچ وقت به مشکلی نخوردم، پس چیزایی که می‌خوام بگم واقن نظر شخصیمه و دوستانه می‌گم و هیچ ربطی به جو و جبهه‌ی مخالف بودنت نداره.
شما دانش‌آموخته هستی، من مثلا از ساینا، نرگس و یا شکوفه انتظاری ندارم، ولی از شما انتظار داشتم. فکرشم نمی‌کردم یه روزی علی پاشا اینطوری برخورد کنه.

برادر پویا م جان شما چند وقته که شدی مدیر کل که اینجوری می گی مرسی از انتقاداتتون؟
ربطش رو درک نمی‌کنم. برای اینکه آدم بخواد انتقاد دیگران رو بشنوه، باید مدیر کل باشه و یک سال مثلا سابقه تو اون پست رو داشته باشه؟ دوستان خودشون می‌دونن. من اگه احساس کنم انتقادی دارم نسبت به چیزی انتقادم رو می‌کنم. پس بنابراین درکتون می‌کنم اخه بخواین انتقادی داشته باشن و همیشه هم سعی می‌کنم انتقاد‌پذیر باشم. به شرطی که منطقی برخورد کنید. خواهشا اینقدر احساسی و بی‌منطق صحبت نکنید.
خب پس دیدگاهت راجع به انتقادپذیری رو فهمیدم. پیشنهاد می‌کنم دیدگاهت رو عوض کنی. بعدا تو زندگی شخصی به مشکل می‌خوری.
حالا 1 چیز دیگه این خانم نگین کی هست که یک دفعه از رو هوا شده مدیر داخلی؟!
از رو هوا بودنش تشخیص شماست، نه ما.
خداوکیلی من به شخصه نمی دونم کی هست اصلا! {-8
ولی ما می‌دونیم.
به عنوان مثال فکر کن فردا بیاد به من تذکر بده آیا من حرفشو گوش می کنم؟!! نه خب!
خب با این کارت قانون‌مندی خودت رو زیر سوال می‌بری.
مدیر داخلی باید شناخته شده باشه مقبولیت داشته باشه!!
تا حدودی شناخته شده هستند و بیشتر شناخته خواهند شد. همچنین مقبولیت بیشتر خواهند پیدا کرد. فقط اگه شما اینقدر جوهای بی‌مزه ندید سرعتش بیشتر خواهد بود.
حالا 1 چیز دیگه شما تو این مدت کم چطوری فهمیدید این دختر خانم (نگین) توانایی مدیریت دان؟!
این چند روز، شبا، موقعی که شما داشتی خواب‌های خوش می‌دیدی، ما داشتیم با مدیران مشورت می‌کردیم و تا ۲ ۳ شب مشغول چت کردن با افراد مختلف درباره‌ی همین موضوع بودیم.

+ واقعا جالبه که چطور منتقداي دو روز پيش، مدافعاي دو آتشه امروز شدن! فان قضيه زده بالا ساينا جان،فقط آخرين تغييرات با نمک نيست.
همینکه لفظ "منتقدای دو روز پیش" رو به کار می‌برید، دارید نشون می‌دید که دیدتون نسبت به کسی که نسبت به چیزی انتقاد می‌کنه چیه. فکر می‌کنید که اگه نسبت به چیزی انتقاد کنه، کلا به همه چیز انتقاد می‌کنه.اشکال نداره. انتظاری ندارم. کم کم درست می‌شه این تفکرتون.
بنده اگه نسبت به چیزی انتقاد داشته باشم، انتقاد می‌کنم و اینطوری نیستش که از همه چیز انتقاد کنم. من همچنان نسبت به یه چیزی‌ها انتقاد دارم و تو برناممه که درستشون کنم.

