ibtkm
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
پاسخ : سوالات و مشکلات
حتی این مدت زمان ۳ روز هم سرش بحث شد. ولی در اخر با هم تصمیمون گرفتیم. ما به جز خودمون، با یه سری از بچههایی که همیشه تو فروم هستن هم صحبت کردیم.
شما افراد بهتری رو سراغ داشتید؟
وقتی تعداد افراد پتاسنیل دار پایینه و مدیر داخلی فقط یکی داریم اونم ملیکا که اینترنت درست حسابی نداره، انتظار دارید معیار پسر بودن هم اضافه کنیم؟ وقتی طرف اومده تاپیک زده داره به صورت مستهجن به یه نفر توهین میکنه و هیش کی به جز منی که به طور تصادفی اون لحظه آن بودم ، نیستش که اون رو پاک کنه شما چه انتظاری داری؟
شما فقط میای اعتراضت رو بکنی. هیچیو در نظر نمیگیری.
شما فکر میکنی من تصمیم سر خود گرفتم؟ ما داخل بخشهای مربوطه با هم تصمیم گرفتیم. بحث کردیم. پستهای افراد رو خوندیم و دربارهی پتانسیلاشون بحث کردیم.به نقل از علی ع. :احساس نمیکنید در انتخاب مدیران جدید یه کم عجله دارید عمل میکنید؟
فردی که قراره مدیرداخلی باشه باید با جو فروم و اینا یه کم آشنا باشه تا بتونه تو تصمیم گیریها و اینا درست عمل کنه و کمک کنه٬ فک نکنم کسی که با ۳ روز فعالیت مناسب نباشه.
و همچنین این:
الان تعداد پسرا من کم شدم از تیم مدیریت پویا اضافه شد پس تغییری ایجاد نشد و همه هم میگفن باید تعداد متعادلتر شه حالا ۲نفر(البته در اصل ۳تا) دختر دیگه هم به تیم مدیریتی اضافه شدن و یکی کم شد.
برای نسترنگار هم فک میکنیم موقعی مدیرداخلی میشن دیگه نمیتونن با یه اکانت فعالیت داشته باشن چون در درجهای هستن که یه سری تصمیمگیریها به عهدهشونه و مسلمن در تمام زمینهها که نظرشون یکی نیست و تفاهم داشته باشن.
حتی این مدت زمان ۳ روز هم سرش بحث شد. ولی در اخر با هم تصمیمون گرفتیم. ما به جز خودمون، با یه سری از بچههایی که همیشه تو فروم هستن هم صحبت کردیم.
شما افراد بهتری رو سراغ داشتید؟
وقتی تعداد افراد پتاسنیل دار پایینه و مدیر داخلی فقط یکی داریم اونم ملیکا که اینترنت درست حسابی نداره، انتظار دارید معیار پسر بودن هم اضافه کنیم؟ وقتی طرف اومده تاپیک زده داره به صورت مستهجن به یه نفر توهین میکنه و هیش کی به جز منی که به طور تصادفی اون لحظه آن بودم ، نیستش که اون رو پاک کنه شما چه انتظاری داری؟
شما فقط میای اعتراضت رو بکنی. هیچیو در نظر نمیگیری.