خطاب به پست ۲ تا پایین ( نگار) : اول اینکه مرسی از اینکه مانند بقیه تحت تاثیر جو حرف نزدید و با آرامش نظر خودتون رو گفتید.
من اول به شما یه نصیحت دوستانه بکنم و اون اینکه تحت جو قرار نگیرید. داخل افتادن دومینو‌ها قرار نگیرید. خودتون بررسی، استدلال و نتیجه‌گیری کنید.
معیار اصلی انتخاب مدیران داخلی، قدرت مدیریتی بوده و نه اینکه چقدر برای دیگر کاربران شناخته شدن هستند. ما با این دوستان اعتماد داریم و براشون آرزوی موفقیت می‌کنیم.
برای اینکه دوباره حرفای قبلیم رو تکرار نکنم، جوابتون رو داخل همین پست دادم.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

فقط درباره نسترنّگار: فرد در فروم با اکانتش شناخته میشه نه با تعداد افرادی که به اون اکانت دسترسی دارن
پس این مشکلی برای مدیر داخلی شدنش نیست

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

با حرف عليرضا و ساينا بشدت موافقم
واقعا جرا سايت اينجور شده؟!
قبلا معياراتون خيلي متفاوت تر بود
درسته معيارا عوض ميشه ولي نه در اين حد
خيلي وقت بود صفحه ي اول فروم رو باز نكرده بودم الان كه مديرا رو ميبينم ... :|
بقول عليرضا اصن نميدونم كين...
درسته ي كاربرمعموليم ولي 1سالو نيمه عوضم...
فقط خواستم نظرمو بكم...همين... :|

• لایک
امتیازات: JB

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﺳﻮﺍﻟﺎﺕ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﺎﺕ

پویا اگه انتقاد پذیری بذار منم دوستان هبهت بگم نوع جواب دادنت نشانی از انتقاد پذیری نداره و بیشتر حالت تهاجمی دارن
عذر میخام البته ولی بیشتر به مواضع طرف بحث حمله میکنی تا از مواضع خودت دفاع کنی
بازم عذر میخام
با نگار موافقم

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

قبلا طرف جقد زحمت ميكشيد و واقعا حقش بود و لياقتشو داشت فلان بست يا فلان مديريتو داشته باشه...
هم بجه ها باش راحت بودن معمولا هم موقع نيازم ازش حساب ميبردن...
هم ميشناختنش...
ولي الان...
يعنيا...
ببخشيدا ولي حرف نزنيم بهتره انگار :-"

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : ﭘﺎﺳﺦ : ﺳﻮﺍﻟﺎﺕ ﻭ ﻣﺸﮑﻠﺎﺕ

به نقل از White Lord August :
پویا اگه انتقاد پذیری بذار منم دوستان هبهت بگم نوع جواب دادنت نشانی از انتقاد پذیری نداره و بیشتر حالت تهاجمی دارن
عذر میخام البته ولی بیشتر به مواضع طرف بحث حمله میکنی تا از مواضع خودت دفاع کنی
بازم عذر میخام
با نگار موافقم
شما اسمایلی‌های بچه‌گانه و خطاب‌های جالب این دوستان ( مانند آقای مدیر کل) رو دیدید، خیال کردید این دوستان تهاجمی صحبت نمی‌کنند.
بنده دارم سعی می‌کنم با آرامش جواب همه‌ی انتقاداتون رو می‌دم و سعی می‌کنم به کسی توهین نکنم یا کسی رو مسخره نکنم. نه مانند بعضی از این دوستان که بیان جو بدن و برن. این دوستان اومدن جو دادن رفتن، نتیجش شد اینکه شما و افرادی مثل شما، پستاشون رو خوندن و بدون ذره‌ای استدلال و تحقیق، حرفاشون رو قبول کردند.
شما که می‌گی اینترنت درست حسابی نداری و با موبایل میای، چطوری درباره‌ی کار مدیران داخلی جدید تحقیق کردید؟ از کجا درباره‌ی قدرت مدیریتیشون اطلاع دارید؟

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

من كاري به حرف نويد ندارم ولي مستر پويا هركسي حرفي ميزنه پا خودشه و بايد پاسخگو باشه...اين كاربرايي كه داريد ميگيد اومدنو جو دادنم فكرنكنم نيان و جواب حرفاشونو بگيرن...
:|
انقدم سخت نگيريد...ما كه باهم دشمن نيستيم كه... اصن دليل فرم هم آشنايي بجه ها با هم و بقول بجه ها اتحاد سمبادي هاي كل كشوره :-"

بالا